GODMORGON!!!

Datum:2011-01-26 / Tid:09:37:37

Godmorgon på er!

Jeff slog upp sina blå (gröna?) för bara en timme sen, efter att han sovit från kl 20 igår utan ett endaste avbrott. Ingen är nog gladare än jag! Eftersom att killen var så duktig fick han en riktigt smarrig frukost som bestod av gröt med mjölk, mango och banan. Tyvärr var ju problemet bara att han inte alls gillade det, bättre lycka nästa gång!

Jag har nyss skickat iväg ett mail till Per med nytagna bilder på våran älskling. De känns alltid lika märkligt att tänka på att Per har inte sett Jeffs tänder, hört hans indianrop eller sett när han gnisslar tänder och skrattar åt sig själv. Men snart är han hemma igen och får komma ikapp!

Idag ska vi på utflykt, Pers föräldrar kommer snart hit och då ska vi åka upp till Råneå för att hälsa på Pers farmor och farfar. Men innan det ska jag hinna med att plocka undan här hemma (rättare sagt sopa upp Jeffs nya påhitt, vända påsen med majskrokar upp och ner för att sen smula sönder dom) och sen gå upp på coop och lämna tillbaka barnmat. Det är min dag det!

Ha en härligt solig dag!


Ebba & Jeff i lördags.


Kommentarer
Sofia - Mamma till Tove

Lite nyfiken.. Varför lämna tillbaka barnmaten? :b

2011-01-26 / 09:55:36
http://sjarverud.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback