Längtar!

Datum:2010-09-16 / Tid:20:02:22
Vi har haft en riktig mysig dag idag, även om vi ganska ofta har det i och för sig. Men Jeff har varit på riktigt bra humör (inte hela tiden men nästan..) och då blir man ju så glad själv också. Dock var han inte sådär uppåt som jag hade velat när vi kilade iväg till öppna förskolan med Ida. Men det berodde enbart på att han inte hade fått sin lilla efter-lunch-nap. Så vi var inte där särskilt länge innan jag kände att snart kommer han få ett totalt utbrott och bli skogstokig. När vi väl gick därifrån somnade han i vagnen på ungefär 3 sekunder och sov i en timme utan att röra en fena. Men nästa vecka ska vi dit igen har jag då tänkt och förhoppningsvis ska jag försöka få honom att sova en stund innan. Det var då roligt den lilla stunden som vi var där och det är ju alltid roligt att träffa folk som man känner.

Efter öf gick vi i allafall och fikade med Anette och hennes lilla. Det är alltid lika härligt att bara sitta ner och snacka lite skit medan kidsen sover. Det är nog så man orkar med om dagarna.


Nu längtar jag i allafall galet mycket efter Per och det ska bli skönt att få hem honom imorgon! Då tänker jag kasta (kanske inte riktigt kasta men humpa haha) Jeff i famnen på honom och sen slänga min trötta kropp i badkaret och få lite välbehövlig egentid. Nä, nu ska jag kolla tv medan J ligger på golvet och "pratar" med tvn, det är ju bra att vi båda får ut något av det.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback