GOTT NYTT ÅR!

Datum:2011-12-31 / Tid:17:45:12

Gott nytt år mina vänner!

Vi ska nu sätta oss och äta oxfilé, potatis och pepparsås med våra bästa och finaste vänner Nettan, Jonas och Meja.

Hoppas ni får en underbar avslutning på 2011 och en lika bra start på 2012.


Vilken natt!

Datum:2011-12-31 / Tid:09:31:00

God morgon existerar inte hemma hos oss idag. Inte när Jeff sovit som en kratta! Han somnade inte förrän efter kl 22 igår, vilket inte hänt på evigheter, sen har han vaknat kl 00, 2 och 5 och kommit promenerande.

Per gick upp med honom vid 6-tiden och lät mig sova. Nu sover han och jag försöker roa en liten kille som sovit som mest tre timmar sammanhängande. Tror ni det är en walk in the park? Speciellt när man själv är så trött att man kan somnade stående.

Suck..


God morgon träningsvärk!

Datum:2011-12-30 / Tid:09:54:57

Goood morgon!

Det är ju så härligt att vakna på morgonen, påväg att kliva ur sängen och då märka att benen inte alls vill hänga med. Eller förresten, det är inte så värst härligt men man känner åtminstone att man gjort någon nytta och det mår man bra av! Det jag däremot inte ser fram emot så mycket ännu är träningspasset jag ska på om drygt en timme, det kommer förmodligen gå tungt! De är 4:e passet denna vecka, och funderar på om de ska bli det sista de här året eller om gymmet ska få sig ett besök även imorgon..!

Efter träning ska vi, hör och häpna, på badhuset med Pers föräldrar och systrar. Det var inte i förrgår jag var där direkt, och hade jag själv fått bestämma hade jag inte gått dit förrän om ett par månader. Men Jeff älskar att bada så då får man offra sig!

Dags att sätta igång, måste äta lite innan gymmet och sen hade jag tänkt mysa lite med min lilla prutt!

Kram på er sötnosar!


Allt ska hända nu, helst igår!

Datum:2011-12-29 / Tid:13:45:25

Jag har nästintill ett obefintligt tålamod, speciellt när de kommer till träning. Allt ska ske direkt! Då syftar jag på synliga muskler, platt mage, välsvarvade ben och rumpa. Ja ni hör ju, mina krav och mål är högre än himlen når.

Idag körde jag ett rätt hårt benpass, känner hur benen nästan viker sig under mig nu. Det är ett bra tecken! Men ändå är jag inte ens lite nöjd. Varför? Jo för jag ser bara bristerna! Jag ser ju att magen inte är i närheten av de jag vill, eller att benen ser ut som att de inte sett insidan på ett gym på 15 år.

Jag vill SE beviset på att jag sliter som ett djur på gymmet!

Förlåt för mitt smått desperata gnällande, men de var tvungen att komma ut nånstans och de fick bli här!

Jeff skickar en liten puss till er som plåster på såren!


Phuuuu!

Datum:2011-12-28 / Tid:18:20:32

Snacka om att kroppen är mör idag! Vi var som sagt på gymmet och körde slut på oss igår. Idag var vi där igen och körde intervall förbränning. Imorgon ska vi dit igen och då ska benen få sitt!

Man är en trött dam som förhoppningsvis får lite tidigare sömn ikväll än igår. Igår ville nämligen inte Jeff sova alls och klättrade ur sängen(!) så nu måste vi verkligen köpa en ny säng åt honom! Synd att julen är förbi.....!

Nattis


Träningsdags!

Datum:2011-12-27 / Tid:11:50:16

Nu kör vi igen!

Det har blivit en veckas uppehåll nu under jul. Vi har väl försökt hålla igen med sött men det går ju som de går under julen. Men nu är vi tillbaka på banan!

Nettan kommer och hämtar upp mig alldeles strax och då blir det armar/axlar på gymmet!


Bye bye!

Datum:2011-12-26 / Tid:12:43:28

Julen börjar tyvärr lida mot sitt slut, tråkigt men sant. Det har varit mysigt och precis sådär avslappnat som de ska vara.

Idag åker kära bror hem till Stockholm igen. Tiden har verkligen flugit förbi, och sen så var han bara ett par dagar häruppe och då känns det lite extra kort.

Men nu är vi i allafall påväg till flygplatsen efter att brorsan sagt hejdå till alla.


Julemys!

Datum:2011-12-25 / Tid:17:29:15


Här får ni se några bilder från våran julafton hos farmor med släkten. Jeff var på toppenhumör hela kvällen ända tills 22.30 då han slocknade som en stock! Tomten var spännande men rädd blev han först när han kom men innan de va färdigt satt han och vinkade åt tomten och ropade efter honom.

Julklappar ja, Jeff fick så enormt många, så pass många att han än har kanske 6-7 st kvar att öppna. Han blev tillsist ledsen över att han inte fick leka med de sakerna han redan fått så då tog vi bort de oöppnade och lät honom leka istället.

Ni ska få se fler bilder på julklapparna, men nu ska vi äta middag med farmor och sen kommer resten av släkten.

Godmorgon juldagen!

Datum:2011-12-25 / Tid:10:56:05

Godmorgon!

Vi skulle just nu ha varit och åkt pulka med min kusin och hennes barn. Men pga sömn och ingen stress så blev det inställt. Jag har nu istället påväg till Luleå (och mitt nya jobb faktiskt) för att mamma och pappa ska köpa en ny tv.

Sen när vi kommer hem ska jag shoppa loss på nätet. Jag ska hitta nya kläder på rean, bland annat en trench, skor och lite smått och gott.


Gunghäst från 1972

Datum:2011-12-24 / Tid:23:28:37

Den här underbart fina gunghästen från 1972 fick Jeff i julklapp idag av min morbror och hans fru.

Den ser nästan helt ny ut trots att den har en hel del år på nacken. Pricken över i:et var givetvis att Jeff älskar den!


GOD JUL!

Datum:2011-12-24 / Tid:11:39:58


God jul på er mina vänner!

Vi är ute hos mormor och morfar nu, och busar gör vi för fullt. Nu på förmiddagen har vi varit ute hela familjen och lekt i snön. Jeff har åkt pulka, snowracer och på rumpan. Ni kan ju gissa om han skrikit av lycka!

Vi ska nu äta lunch, sen åka till mormors och farfars grav och tända ljus. Ikväll blir det julmiddag med hela släkten hos farmor!

Mys med varandra idag!

Där är hästarna!

Datum:2011-12-23 / Tid:10:17:40

Jeff älskar att klättra upp i fönstret och peka på hästarna! Nu ska vi gå ut och mata dom. Sist vi var ute så fick hästarna både pussar och kramar.


Mys i måttsundsbacken!

Datum:2011-12-22 / Tid:11:23:18


Teknikbarn!

Datum:2011-12-21 / Tid:10:23:10

Här ser ni ett modernt barn som älskar att leka med farmors iPad. Vi har laddat hem samma app som morbror har på sin och då blev ipaden omåttligt populär.

Snacka om skillnaden på dagens barn när man jämför med sig själv..


Julmys!

Datum:2011-12-20 / Tid:19:54:59

Vi är ute hos Pers föräldrar. Nu ska Per, fyra av hans systrar och hans brorsa rita upp ett pepparkakshus och sen bygga det! Det ska bli intressant, speciellt med tanke på att hans brorsa håller på med design.

Vi har det i allafall hur mysigt som helst och Jeff stortrivs med all uppmärksamhet!


Nya barnvagnen!

Datum:2011-12-20 / Tid:16:56:25

Här har ni våran nya skönhet! Galet snygg är den enligt mig.


Glad, gladare.. gladast!

Datum:2011-12-20 / Tid:10:31:27

Hej på er!

Jag är fortfarande överlycklig över min fina vinst, och ler bara jag tänker på det! Ni förstår säkert att jag längtar tills grejerna levereras till mig.

Till annat.. Idag står det träning på schemat! Igår var jag och tränade med Per faktiskt och för en gångs skull lyckades vi hålla sams på gymmet. Jag kan även meddela att jag har sådan fruktansvärd träningsvärk i benen, och de tycker min kära är oerhört komiskt! Idag ska han plåga mig med ett arm/axel pass.

Efter träningen packar vi ihop våra grejer och åker till Jeffs farmor och farfar. Vi ska vara därute tills dagen innan julafton, så inläggen kan bli lite glesa framöver men ska försöka vara flitig med mobilen.

Ni får ha en mysig vecka och se till att hinna njuta av julen, både före och efter julafton!


JAG HAR VUNNIT!!!

Datum:2011-12-19 / Tid:17:54:31


Jag är i chock fortfarande!!!!!!

Det är så galet så galet att jag knappt kan ta in det! Jag var med i en tävling förra veckan inne hos Kelly och när jag idag gick in för att kolla min mail fick jag reda på att jag vunnit! Det ännu mer galna är att jag vunnit en systemkamera, lego till Jeff och en sodastream genesis.

JAG ÄR SÅ GLAD!!!

Vår nya barnvagn!

Datum:2011-12-19 / Tid:12:28:05



Hihihi! Här får ni se en bild på våran nya fina vagn som vi ska och hämta imorgon i Luleå.

Den är rätt snygg va? Jag älskar den redan nu!

Vi kommer alltså inte sälja buggan, men vi har däremot insett att den är enormt jobbig på vintern även fast man har vinterdäck. Den blir så stum i styrningen och dämpningen, och nu när Jeff börjat bli så tung blir det rätt jobbigt. Scootern kommer med andra ord bli våran vintervagn!


Hotellmys!

Datum:2011-12-17 / Tid:21:52:08

Middagen var verkligen utsökt! Länge sen jag åt något så gott. Enda som är trist är att inget är laktosfritt så nu efteråt gör sig magen påmind. Men det är lätt värt det i allafall!

Nu ligger vi i sängen och myser framför tvn, eller jag läser de sista sidorna i min bok medan Per ser generation kill.

Vet ni vad vi ska göra imorgon? Hihihi, vi ska troligtvis till barnens hus och köpa en barnvagn!

Ha en fin kväll sötisar!


Redo för middag!

Datum:2011-12-17 / Tid:18:46:18

Vi har installerat oss på hotellet ordentligt. Jag har redan testat gymmet och det fick knappt godkänt men helt okej.

Vi är nu fixade och ska ut på stan och äta en god middag!


Godnatt!

Datum:2011-12-16 / Tid:22:14:57

Jösses, vilken kväll! Ni missade väl inte Svenska hjältar-galan ikväll? Det gjorde då sannerligen inte jag! Vilken kväll, och vilka underbara människor det finns i vårat land, blir helt förundrad och stolt! Jag kan ju även erkänna att man tidvis satt och lipade här i soffan, tur då att Per jobbar natt så han slapp vara med om det. Även om jag misstänker att även han hade fått en tår i ögat då och då, men det hade jag ju givetvis aldrig i sitt liv erkänt.

Jag längtar i allafall till imorgon då vi åker till hotellet. Men jag försöker klura ut om det finns gym där och om de har någon crosstrainer (skratt) och jag hoppas verkligen att det finns annars kan de bli lite panik. Jag har tydligen blivit lite småberoende av just denna crosstrainer, men den är ju så skön att stå och trampa på, speciellt för mina trasiga knän. Jag hoppas verkligen att det finns som sagt annars lär jag gå upp i falsett imorgon i receptionen och troligtvis utbrista "men men men, vad ska jag då göra"

Dags att krypa ner i sängen och läsa lite i lugn och ro.

Godnatt käresta ni!


Godnatt!

Datum:2011-12-16 / Tid:22:14:57

Jösses, vilken kväll! Ni missade väl inte Svenska hjältar-galan ikväll? Det gjorde då sannerligen inte jag! Vilken kväll, och vilka underbara människor det finns i vårat land, blir helt förundrad och stolt! Jag kan ju även erkänna att man tidvis satt och lipade här i soffan, tur då att Per jobbar natt så han slapp vara med om det. Även om jag misstänker att även han hade fått en tår i ögat då och då, men det hade jag ju givetvis aldrig i sitt liv erkänt.

Jag längtar i allafall till imorgon då vi åker till hotellet. Men jag försöker klura ut om det finns gym där och om de har någon crosstrainer (skratt) och jag hoppas verkligen att det finns annars kan de bli lite panik. Jag har tydligen blivit lite småberoende av just denna crosstrainer, men den är ju så skön att stå och trampa på, speciellt för mina trasiga knän. Jag hoppas verkligen att det finns som sagt annars lär jag gå upp i falsett imorgon i receptionen och troligtvis utbrista "men men men, vad ska jag då göra"

Dags att krypa ner i sängen och läsa lite i lugn och ro.

Godnatt käresta ni!


Twinkle twinkle little star!

Datum:2011-12-16 / Tid:16:58:17

Jag blev inspirerad häromdagen när jag såg i Sandras blogg att hon gjort en egen stjärna av kvistar. Man har ju sett ett par stycken i butiker, men helt ärligt, varför köpa när man så lätt kan göra en själv?

Jag har däremot inte använt ståltråd för att fästa kvistarna utan hampsnöre vilket ger stjärnan en lite gammaldags stil.

Visst blev den ganska snygg? Nu ska jag bara lista ut var tusan den ska va.


Fler klappar..

Datum:2011-12-16 / Tid:15:46:04

Här får ni se ytterligare några klappar. Dessa är lite mer speciella då jag satt fast julsånger eller en liten duk på paketet. De känns lite mer personliga då enligt mig. De enda som är synd är att de räckte bara till några paket, inte alla.


T...räna.

Datum:2011-12-16 / Tid:15:44:04

Man kan som säga att jag nu kommit igång, ordentligt, med träningen! Idag var jag för 4:e gången den här veckan på gymmet. Men det blev "bara" 30 minuter på crosstrainern. Enligt Per, min PT, så fanns det en risk för överansträning i magmusklerna så då fick de bli enbart förbränning idag.

Jag har ju förresten glömt bort att berätta vad jag och Per ska göra imorgon.. Vi ska vara barnfria och bo på hotell! Hur härligt låter inte det? Fast bara härligt blir det inte haha, vi ska börja med att besöka hotellets gym när vi kommer dit, sen ska vi ut och äta och börja njuta!

Nu hade jag tänkt pyssla lite här innan middagen.

Tack pappa för att du passade Jeff tidigare idag medan jag svettades på gymmet! Guld värt!


Paketöppning!

Datum:2011-12-16 / Tid:15:41:44

Jeff får ju öppna ett paket varje dag från sin lilla adventskalender. Han älskar det och blir alldeles ivrig när man säger "ska vi öppna ett paket"

Idag var det dags för ett av de stora paketen och Jeff trodde knappt sina ögon när jag tog ner det. Han har velat öppna det sen dag ett.

Innehållet var ju inte sämre direkt i och med att det innehöll hans favorit, en traktor!


Julklappar under granen!

Datum:2011-12-15 / Tid:20:48:11

Jag älskar att pyssla, allt ifrån julkort till julklappar. Det är så mysigt att sitta och slå in julklapparna i fint papper och med snöre som passar till.

I år har jag försökt köra på lite vintage-stil på alla klappar. Jag har däremot inte använt samma papper till alla utan varierat ganska friskt. Men det är ju så mycket roligare om inte alla klappar ser likadana ut eller hur?

Här får ni se ett litet urval av de finaste. Plus pappret som jag anser är det absolut vackraste julpappret.


Ordträning!

Datum:2011-12-15 / Tid:18:34:32

Vi sitter här framför datorn, jag och Jeff. Jag googlar på djur och han pekar och säger vad det är för något, eller ibland låter han bara som djuret men ibland kommer namnet. Nyss ropade han "hääääääst" när jag visade en bild från i somras när han matade hästarna ute hos farmor och farfar. Han vill däremot inte säga "mormor" eller "morfar" han bara skrattar och pekar när man visar bilder på dom. Men han har ju sagt "morrrrmor" en gång och "moff" ett par gånger.

Jag längtar ju så mycket tills han börjar prata! Idag när jag träffade Meja och hon babblade på om "Mia, Perrrr och Jeff" och sen berättade vad hon gjort, då insåg jag hur mycket jag vill att J också ska få igång talet lite mer. Nu är ju just Meja ett underbarn när de kommer till tal i och med att hon nu vid 1½ år pratar i hela meningar och kan räkna till 6. Men hon började också prata redan innan hon var 1 år.



Frid i själen!

Datum:2011-12-15 / Tid:15:22:12

Åh!

Jag känner mig som en helt ny människa sen jag kom igång med träningen. Jag mår så bra i både kropp och själ! Enligt Per syns det också på hela mig att jag mår mycket bättre.

Idag fixade jag årskort på gymmet så ni finns det inga ursäkter!


Grattis världens bästa Nettan!

Datum:2011-12-15 / Tid:09:32:12



Va är det för en dag, de är ingen vanlig dag för det är Nettans födelsedag! Hurra hurra hurra!

Grattis världens bästa Nettan på din födelsedag! Du ska få en stor grattiskram sen när vi ska och träna.

Visst är hon snygg förresten? Hon är nog den läckraste småbarnsmamman jag känner faktiskt! Hon käkar ostkrokar stup i kvarten och är ändå smal och slank. Galet!

Puss bästa du!


Julbord!

Datum:2011-12-14 / Tid:19:37:00

Vi är och äter julbord på stans mysigaste ställe. Jag hade bara kunnat sitta här och titta en hel kväll!

Maten är också gudomlig och har precis ätit min favorit till efterrätt, pepparkakor!


Nytränad!

Datum:2011-12-14 / Tid:12:50:30

Vad sköööönt det var att träna idag! Jag körde förbränning i lite över 20 minuter och sen resten av tiden blev det mage. Imorgon ska jag träna med Nettan igen och då blir det hårdträning!

Nu ska jag äta lunch, duscha och börja ladda inför julbordet vi ska på ikväll med bostadsrättsföreningen.


Mysmorgon!

Datum:2011-12-14 / Tid:10:33:07

Vi har flera sånna här hemma nuförtiden, och det är så härligt! Om ett par veckor kommer det ju se helt annorlunda ut så jag passar på att njuta.

Idag är Jeff nästan helt frisk, men humöret är värdelöst. Han är en riktig liten gnällspik!

Men vid lunch ska jag ta en paus och åka till gymmet ett tag.

Här får ni se lite bilder från vår morgon, Jeff är som ni ser fortfarande en pepparkaka. Sista bilden är tagen för två minuter sen, han slocknade som en stock på soffan. Men så är det när man får för sig att det är morgon kl 5....!


Lucia!

Datum:2011-12-13 / Tid:18:48:09



Glad Lucia på er!

Idag var det dags för barnen på dagis att lussa. Eftersom Jeff varit sjuk for vi dit en halvtimme innan allt satte igång. Han var nästan hysteriskt när vi kom dit och var livrädd att jag skulle lämna honom, när han sen märkte att jag faktiskt skulle stanna då gick de bättre. Men gå i något luciatåg och stå framme med de andra barnen och sjunga, nej det var inget för honom. Men Ben, som sitter med J på bilden, stal ändå hela showen med sin skönsång så de gjorde inte så värst mycket.

Jag bjuder som ni ser på en bild, någon fler lägger jag nog inte upp här som ni nog förstår.

Mysig dag har det då varit, och julkänslan är ännu mer påtaglig nu!


Ahhhhh..

Datum:2011-12-12 / Tid:19:19:02

Finns det något härligare att ta sig en lång varm dusch efter man tränat? För att sen mysa ner i soffan och bara ta det lugnt!

Det är så härligt att ha kommit igång med träningen, med min bästa Nettan! Vi har så himla roligt samtidigt som vi verkligen tar i allt vad vi kan.

Imorgon blir det dock vilodag men sen kör vi på onsdag igen!


Fotbolls EM 2012.

Datum:2011-12-12 / Tid:10:46:05

Jag längtar!! Gör inte ni?

Idag öppnade ansökningarna för biljetter till Sveriges matcher och jag slängde mig givetvis på datorn och gjorde en ansökning på fyra biljetter till sveriges match mot England. Om jag nu lyckas knipa dom så kommer vi skippa Venedig i år och åka på fotbollsresa till Ukraina i sommar istället. Jag hoppas på att det blir fotboll!

Åh.. Jag vill ju bila ner med Per, pappa och brorsan till Ukraina. Hoppas hoppas hoppas!


Glass i stora lass!

Datum:2011-12-12 / Tid:09:36:57

Är det kallt ute idag? Det struntar vi i, vi är i värmen, i drömmens värld i allafall. Vi äter glass och busar!

Jeff har varit vaken i stort sett hela natten, han har hostat och snorat! Men ingen feber i allafall. Idag får han va hemma och mysa med mig men imorgon blir det dagis oavsett hur förkylningen är för imorgon är det lucia på dagis. Nä men skulle han nu vara jätte dålig får han vara hemma givetvis men som det är just nu kan han gå.

Nä tillbaka till glassen..


Närbild julgran!

Datum:2011-12-11 / Tid:13:33:50

Jag ÄLSKAR våran julgran! Den är så vacker.

Här får ni se den på nära håll och vårat fina pynt. Nytt för i år är julgranskulorna i fattigmanssilver som är formade son ekollon och de otroligt vackra silverhjärtan. De sistnämnda ska jag förövrigt köpa fler av!


Söndagsnöje!

Datum:2011-12-11 / Tid:10:18:09

Vad gör ni denna fina söndag?

Mina pojkar är ute på pulkatur och jag är påväg och ska gymma med Nettan. Här ligger vi inte på latsidan bara för att det är söndag!


Nytt smink!

Datum:2011-12-11 / Tid:09:25:13

Igår jobbade jag med Sandra som också jobbar på en av stans sminkaffärer. Då tipsade hon mig om en billig men suverän mascara från Clinique. Givetvis var jag tvungen att gå och köpa den!

Jag har förut enbart använt Diors mascara men nu är det dags att prova något nytt. En sak som jag verkligen fastnade för när de gällde denna är att den ska tvättas bort i exakt 38 grader varmt vatten, därför kan man bada i mascaran, så länge vattnet inte är 38 grader dvs.

På bilden syns även min nya foundation, också från Clinique, en underbar primer ifrån Lancome och så två prov jag fick med mascaran, på eyeliner och ett ögonserum, som jag förövrigt redan älskar!


Julgran!

Datum:2011-12-10 / Tid:20:21:24

Vi köpte en julgran tidigare idag och nu ikväll pyntade vi den.

Jeff var mest fascinerad av pyntet och säger "aj" när han råkar gå för nära den. Väldigt sött!

När vi var klara blev han däremot ganska sur och ville fortsätta leka med pumlorna.

Vi är väldigt nöjda, enda som måste inhandlas är fler pumlor i silver sen är vi färdiga!


Effektiv!

Datum:2011-12-09 / Tid:16:18:36

Idag har man varit ganska effektiv faktiskt. Jag började dagen med att städa, sen for jag och gymmade med min andra halva Nettan och Gud så härligt det var! Nu ska vi investera i ett årskort och köra järnet.

Efter träningen hade vi bankmöte och nu har vi höjt amorteringen i och med mitt nya jobb. Sen gick jag direkt och investerade i ett par jobbskor, blev ett par ursköna, och rätt söta, Ecco. De ska jag nog trivas i!

Jag provade nyss hela min nya jobb-outfit men den får ni tyvärr inte se. Jag känner inte att jag vill skrika ut här exakt var jag ska jobba innan jag ens hunnit börja. Men de förstår ni säkert!

Men, ni får se skorna i allafall hihi.


Vacker kyrka!

Datum:2011-12-08 / Tid:20:59:10

Titta vilken vacker kyrka som nu står bredvid den nya ljusstaken. Den är helt underbar om ni frågar mig!

Vet ni, taket är gjord av en 1800-tals bibel, vackert var det ja!


Vi ser det snöar, i massor!

Datum:2011-12-08 / Tid:20:55:37

Oh ja! Ikväll kom snön och det vräkte verkligen ner. Vi bestämde oss därför att gå ut och leka direkt efter middagen. Jeff blev överlycklig! Han kastade snöbollar, gjorde snöänglar och bara skrattade!

När vi kom in gjorde vi ostmackor och kokade varm choklad, precis som de ska va!


Grekiska biffar!

Datum:2011-12-07 / Tid:18:48:56

Mmmmm mums!

Idag gjorde jag grekiska köttfärsbiffar till middag. Det är med vitlök, oregano och äkta fetaost. Till det åt vi kokt potatis, sallad, morötter och hemlagad tzatsiki.

Detta kommer vi definitivt göra om!

Jag har varit usel på att fixa recept till de som velat ha, men om någon vill ha recept på detta är det bara att säga till så fixar jag det!


Komplett samling!

Datum:2011-12-07 / Tid:15:59:36



Idag blev samlingen av Rörstrands Pippi och Emil muggar komplett!  Plus jul-muggarna.

Nu hoppas jag att de kommer fler! Någon som vet om de är meningen att de ska komma fler?


Du är en del av mig.

Datum:2011-12-07 / Tid:12:40:12

Du får inte knacka på min dörr om du inte är beredd att komma in..

Du får inte vandra på min väg utan att visa mig ditt mål..

Du får inte ha mig som en dröm, men jag vill vara din verklighet..

Du får inte säga att du hoppas om du inte tror att du vill..

Du får samla dina tankar så att två själar kan få ro, så allting som vi lovade oss själva kan få gro.


Jag älskar verkligen att sitta och lyssna på Sonja Aldén och tänka, sakna och minnas.


Spännande!

Datum:2011-12-07 / Tid:11:00:23

iiiiih!

Igår var jag förbi på ett möte på mitt nya jobb där jag börjar i Januari. Jag fick arbetskläder, skriva på kontrakt, se mitt schema osv. En sak som var lite överraskande var lönen, den var relativt mycket bättre än på Coop och sånt är ju alltid roligt! Jag längtar som tusan nu tills jag ska börja, även om det kommer bli fullt i huvudet första veckorna med olika utbildningar och lära sig allt.

J är på dagis nu, jag ska ta och städa undan lite här hemma och sen bege mig ner mot stan. Jag ska inhandla de allra sista julklapparna, och kolla på lite kläder till mig själv för en gångs skull. Det känns så bra att ha ett jobb och veta att man faktiskt kan unna sig själv kläder! Appropå att unna sig så är våra resplaner i full gång, det lutar mot en weekend i Venedig till våren. Jag ska bara få mitt schema för våren, sen ska vi boka!

Ha en fin dag finisar!


Förvandlingen!

Datum:2011-12-05 / Tid:12:41:06

OJ vad nöjd jag blev med min nya hårfärg! Jag är så glad att jag vågade göra något annorlunda och inte bara på mörkbrunt. Sen älskar jag hur håret känns efter ett besök hos frissan, det är så fräscht trots att hon inte klippte av en millimeter.

Färgen är inte alls röd som det ser ut på vissa bilder och kontrasten mellan brunt och blond är inte heller så rakt av som de ser ut i vissa ljus. 

Jag tyckte det blev riktigt snyggt! Vad tycker ni? 


Dags att göra något åt kalufsen!

Datum:2011-12-05 / Tid:10:10:28

Hihi..

Ja nu sitter jag snart i frisörstolen! Ni som oroar er över att mitt långa hår ska falla kan andas ut, det är enbart färgen som ska fixas till! Jag är så trött på mitt bruna dassiga vinterhår, så det ska nu bli snyggt igen.

Hur det blir får ni se sen!


Pepparkakor!

Datum:2011-12-04 / Tid:14:21:45

Ni ser vad det är dags för nu va? Ja, nu ska här bakas pepparkakor. Ni kanske ser att vi redan ätit av degen, det är kanske de bästa av allt med eget pepparkaksbak.

Sen ska vi dekorera dom fint med kristyr och godis.

Om vi hinner och orkar ska vi också göra knäck och kanske några fler vaniljlängder.


Vårat vackra linneskåp!

Datum:2011-12-04 / Tid:11:38:13

Här har ni det, de otroligt vackra linneskåp som vi fått av min snälla farmor.

Det är så obeskrivligt fint och vi båda älskar det redan. Sen är det alltid roligt när möbler har lite historia och inte är helt nytt.

Jag hoppas att det får följa med länge och att kanske Jeff en dag kan få det när han flyttar..


Effektiv julshopping!

Datum:2011-12-03 / Tid:17:10:22

Japp, idag var det dags för julshopping!

Vi for till Luleå vid 12-tiden, kom hem vid 15.30 och nu är vi i princip helt klara med våra julklappar! Inte helt, vi har några små kvar men med tanke på att det bara är den 3:e december är jag relativt nöjd. Nu kan jag koncentrera mig på att slå in alla julklapparna och pyssla med julkorten.

Jag håller just nu på att slå in Miris paket och jag ska försöka mig på att rimma eller åtminstone skriva en fin text om klappen på tyska. De ska bli intressant haha!

Puss


Pyssel!

Datum:2011-12-02 / Tid:17:33:48

Vi pysslar för fullt! Ungarnas intresse är svalt men vi vuxna dricker glögg och pysslar samtidigt som julmusiken spelar i bakgrunden.

Snart ska vi äta middag!


Aj!

Datum:2011-12-02 / Tid:09:39:23

Godmorgon!

Idag är det inte Jeff som känner sig risig utan jag. Redan igårkväll mådde jag dåligt med huvudvärk, kände mig orkelös och bara allmänt trött i kroppen. Imorse när J vaknade tog Per honom tills han skulle gå iväg till jobbet och det var guld värt! Inte för att jag känner mig på topp men det är åtminstone lite bättre.

Jag måste egentligen sätta fart och röja undan lite här hemma, för när Nettan slutat jobba kommer hon hit och hämtar mig. Vi ska en sväng på stan, handla mat och pyssel står på schemat. Ikväll ska vi nämligen ha en pysselkväll tillsammans med dom, och så ska vi givetvis äta middag och fira mitt nya jobb!

Nä, dags att slita bort täcket över huvudet, tända en lampa och vakna till ordentligt!


Mys!

Datum:2011-12-01 / Tid:16:04:19

Jag myser med min älskade unge!

Jobbet gick kanon! Belönade mig själv efter jobbet med lite smink, hade egentligen behövt köpa sju grejer till men får räcka med primer och foundation så länge. Jag hoppas tomten är snäll hihi.


Sjukling!

Datum:2011-12-01 / Tid:07:48:23

Ja en sån har vi här hemma nu igen! Jeff vaknade med hög feber och hosta imorse. Han mår lite bättre nu efter en Alvedon och sitt första adventspaket.

Idag ska Per vabba medan jag ska iväg och jobba min sista dag på Coop. Däremot måste jag sluta tidigare än tänkt men så kan de va.

Dags att göra sig i ordning och åka till jobbet då.