Godmorgon!

Datum:2011-02-07 / Tid:07:39:03
God morgon kära ni!

Eftersom att jag somnade kl 21 igårkväll så är jag verkligen utvilad nu och huvudvärken har äntligen gett upp!

Idag ska vi som sagt försöka oss på konststycket att tvätta utan hjälp, dvs så ska jag släpa med mig Jeff varje gång som jag måste ner dit. Om de nu hade varit så att tvättstugan hade legat i samma trappuppgång som vi bor hade de väl egentligen varit hur lätt som helst, men nu är det inte så. Jag måste alltså dra på honom ytterkläder också varje gång vi ska dit, men vad ska man göra? Tur att de inte är alltför mycket som ska tvättas.

Dags att sätta igång!



Uppdatering:

Jag säger bara det, det här kommer jag aldrig göra om! Det började med att jag tappade flaskan med sköljmedel på badrumsgolvet som då gick i tusen delar, vilket resulterade i att det såg ut som att någon hade spytt sköljmedel överallt därinne. Sen när jag väl fått upp alltihop, fått ner tvättpåsen och Jeff ner till barnvagnsförrådet. Vad händer då tror ni? Jag klämmer fingret givetvis, vad annars?? Ni som känner mig kan ju bara tänka er vilka svordomar som flög ur min mun just då. Jeff var som tur var inte speciellt brydd utan skrattade rätt gott när mamma stod och hoppade omkring och sa massa konstiga saker.

NÅJA! Första maskinen är laddad, och ska ner om en halvtimme och ta hand om den och ladda nästa.

Åh.. glömde en till sak, precis innan vi ska gå ner till tvättstugan bajsar Jeff. Okej tänkte jag, inte mycket att göra åt, bara att byta blöjan. Men så lätt är det ju nästan aldrig! Han hade då bajsat en ordentlig laddning som landat lite på sidan och läkt ut i hela pyjamasen, plus att det hade kladdat omkring lite här och var. Kul va?

Kommentarer
Julia

Usch vilken dålig start på morgonen! Nu har ju vi Simon hemma mestadels, men tvättar aldrig i tvättstugan när han är borta. Vi har ju inte ens tvättstugan i vårat hus! Så det är förbaskat skönt med egen maskin! :-)

2011-02-07 / 10:06:14
http://julialindholm.blogg.se/
Ann

Oh så typiskt att allt händer på samma gång... jag hatar att böka på och av med alla ytterkläder med en gnällig liten kille... längtar till sommaren så man slipper overaller, vantar, mössor och sockor!

2011-02-07 / 10:31:28
http://lillafoten.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback