Godmorgon!

Datum:2011-07-05 / Tid:08:06:09
God morgooon!

Här är vi uppe med tuppen, och inte mig emot, förutom att jag åkte på lite feber och frossa igårkväll. Natten har därmed inte direkt flutit på som jag önskat, men idag mår jag förhoppningsvis lite bättre. Jag har hört att man kan må dåligt efter att man tatuerat sig i och med att man spänner sig och att man ändå utsätter kroppen för smärta. Appropå tatueringen så gjorde det ONT att göra den! Jag hade tänkt ljuga och verka stencool men nej, jag kör in på den ärliga vägen. Klaga, det är däremot inte alls min grej och aldrig i mitt liv att jag skulle göra det inför en kille med armarna fyllda med tatueringar, så jag knep ihop munnen och öppnade den inte förrän han sa att "nuu är vi färdiga" och då pustade jag ut efter 1 timmes pina.

Det hade varit roligt förresten om ni kunde tala om för mig om ni gillar tatueringen (eller inte, inte för att jag bryr mig om den biten men ja, det är ju fritt att tycka vad man vill)

Idag ska vi troligtvis ut till Pers föräldrars stuga, men i och med min feber och att J varit krasslig i helgen så avvaktar vi någon timme. Jag lär väl återkomma med MMS-inlägg, verkar ju vara standard nuförtiden. Ev kanske ni får se någon bild ifrån Boden Alive som var här i helgen.

Ha det bra hörni!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback