Goodmorgon!

Datum:2011-08-30 / Tid:10:11:45

.. Fast så god är den inte, för jag är så himla trött! Det är så typiskt att jag är det just idag när jag ska jobba hela dagen. Men jag lär nog piggna till, och sen vilja lägga mig bakom disken och powernapa där kring halv nio istället. Äsch! Imorgon får jag sova, har ju inga fler pass inplanerade än så länge.

Gårdagskvällen var hur trevlig som helst! Vi såg filmen "Försvunnen" och ja.. Den började pirrigt och bra! Jag och Sandra bokstavligt talat höll fast i varandra och fick kväva små desperata skrik. Men sen tappade den helt, och då tappade vi koncentrationen vilket resulterade i en del gapskratt och att vi regisserade filmen själva. Eller mitt i när det var "spännande" och jag vänder mig till Emelie "Duuuu... vad har du för parfym på dig" Hahaha! Nåja, vi hade kul åtminstone.

Nä, nu ska jag mysa ner mig i soffan med J och kolla lite barnprogram. Sen ska jag bara äta lunch och bege mig ner till jobbet! Kika gärna in på Coop och säg hej, helst mot kvällskvisten för då är det alltid så segt.

Kramis!


Kommentarer
Mamma/mormor

Mina fina sötnosar! Jag blir så varm i hjärtat när jag ser er! Kram

2011-08-30 / 19:04:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback