Titta vilket finbesök vi fick hemma hos br...

Datum:2011-03-31 / Tid:19:32:56

img_0984 (MMS)

Titta vilket finbesök vi fick hemma hos brorsan! Lisa, Kim och Ludvig kom förbi och de sitter nu och myser med oss framför hockeyn.


Lite roligare nu när jag fick mig en iPad ...

Datum:2011-03-31 / Tid:10:05:12

img_0979 (MMS)

Lite roligare nu när jag fick mig en iPad att roa mig med.


Vi är nu i Umeå! Nu ska vi lasta av lite g...

Datum:2011-03-31 / Tid:08:06:34

img_0976 (MMS)

Vi är nu i Umeå! Nu ska vi lasta av lite grejer innan vi fortsätter köra. Känner mig redan less och vill åka hem. Men de kommer nog rätta till sig!


Jag saknar redan Jeff, och vi har precis å...

Datum:2011-03-31 / Tid:04:35:23

Jag saknar redan Jeff, och vi har precis åkt! Hur ska detta sluta? Det gjorde ont i hela kroppen att pussa honom och veta att de nu dröjer nästan en hel vecka innan jag får göra det igen. Men han fick lite extra mammamys inatt för han fick sova bredvid mig, och de gjorde att jag bara låg och tittade på min fina pojke. Nä, jag ska ha kul nu, vi ska ju ändå till London.. Dags att fokusera!


Resfeber!

Datum:2011-03-29 / Tid:22:21:13

Hjälp, nu ikväll slog resfebern emot mig med full kraft! I samma veva kom även ångesten över att åka ifrån Jeff i nästan en hel vecka, och det vill jag inte ens tänka på. Min lilla lilla älskling, hur ska jag kunna vara utan honom egentligen? De kommer nog inte bli helt lätt, men desto mysigare när jag kommer hem igen. Jag vet ju att han kommer att ha det bra och förhoppningsvis har han inte så bra koll på exakt hur länge jag är borta.

Jag längtar trots det till London och jag är övertygad om att de kommer bli grymt!


Jag måste nog gå och pussa på lilla Jeffisen nu..


Godmorgon! Sängen är nu bäddad och frukost...

Datum:2011-03-29 / Tid:09:20:24

img_0950 (MMS)

Godmorgon! Sängen är nu bäddad och frukosten är i magen. Nu ska jag börja ta tag i packningen och även passa på att städa i hallgarderoben. Har jag förresten sagt att jag älskar vårat sovrum? Om inte, då vet ni det nu.


London baby.

Datum:2011-03-28 / Tid:19:19:12
Ni har väl inte glömt att det är på torsdag som jag åker till London? Det ska bli så galet roligt och det känns nästan onödigt att skriva att jag längtar för de tror jag att ni förstår.

Har du varit i London? Jag vill mer än gärna höra era tips på restauranger, shopping, sevärdheter osv! Överös mig med värdefull information som jag absolut inte får missa.


London, here i coooome!



Äntligen är mammas älskling vaken! Idag va...

Datum:2011-03-28 / Tid:09:45:48

img_0948 (MMS)

Äntligen är mammas älskling vaken! Idag va han en riktig sjusovare. Men de kan också va skönt, för alla inblandade!


Historisk händelse.

Datum:2011-03-28 / Tid:08:19:56
Godmorgon på er!

Jeff ligger faktiskt fortfarande och sover(!) hur otroligt det än låter. Jag vet, klockan är egentligen bara 7.20 men ändå! Jag har nästan aldrig pallrat mig upp innan honom, men idag så! De kan ju bero på att killen sovit utan något som helst avbrott inatt medan mamma haft ont i magen, så då blev det en tidig morgon med proviva istället.

Idag ska jag fortsätta klä om stolarna (hann bara 4 st igår) och så ska jag ta tag i hallgarderoben som behöver en rensning. De börjar se väldigt vårigt ut här hemma, ni kanske får se en bild lite senare idag.


Jag hoppas att DU får en underbar dag med många skratt!

Äntligen äter han lite igen!! hoppas det f...

Datum:2011-03-27 / Tid:17:36:38

img_0945 (MMS)

Äntligen äter han lite igen!! hoppas det fortsätter så här.


Vi tar oss en paus från vårstädningen för ...

Datum:2011-03-27 / Tid:15:52:34

img_0943 (MMS)

Vi tar oss en paus från vårstädningen för att njuta av vårvädret! Ser ni mitt lejonkungenplåster? Så går det när man slinter med en skruvmejsel medan man försöker klä om köksstolarna. Men fint blir det åtminstone!


Jag och Jeff hejar på Luleå! Visst gör ni ...

Datum:2011-03-26 / Tid:15:48:24

img_0937 (MMS)

Jag och Jeff hejar på Luleå! Visst gör ni det också? Kolla in Js strumpor, så ser en riktig supporter ut.


G O D M O R G O N !

Datum:2011-03-26 / Tid:08:26:31

Godmorgon på er alla morgonpigga!

Jeff gav mig sovmorgon idag tills precis innan 8 och det tackar och bugar jag för. Dock tackar jag inte lika mycket för bajsblöjan han serverade, till råga på allt utanför. Den hade jag kunnat klara mig utan faktiskt!

Har jag skrivit förresten att han numera går? Jajamensan! Han går ju inte hela tiden, speciellt inte när det ska gå snabbt för då går de ju lite fortare att kasta sig på golvet och krypa istället. Just nu går han runt, runt i lägenheten med sina plastkoppar i händerna och ser så nöjd ut varje gång han kommer runt hörnet och får syn på mig, gullunge! Det känns helt galet att han kan , herregud, nyss var han ju en liten bebis som bara kunde skrika, sova och äta. Visst är det häftigt allt som hinner hända på bara ett enda år?

Nu ska jag ta och fixa oss lite frukost, och sen kan jag väl gissa på att det är någon här som vill busa. Men vi ska även ta och klämma in en promenad nu på förmiddagen.


Ha en toppendag allesammans, och hoppas att eran lördag blir fantastisk!


Min lilla spjuver! Här badas det för fulla...

Datum:2011-03-25 / Tid:18:45:58

img_0930 (MMS)

Min lilla spjuver! Här badas det för fulla muggar, gissar på att Jeff skulle kunna plaska halva natten. Men snart är det läggdags och då blir det Afghanistan-samtal.


Mammas special!  Jag gjorde troligtvis vär...

Datum:2011-03-25 / Tid:16:42:52

img_0928 (MMS)

Mammas special!  Jag gjorde troligtvis världens godaste middag idag till Jeff. Köttbullar med turkisk youghurt, riven ost, oregano, vitpeppar och broccoli, sen på slutet blandade jag i hans favorit, makaroner! Det blev succé!


Härligt!

Datum:2011-03-23 / Tid:18:00:21
Det blev en härlig dag med Therese och Alvin, och som jag trodde blev det väldigt roligt! Vi åt en god lunch på stan, sen var vi runt i en massa affärer och tittade, och handlade givetvis. Sen blev det fika och en hel del bus här hemma hos oss! Jeff försökte visa för Alvin hur man går men det gick väl sådär, A tycker det är rätt bekvämt att krypa medan J kutade bakom och klappade honom på huvudet. Hur sött som helst!!

J har nyss ätit middag, som faktiskt gick ner utan större klagomål, men han var nog vrålhungrig!

Dags för soffmys!

Lunchdejt.

Datum:2011-03-23 / Tid:12:33:47
Vi är nu äntligen klara för att gå ner till stan. Jeff matvägrar så in i.. och det tar på mitt tålamod och i stort sett hela mitt humör. Det är så frustrerande och påfrestande! Förhoppningsvis släpper det lite snart för just nu är munnen totalt igenstängd hela tiden.

Nu ska vi då möta upp Therese och Alvin för en lunchdejt, och så får pojkarna sova medan. Sen kan jag gissa på att det blir bus för hela slanten!

Hoppas att ni också får en underbar dag! <3

Skatteåterbäring!

Datum:2011-03-22 / Tid:07:57:13
Det är ju från och med idag som man kan gå in på skatteverket och kolla om man får tillbaka på skatten eller betala. Ja, om ni har e-legitimation dvs.

Jag var nyss in och kollade, och det var mycket roligare läsning än förra året. Då fick jag hosta upp 2000:- till skatteverket, men i år får jag tillbaka samma summa och lite till. Jag höll på att skrika till av lycka när jag såg det! Jag har redan spenderat lite av pengarna, åtminstone i mitt huvud, så vi får väl se om det finns några pengar kvar tills sommaren hihi.

Har ni varit in och kollat, får ni tillbaka eller blir det att bita i det sura äpplet och betala?



Här busas det för fullt!

Datum:2011-03-21 / Tid:08:09:14

img_0923 (MMS)

Här har vi har varit igång sen 7 och det är full rulle som gäller. Hoppas att jag åtminstone har lite energi kvar tills jag och Mikkis ska och träna. Annars får jag väl göra som Jeff och ta en powernap då och då..


Gammelfarmor.

Datum:2011-03-20 / Tid:15:23:17




Vi har sovit ute hos mormor och morfar inatt, eftersom jag jobbade igårkväll. Så nu på dan har vi varit över och hälsat på gammelfarmor och gammelfarfar, och då fick Jeff tröjan som snälla farmor stickat åt honom. Den passade helt perfekt och kommer göra det ett bra tag framöver!

Jeff passade även på att visa upp vad han lärt sig på sistone såsom att gå, när han vill alltså och prata så att ingen annan får en syl i vädret. Kan det vara att han är lik sin mamma?

Visst är tröjan fin? och visst är farmor otroligt duktig?


Tack snälla farmor.. jag vet ju att du läser.

Manchester United.

Datum:2011-03-20 / Tid:15:14:00
När storebror och Miriam var upp till Boden häromveckan så fick Jeff en tidig födelsedagspresent, och det var inte vilken present som helst! Han fick en autentisk manchester united matchtröja (+shorts och strumpor) och på ryggen står det "Jeff" och så Mats nr från när han spelade fotboll.

Cool present va? Jag måste då säga det att jag blev rejält imponerad.. Även om jag nu förstod att det skulle bli nånting med Man U, är ju inte första gången som J får en sån present..






Grandmas coat.

Datum:2011-03-19 / Tid:11:04:42


Den här ljuvliga saken kommer snart att få flytta in i min garderob, som jag längtar! Jag får den så fort vi kommit ner till Stockholm innan vi åker till London och då ska den användas flitigt.

Visst är den fin? Jag älskar Odd Molly..

Glad kille som får prata med sin pappa! Ha...

Datum:2011-03-18 / Tid:15:59:30

img_0903 (MMS)

Glad kille som får prata med sin pappa! Han skiner alltid som en sol så fort han får telefonen.


GOD morgon!

Datum:2011-03-18 / Tid:09:07:01
Godmorgon!

Här är det sannerligen en god morgon. Jeff ville inte kliva upp förrän kvart i 8, och då var mamma mer än villig att studsa upp och börja med frukosten. Sånna här härliga mornar vill jag ha jämt!

Bloggandet har som ni märkt hamnat på sidan om men som jag förklarade så blir det så när Per är hemma, men nu när han åkt igen ska jag försöka återgå till det vanliga bloggandet. Har en del bilder som jag ska lägga in men det får bli lite senare för nu ska här busas och så ska vi gå på promenad här hemma, nog för att J klarar det rätt bra själv numera men det är ju lite roligare när mamma också är med. Sen ska vi luncha med Mikkis.

Ha en fin dag, och gör som jag, tänk lite extra på japan och dess befolkning.. håll tummarna och be för något slags mirakel!

Men nu blev det väl lite fel Jeff?

Datum:2011-03-17 / Tid:18:15:12

img_0896 (MMS)

Men nu blev det väl lite fel Jeff?


Nu åker han tillbaka till Afghanistan..!

Datum:2011-03-16 / Tid:08:47:18

img_0878 (MMS)

Nu åker han tillbaka till Afghanistan..!


Storhandling som sagt! Det känns som att v...

Datum:2011-03-15 / Tid:16:18:32

img_0875 (MMS)

Storhandling som sagt! Det känns som att vi har rensat Coop på grejer.


Njuter.

Datum:2011-03-15 / Tid:10:52:31
Ni får ursäkta att bloggen har blivit bortprioriterad på sistone men det blir så när Per är hemma. Imorgonbitti flyger han återigen tillbaka till Afghanistan, och egentligen ska han vara där i 11(!) veckor innan hemgång men förhoppningsvis blir det lite mindre. Det är alltid lite vemodigt så här sista dagen men vi gör vad vi kan för att hålla humöret uppe, P sitter just nu och plaskar i badkaret med Jeff och även det svider lite i hjärtat.

Nä, njuta var det och det är precis det vi ska göra.. Eller först ska vi storhandla så jag klarar mig i matväg tills juni, undrar om vi lyckas!

Vi hörs imorgon eller på torsdag..

Dags att sova, imorgon är Pers sista dag h...

Datum:2011-03-14 / Tid:23:09:06

img_0872 (MMS)

Dags att sova, imorgon är Pers sista dag hemma..


Det blev en utekväll och den första vi trä...

Datum:2011-03-13 / Tid:00:56:12

img_0867 (MMS)

Det blev en utekväll och den första vi träffade var en jobbarkompis från afghanistan.


Livet är skört.

Datum:2011-03-12 / Tid:14:34:13
Jag vet sedan innan att livet är skört och något som man alltid måste ta vara på, varje minut, varje ögonblick. Idag fick jag ännu ett bevis på det. Det är fruktansvärt att få höra hur orättvist livet kan vara ibland, för vissa av oss.

Två som gifter sig av oändlig kärlek och för att de ska vill vara tillsammans livet ut.. De vill ju åldras sida vid sida, uppleva livet och få njuta av tiden. Men att veta att de inte kommer hända men gör det i allafall, det är vackert men så sorgligt..! Jag kan inte för mitt liv ens föreställa mig känslan..

Jag säger bara det; ta vara på dina chanser, ditt liv och kärleken..


Tänker på dig..

Har jag sagt att jag älskar att Miriam job...

Datum:2011-03-12 / Tid:10:55:14

img_0861 (MMS)

Har jag sagt att jag älskar att Miriam jobbar på Odd Molly? Jag fick en kofta av henne och Mats idag, och den är så himla snygg!


Lycka.

Datum:2011-03-12 / Tid:08:21:10
Godmorgon, eller det är än så länge bara morgon här.

Det blev en urmysig fredagskväll när Malin kikade förbi och pratade lite strunt. De va alldeles för länge sen vi sågs, hade börjat sakna henne!

Idag ska det bli ännu lite mysigare då brorsan (och Miriam) landade in hos mamma och pappa igårkväll! Så jag ska bara trycka i mig frukost och sen ska vi styra bilen dit så vi äntligen får träffas. Jag ska erkänna att jag saknat honom en hel del..

Dags att skynda på lite..

Det snöar, igen! Därmed åker halsduken fra...

Datum:2011-03-11 / Tid:15:52:20

img_0858 (MMS)

Det snöar, igen! Därmed åker halsduken fram igen, tyvärr. När kommer våren för att stanna?


Godmorgon!

Datum:2011-03-11 / Tid:08:41:09
Godmorgon på er!

Gårdagskvällen var hur trevlig som helst. Vi började med att äta middag på ming, kött givetvis, och sen styrde vi bilen mot Luleå för bion, där mötte vi även upp Mikkis. Vi såg Black Swan och den föll mig inte alls i smaken, den var bara konstig och kändes lite överproducerad. Men vi hade roligt i allafall, som alltid!

Något som var mindre roligt var att när vi kom hem hade en granne fest (vem fan har fest på en torsdag?) och spelade hög musik samtidigt som de lät som att de fick sitta och skrika åt varandra därinne för att överrösta musiken. Vid halv 1 var jag så less att jag flög upp och slet på mig kläderna, men P lyckades stoppa mig och istället gick han över och skällde ut dom. Sen fattar jag inte attityden "vad fan är det" när man är väl medveten om att man spelat musik för hela området? Nåja, tyst blev det sen i allafall!

Idag står det träning på schemat och i övrigt känns det väldigt öppet, men tanken är att jag ska ta mig till stan och kolla på lite tyger, samt hämta ut några roliga paket.

Ha en toppen dag, och hoppas att ni har det soligt och lite mindre snö än vad vi har..








Nu ska vi och fira Anna-Lena med middag oc...

Datum:2011-03-10 / Tid:17:54:02

img_0852 (MMS)

Nu ska vi och fira Anna-Lena med middag och bio. Klänningen på bilden inköptes idag på MQ och den är så himla fin! Eller hur?


Vi åker nu mot Luleå! Vi ska bland annat k...

Datum:2011-03-09 / Tid:13:32:48

img_0846 (MMS)

Vi åker nu mot Luleå! Vi ska bland annat klämma och känna lite på en macbook och så ska jag eventuellt kolla på kläder. Sen åker vi ut till farmor och farfar för middag och lite mys!


Nu ska här tränas ben för fulla muggar!

Datum:2011-03-09 / Tid:10:21:56

img_0831 (MMS)

Nu ska här tränas ben för fulla muggar!


Vinn 500 kr hos lillatussilago.

Datum:2011-03-09 / Tid:09:35:12


Vill ni ha chansen att kamma hem ett presentkort värt 500 kr och handla vad ni vill lillatussilago? Då ska ni ju givetvis vara med och tävla! Missa nu inte chansen då denna sidan enligt mig är så mysig med mycket smått och gott för alla smaker, man kan verkligen inte låta bli att fastna för nånting när man är in där.

Allt som ni behöver göra är att klicka på bilden eller på länken här ovanför som tar er till sidan, där anmäler ni er till nyhetsbrevet och så är ni automatiskt med och tävlar! Lätt va?


Glada nyheter ♥

Datum:2011-03-08 / Tid:17:55:43
Jag/vi har fått lite glada nyheter här hemma idag, och äntligen känns mitt hjärta lite lättare än vad de gjort på väldigt länge. Tyvärr kan jag inte dela med mig av de här nyheterna riktigt ännu, men snart!


Mmmmmm visst ser det gott ut? Jag fick ett...

Datum:2011-03-07 / Tid:20:16:48

img_0827 (MMS)

Mmmmmm visst ser det gott ut? Jag fick ett infall ikväll och bakade bullar. Vi ska strax bädda ner oss i soffan med bullar och... Vatten.


Internethaveri.

Datum:2011-03-06 / Tid:15:40:38
Jag och Per är och hälsar på Anna-Lena och Marcus (och hundarna givetvis) och jag passar på att låna deras internet eftersom att vårat numera inte fungerar. Jeff har troligtvis slagit sönder routern, eller så har katten bitit på nånting, men den funkar i allafall inte längre. Vi ska få en ny men den dyker väl inte upp förrän i mitten av veckan, tills dess får iphonen gå varm. De kommer därför nästan enbart bli mms-inlägg framöver.

Imorgon ska vi (appropå datorer och sånt) och kolla på en Macbook, och får jag som jag vill kommer en sådan att inhandlas. I övrigt planerar vi inte överhuvudtaget nånting utan tar dagarna som dom kommer!

Ni får ha det bra hörni..

Jag och strong woman Mikaela är och tränar...

Datum:2011-03-05 / Tid:11:53:46

img_0806 (MMS)

Jag och strong woman Mikaela är och tränar. Kvinnan är stark, ni ser ju!


Kalasdags! Snart kommer släkten och ska fi...

Datum:2011-03-04 / Tid:13:58:06

img_0800 (MMS)

Kalasdags! Snart kommer släkten och ska fira Per. Vi har bakat och städat hela förmiddagen.


Vem är vem? Jag ska nog bli militär tror j...

Datum:2011-03-03 / Tid:20:54:04

img_0783 (MMS)

Vem är vem? Jag ska nog bli militär tror jag så Per får stanna hemma medan jag åker till afghanistan. Det låter väl bra?


Jobbjobb.

Datum:2011-03-02 / Tid:10:56:39
Hej på er!

Jag har inte alls tid att sitta här men jag skriver ändå. Jag ska jobba idag, och för första gången på väldigt länge ska jag jobba en lång dag, närmare bestämt över 9 timmar. Det betyder att jag kommer att sätta foten innanför dörren ungefär vid halv tio ikväll. Men de ska bli roligt! Jag vill och saknar att jobba.

Ha en fantastiskt vårdag, och hoppas att ni alla har chansen att få vara utomhus idag!

Nu sover Jeff och vi ska sätta oss och äta...

Datum:2011-03-01 / Tid:19:50:22

img_0762 (MMS)

Nu sover Jeff och vi ska sätta oss och äta middag, närmare bestämt fondue. Sen blir det godis och hyrfilm!


Jeff går.

Datum:2011-03-01 / Tid:19:17:01
Jeff promenerar mer och mer, men man måste locka lite med roliga saker. Fast idag gick han för första gången alldeles själv utan att vi "motiverade" honom. Jag har även lyckats få ett par steg på film men tyvärr fick jag fram kameran försent, som vanligt. Klicka HÄR så får ni se en duktig liten kille!


Vi går en sväng till pagla i det vackra vå...

Datum:2011-03-01 / Tid:13:36:04

img_0756 (MMS)

Vi går en sväng till pagla i det vackra vårvädret! Per har redan försökt ta livet av mig i pulkbacken.  Men kul har vi!