Några semesterbilder.

Datum:2011-06-12 / Tid:16:26:06Vi tog tyvärr inte särskilt många bilder på semestern, vet egentligen inte varför. Men var nog så att vi var för upptagna med att bara njuta och må bra, så då glömdes kameran bort helt enkelt.

Semestern har då varit helt fantastisk, och jag överdriver inte ett dugg när jag skriver att Jeff inte varit sur, arg eller grinig en enda gång. Han har varit på topphumör under hela veckan och bara skrattat, badat och njutit! Även fast de har varit riktigt varmt så har han inte klagat utan bara gillat läget och ställt sig under duschen när det har behövts. Låter rätt härligt va?

Jeff har förresten fått äta glass nu, och inte bara en, och fått äta sin allra första pizza, de ni!

Kommentarer
Lisa G

Satan va mys ni måste haft! KRAM

2011-06-12 / 22:24:00
Ann

Oh gud vad härligt det ser ut. Frank är också alltid på topphumör när vi är på semseter. Kanske för att det är så mkt nytt att utforska och att vi båda är lediga, på bra humör och pigga. Man hittar ju alltid på en massa kul, kanske de känner av det? Ser fram emot vår semester nu men det blir ingen utlandssemster dock. Härligt för er att ha fått sol o bad och ändå komma hem och njuta av svenska sommaren... och bli snyggt bruna dessutom lagom till sommarn!

2011-06-16 / 16:20:19
http://lillafoten.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback