Lördagskvällen.

Datum:2011-02-13 / Tid:19:10:50



    

 

Vi hade som sagt hur kul som helst igår och skulle jag kunna så hade jag spolat tillbaka tiden lite och uppleva hela kvällen igen. De händer inte så ofta att det är så pass roligt!


Men Mikkisen hade ändå den bästa repliken igår.. Hon kom fram till mig och F när vi satt och pratade och så frågade hon mig med panik i rösten "visst stannar vi tills de stänger?" och svaret blev ju givetvis "självklart" och så ett ganska rått skratt! Allas våran lilla tant, Mikkis.


Jag använde tyvärr inte kameran särskilt flitigt igår men några bilder blev det i allafall. Sista bilden är från efterfesten när mina strumpbyxor blev ihopknutna i fötterna (tydligen en rolig grej sådär 5 på morgonen) och de blev operation: få isär fötterna utan att behöva klippa sönder strumpbyxorna. Underhållande! Efter den incidenten blev det hemgång, jag i alldeles för stora mjukisbrallor, Fs orangea sneakers i size 41 och Mikkis stora vinterjacka.. Jag såg ut som en uteliggare! Tydligen var även detta roligt. Men då ska vi inte ens tala om Mikkis coop-påsar, där kan man snacka uteliggare!


Kommentarer
Ann

HAhaha låter som ni hade roligt!!

2011-02-13 / 20:56:46
http://lillafoten.blogspot.com
mikkisen

HAHAHA inte är det då jag som har ett massivt lager med coop-påsar i mitt hem inte;) MEN jag kan inte förneka uteliggar-looken (eller dvärgeskimån heller för den delen...:D)

Tack återigen för en tokrolig kväll i alle fall!!

2011-02-13 / 21:37:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback