Mumsar!

Datum:2012-04-09 / Tid:14:26:50

Lilla älsklingen mumsar i sig från sitt påskägg. Men de är inte något godis i det utan torkad banan, och de är mycket godare än massa godis!

Ger ni godis i påskägget eller annat till era barn?


Kommentarer
Victoria

Vi gav Ebba chipsstjärnor och en herr nilsson-apa och hon blev överlycklig. Sen fick hon även små askar med russin men dom brydde hon sig inte om, haha. Godis kommer vi att vänta med ett bra tag till, så gott det går iaf :).

2012-04-09 / 15:26:40
http://vigan.blogg.se/
Ida

Av oss fick Anton en t-shirt och lite lego i påskägget, typ samma som förra året. För godis får han nog av från mormor/farfar/mfl... Och det känns viktigt för oss att lära barnen vad måtta är! Hoppas vi kommer kunna vara lika konsekvent mot Noomi som vi varit mot Anton (som började äta fika och godis rätt sent), det sägs ju vara svårare när man har äldre syskon. Den som lever får se!

2012-04-09 / 17:40:12
http://iandwe.blogg.se/
Julia

Vi gav Gabbe godis faktiskt, men jag överdrev nog lite iochmed att jag var nervös över att han skulle sluta med tutten i samma veva! Men det gick ju fin fint. Visst ångrar jag ibland att han redan lärt sig gilla det, men samtidigt väljer han själv hellre frukt än fika oftast. Men så länge vi kan styra över sockerintaget känns det lugnt. Jag är livrädd att Gabriel ska få dåliga vanor och bli överviktig när han blir äldre, förmodligen lite extra för att jag själv vet hur det är att vara det. Men det är ju upp till oss som föräldrar att lära honom vad som är bra och inte. Sen tycker jag personligen att fika är minst lika illa som godis, men det verkar som mer okej att barn fikar titt som tätt men godis är minsann strängt förbjudet.

2012-04-14 / 10:11:09
Lisa

Ja Ludde visste nog vad godis var redan innan han ens fått smaka.. Han har ätit godis hela påsken och inte är jag en sämre mamma för det :))

2012-04-17 / 22:17:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback