Kusinvitamin!

Datum:2012-04-28 / Tid:11:22:58

De somnade gott mot varandra efter en promenad i tvillingvagnen med farfar.


Stars and stripes!

Datum:2012-04-28 / Tid:09:52:24

Vi är ute hos Pers föräldrar och där är även Jeffs kusin Tim (och lillkusin ligger i faster Lindas mage) och snacka om att de älskar att busa med varandra! Imorse när Tim vaknade först så vaknade Jeff med ett ryck och halvropade med sån glädje "Tiiiiiim" och så var de full fart igen!

Vi har nyss varit ute hos hästarna och Jeff blir helt salig när han får klappa dom. Hästkillen våran!

 

 


Rumpjeans!

Datum:2012-04-27 / Tid:20:48:18

Min älskade Per sponsrade mig med ett par nya jeans idag. Ett par riktigt snygga Wrangler som är sådär skönt höga i midjan, precis min smak!

Fast jag var lite rädd där ett tag att rumpan såg ut som ett ufo men efter att Mikaela och ett butiksbiträde intygat att så inte var fallet så blev de köp!


Modevisning!

Datum:2012-04-26 / Tid:11:53:33

Jag var nyss och hämtade ut biljetterna tills ikväll. Jag och Therese ska dit och ha en trevlig kväll och titta på lite kläder.

Någon mer som ska på tjejkvällen och modevisningen?


Kvällspromenad!

Datum:2012-04-25 / Tid:21:08:46

Det är underbart när Per är hemma och vi kan ta våra långa kvällspromenader. De är så mysigt att strosa omkring på kvällen och bara njuta! Eller hur? :-)

 

 


Överraskande inbjudan!

Datum:2012-04-24 / Tid:11:34:03

Jag blev både glad och väldigt överraskad när jag såg vad som kommit med posten idag. Ett rosa kuvert med en sådan söt inbjudan!

Det är ett inbjudningskort till modevisningen som Bodens handel anordnar på torsdag under tjejkvällen. Front row till och med :-) På baksidan av kortet står det lite kort om mitt blogg också, det är tydligen genom den som jag fått inbjudan. Det stod så fint att jag blev rörd!

Givetvis ska jag gå! Jag fick även ta med mig en vän, någon som är sugen?




Underbara vyer!

Datum:2012-04-22 / Tid:21:08:34

Jag tog en kvällspromenad ute hos mamma och pappa ikväll. Det är rätt mysigt att gå med musik i öronen och bara se sig omkring. Jag vill ha ett hus med en sådan här utsikt, helst igår!


Jag är på gång!

Datum:2012-04-20 / Tid:20:37:44

Äntligen har jag kommit igång med träningen igen och det är SÅ skönt! Speciellt roligt är väl att de går så lätt, trodde att de skulle va tungt efter ett längre uppehåll. Men körde 30 min cardio igår och de var lekande lätt, peppar peppar.

Det blev även en sväng idag till gymmet med Therese, men blev mest att visa övningar och låta T få prova på. Men nog känns det att man gjort nån nytta :-)

Imorgon blir det ett benpass! Tror ni jag kommer kunna gå på söndag?


Åh Jack!

Datum:2012-04-19 / Tid:20:02:29

Dags för Titanic i 3D!

Nu ska här suktas! Jack, dumpa Rose, vi är så mycket bättre! På våran dörr får du också plats!!


Sprid det vidare!

Datum:2012-04-19 / Tid:15:40:46
Just nu söker UNICEF en hälsospecialist till konfliktområden i Afghanistan. I tjänsten ingår bland annat att massvaccinera miljontals barn mot stelkramp, polio och mässling.
Jag skulle mer än gärna ta mig an uppdraget, men eftersom att jag inte har den utbildningen så är det inte direkt aktuellt. Men jag drar mitt strå till stacken genom att publicera det här inlägget istället. Då vaccinerar jag nämligen 95 barn runtom i världen mot stelkramp tillsammans med Apotek Hjärtat. Enkelt sätt att göra lite skillnad, eller hur?


Jag är med UNICEF i kampen för varenda unge. Vill du också vara med och förändra barns liv? Bli Världsförälder här: unicef.se/bli-varldsforalder. För 100 kronor i månaden är du med och ser till att barn över hela världen får vaccin, medicin, rent vatten och utbildning.

Har du en blogg och vill vaccinera ytterligare 95 barn? För varje bloggare som publicerar den här bloggposten mellan 16 april och 13 maj så skänker Apotek Hjärtat 95 stelkrampsvaccin. Läs mer och hämta bloggmaterial på unicef.se/sprid-budskapet/bloggkampanj


Fotografering pågår!

Datum:2012-04-18 / Tid:14:30:08


Shoemania!

Datum:2012-04-16 / Tid:21:03:47

Vi har sparat alla pengar som Jeff fått sen jul, för att kunna ha till nånting som han verkligen behöver. Häromveckan insåg vi vad de var, skor! Han har bara haft sina kuoma och tretorn stövlar. Men nu så!

Idag var vi till Luleå och shoppade skor. Det blev sandaler, tygskor, sneakers och badskor. Jeff ville dock allra helst ha ett par stövlar med en traktor på, så gärna att han helt enkelt tog på sig dom haha!

Fina va? Notera förresten att tygskorna faktiskt är ekologiska, något som vi verkligen uppskattar!


Dansa till banken!

Datum:2012-04-16 / Tid:18:25:11

Snacka om goda nyheter idag! Jag kommer dansa hela vägen till banken kan man kort och gott säga. Tjoho!

De kommer hända några rätt roliga saker här framöver med andra ord :-)


GRATTIS ÄLSKADE JEFF!

Datum:2012-04-15 / Tid:10:51:57

Hipp hurra för våran älskade Jeff idag!

Jeff väckte oss imorse så det blev inget överraskningsmoment direkt. Fast han blev nog lite paff när han fick se två inslagna paket! Sen blev det frukost och en kaka till efterrätt, har man födelsedag så har man :-)

Han är så söt när han går runt och säger "Jeff tåå" och försöker visa två fingrar.

En annan stor grej idag är att han idag för första gången är helt blöjfri. Potträningen går ju minst sagt galant så ska bli spännande och se hur det går idag!

Kolla in Sötnosen när han satt och bajsade igår! Det blev inte en två eller tre korvar utan sju stycken, uppdelat på lika många pottbesök. Roligare på de sättet ;-)


Hur kan du fylla 2 år..?

Datum:2012-04-14 / Tid:09:32:07

Du föddes ju nyss! Lilla älskade Jeff fyller 2 år imorgon och det är helt ofattbart. 2 år! Var det verkligen 2 år sedan vi var på sjukhuset varannan dag? Jag minns så väl när de skulle sätta igång mig den 14:e april, och jag sa åt läkaren och barnmorskan att "han måste födas idag, hör ni det" och de försökte förklara att det kunde ta rätt lång tid i och med att jag blev igångsatt. Jag påminde dom 23.30 någon gång, och sa då mitt i värkarna skämtsamt "nu börjar vi få lite bråttom här, kan ni bara ta och plocka ut honom så vi hinner innan tolv". Men det blev ca 3 timmar senare som han kom ut och förgyllde vårat liv ♥

Jag och Per pratade om det igår, hur det känns som att han alltid har funnits hos oss, hur vi knappt minns livet utan honom i det. Han är ju verkligen allt, precis allt! Det är mäktigt vilka känslor man kan ha för sitt eget barn.. Hur man kan känna hjärtat snörpa ihop sig, och hur fysiskt ont i magen man kan få av all gränslös kärlek ♥

Älskade unge, jag hoppas att du alltid kommer vara samma sorgelösa, glada och busiga lilla kille! Vi kommer vara där hela vägen för att hjälpa dig fortsätta vara sån, och ge dig all kärlek vi någonsin besitter.






Husvisning!

Datum:2012-04-13 / Tid:13:51:56

Vi tar och klämmer in en husvisning mellan all städning och bakning. Vi ska och kolla på vårat (mitt i allafall) drömhus! Men tyvärr ligger det lite fel så tror inte vi kommer lägga något bud den här gången.


Baka en liten kaka.

Datum:2012-04-12 / Tid:19:41:46

Vad tror ni jag bakar för nånting? Väldigt gott och lite annorlunda blir det då!

Jeff fyller ju år på söndag så i helgen ska här kalasas med våra nära och käraste!


Små kycklingar!

Datum:2012-04-10 / Tid:21:12:35

Vilken dag! Speciellt för Jeff. Vi började dagen med att åka ut till hans farmor och farfar. Sen fick han följa med farmor och hämta hem 5 st små kycklingar! Tror ni lilla killen var nå lyrisk? På bondgården hade dom även flera tuppar, höns, hundar och en katt, paradiset för J med andra ord!

Ikväll har det varit vilt bus med sina kära fastrar. Men nu håller han på att säga godnatt till kycklingarna och pussa dom godnatt så snart däckar han nog gott!


Mumsar!

Datum:2012-04-09 / Tid:14:26:50

Lilla älsklingen mumsar i sig från sitt påskägg. Men de är inte något godis i det utan torkad banan, och de är mycket godare än massa godis!

Ger ni godis i påskägget eller annat till era barn?


Lunch på norrländskt vis!

Datum:2012-04-08 / Tid:12:08:35

Det är så fint väder ute idag igen så vi for ut till mormor och morfar. Jeff får äta lunch ute idag igen, underbart! Idag blir det kyckling med grönsaker gjord på muurikkan! Det är SÅ gott kan jag intyga.

Sen ska vi steka fläsk och göra pinnbröd!


Grillmys!

Datum:2012-04-06 / Tid:13:12:53

Vi är och grillar med Nettan, Jonas och Meja idag. Jeff har längtat som en tok efter sin Meja, men äntligen fick dom ses!


Skapligt förvirrad!

Datum:2012-04-03 / Tid:13:42:26

Jag började ju som sagt mitt nya jobb igår, och de är minst sagt förvirrande! De känns som att jag ska lära mig tre miljoner saker och minnas allt på samma gång. De känns dock bättre idag i allafall än igår!

Synd bara att Jeff är sjuk, igen..! De känns inte alls roligt att åka på morgonen. Men kommer i allafall hem tidigare på dagarna nuförtiden.

Finn ett fel förresten.. Jag har ju en vit iPhone, men på bilden är den svart.. Hur gick det till? Jo, jag ska få en ny nämligen! :-)


Mysiga söndag!

Datum:2012-04-01 / Tid:10:29:45

Vet ni vem som kom till stan igår? Mikkis såklart! Äntligen!! De är så härligt att hon numera bor här igen.

Hon är påväg hit för vi ska äta lunch och sen åka till Luleå en sväng för diverse shopping.

Jag måste även inflika en bild på Jeffs mästerverk. Ser ni vad det föreställer? En huvudfoting givetvis! Han är så duktig och ritar ett öga och sen säger "ööööga" och så fortsätter han.