Kvinnor, och barn, kan själv!

Datum:2012-02-29 / Tid:20:09:34

Per fick en sån fin födelsedags present av min mamma och pappa, en mycket efterlängtad tv-bänk.

Duktig, och händig, som man är fixade jag ihop den i ett nafs tidigare idag. Jag hade självklart en mycket duktig medhjälpare som skulle skruva hela tiden, även där de inte behövdes haha.

Efter lite svett fick vi ihop den och Jeff applåderade spontant när jag fick den på plats, älskade unge!
Nu förgyller den vardagsrummet! Men jag funderar redan på att byta ut knopparna på den till vita rosknoppar. Men de får bli ett senare projekt :-)

Fin vy i allafall.. Förutom vår stora fredskalla i hörnet som inte alls trivs om vintern.








Skottår.

Datum:2012-02-29 / Tid:07:59:15



29:e februari är det idag, skottår med andra ord! 

Det är en rätt speciell dag, egentligen utan att man förstår varför. Det är ju bara en extra dag, men en rätt viktig extra dag ändå. Skottdagen finns ju för att hålla våra årstider och datum för solstånd och dagjämningar i fas, annars skulle det förskjutas med mer än 24 dagar i kalendern inom en 100 års period. Bättre att skjuta in en extra dag vart fjärde år, eller hur? Då kan ju även alla tjejer passa på att fria, vilket vi enligt traditionen bara ska få göra på just skottdagen. Men just det känns väl lite förgånget, tjejer friar ju minst lika ofta som killarna. Men ändå mysigt att det finns en speciell dag när den inte inträffar så ofta.

Vad mer då? Jo, det händer ju en del återkommande grejer det året det är skottår och några av dom sakerna är.. Presidentvalet i USA, Sommar-OS, Vinter-OS, Fotbolls-EM och troligtvis en hel del födelsedagar!

Ta vara på denna härliga extradag!


Irritation på morgonkvisten!

Datum:2012-02-27 / Tid:07:56:37
Godmorgon!

Haha, jag tänker börja med att få utlopp för min irritation som jag haft i flera veckor och som är resultatet av sammanlagt 45 minuters pendling per dag. Jag hatar Takida! Jag har inte alls gillat dom förr men efter att ha lyssnat på radion i 20 minuter varje morgon är jag så innerligt less att jag snart slänger ut radion från bilen! Varför ska dom spela skiten hela tiden? Rix tar ju verkligen priset när jag inte bara behövde höra låten en gång utan två här en morgon! Överhuvudtaget skulle det behövas lite variation på deras musik, men det är en annan sak..

Sååå! Nu mår jag mycket bättre!

Nu ska jag fixa mig i ordning, packa väskan och köra mot jobbet.. Förhoppningsvis får jag även lyssna på bra musik i bilen ;-)

Ha en superfin dag, och jag hoppas att ni får vara ute lite i det vackra vädret!

Inredningsdrömmar.

Datum:2012-02-26 / Tid:19:17:39





Kan ni lista ut vad jag ska köpa för mina kommande löner? Inte särskilt svårt skulle jag gissa på. Dessa grejer ska få flytta hem till oss på stört! Soffan har jag trånat efter så länge att jag knappt kan minnas när jag såg den första gången. Jag är så less på våran gamla, trasiga och längtar tills den ska kastas ut! Sängstommen är däremot en ny favorit som jag fastnade för så fort jag såg den på bild.

Först ska utlandsresorna betalas, sen kan jag börja shoppa loss på mio!


Grattis älskling!

Datum:2012-02-24 / Tid:15:34:36

Våran älsklings pappa fyller år idag, hurra hurra hurra!

Han jobbar hela dagen, och halva kvällen, men när han kommer hem ska vi äta tårta!

Även dessa väntar här hemma på honom.. Och ett litet mjukt paket!


Vilken överraskning!

Datum:2012-02-23 / Tid:20:21:47

Jag höll på att svimma, ramla baklänges, tappa hakan.. Ja ni fattar, när killarna från jobbet ringde och berättade vad jag kommer få i lön imorgon!

Jag halvskrek "NI LJUGER" men nä de gjorde dom inte!

Jag kan knappt förklara hur skönt det är att ha fått ett jobb, ett jobb jag verkligen trivs med! Tänk vilken trygghet ett jobb kan föra med sig..

Imorgon ska jag dansa hela vägen till Coop och storhandla med väldigt gott samvete :-)


5:e på plats!

Datum:2012-02-23 / Tid:17:48:22

Ja, nu sitter min 5:e tatuering på kroppen och jag älskar den!

Det är inte denna som jag skrivit om förut, den kommer om drygt två veckor faktiskt.

Ni får se hela tatueringen när plasten är avtagen och den läkt ihop lite. Just nu är jag alldeles blåslagen! Kanske inte så konstigt när den tog drygt två timmar att få på plats.

Tack Simon, du är grym!




En prinsessa är född!

Datum:2012-02-23 / Tid:08:34:06

Det blev den 23:e februari som Sveriges tronarvinge föddes. En speciell dag idag med andra ord! Jag hade dock gissat på en pojke redan från början, men vem bryr sig om det idag? En prinsessa är född.

Jag och Jeff har lyssnat på radion nu under frukosten, pratat om den lilla prinsessan och lyssnat på musik.

Snart ska vi åka iväg till dagis och jag ska och göra en tatuering!


Härliga vårväder!

Datum:2012-02-20 / Tid:22:00:39

Vilken underbar dag de har varit och då syftar jag främst på vädret! Jag älskar när solen börjar titta fram igen.

Det blev en promenad idag med A-L och Obelix. De började lite mindre bra med att O tacklade omkull Jeff vilket resulterade i många tårar. Men efter lite sömn var det glömt och förlåtet. Sen busade dom i snön, även om J höll lite avstånd :-)

Ser rätt härligt ut va? Det var de också. Alla dagar borde va som denna.


Man får skryta lite!

Datum:2012-02-20 / Tid:11:22:00

Jag är så otroligt stolt över våran lilla kille! Jag har ju skrivit om det förut men kan inte låta bli att göra det igen.

Han är inte ens 2 år och går redan duktigt på pottan. Han säger till när han behöver kissa och står och väntar på pottan om han inte hittar den. Fram tills idag har han stått och kissat (som pappa) men idag sa jag bara åt honom att de va lättare att sitta och då satte han sig ner och kissade istället. Jag är STOLT!

Nästa projekt är att han ska våga bajsa på pottan också, och även där har de gått framåt. Han brukar i allafall sitta och fisa på den ;-) sen ska vi försöka våga oss på att han ska få sova utan blöja och kanske gå ut utan den också, de ska bli väldigt spännande!

Det blir inga pottbilder som ni kanske förstår men här har ni våran sötnos som försöker pussa kameran :-)


Godmorgon söndag!

Datum:2012-02-19 / Tid:12:08:40

Det var himla trevligt igår, de blev som planerat en hel kväll med några av mina favoriter. Det känns som att de var länge sen jag hade så här kul!

Idag mår jag oförskämt bra faktiskt förutom att man är trött, och saknar Jeff som fortfarande är hos farmor och farfar. Men snart kommer busen hem!

Så här såg man ut igår, med maximal volym i håret. Ganska snyggt faktiskt!


Girls night out.

Datum:2012-02-18 / Tid:17:51:50

Ikväll blir det en liten tjejkväll hemma hos mig. De vankas pizza, fix, musik och en hel del skratt hoppas jag.

Jag hoppas att ni får en minst lika fin kväll!

Kramis.


Cupcakes with love ♥

Datum:2012-02-16 / Tid:15:18:52

Jag länge planerat att baka inför Alla hjärtans dag, men med både brist på tid och energi fick det bli att baka idag istället. Men man ska ju sprida kärlek varje dag inte bara på ett speciellt datum, så då spelar de ju ingen roll! Per och jag ska mysa ikväll och vad passar bättre om inte cupcakes med en extra dos kärlek.

Det blev då som sagt att baka choklad cupcakes fyllda med en söt överraskning. Den söta överraskningen är vitchoklad! Sen är den toppad med vaniljfrosting, mums, och så givetvis ett sött rosa marsipanhjärta ♥

Gudomligt!



Vad ska vi göra idag?

Datum:2012-02-16 / Tid:09:56:08

Det är kanske inte så svårt att lista ut om man tittar på bilden. Det blir att baka! Jag ska baka något till jobbet imorgon och till våran lilla alla hjärtans dag i efterskott ikväll.

Visst har jag förresten en otroligt fin kokbok? Det är inte jag som har komponerat ihop den kan jag erkänna.


Tatuering!

Datum:2012-02-15 / Tid:11:40:55
Då var min 5:e tatueringstid bokad och klar! Det dröjer dock tre veckor innan jag får den på plats och jag längtar givetvis redan! De kommer nog bli den mest betydelsefulla (tillsammans med mitt J på foten då) tatueringen också. Jag hade faktiskt kunnat visa en bild på den redan nu eftersom att min kära bror har en likadan men de blir ju lite roligare om ni får se den när den sitter på mig :-)

Senare idag ska jag till studion och visa bilden och få exakt pris och tid. Spännande!!

Puss på er!

Datum:2012-02-14 / Tid:16:55:29

Jag skickar ett par pussar och kramar från fikarummet på jobbet. Två timmar kvar tills jag slutar och då blir jag ledig i två dagar, härligt!

Ha en fortsatt mysig dag och glöm inte att dela ut lite extra kärlek!


Spread the love ♥

Datum:2012-02-14 / Tid:08:16:44



Alla vet vi väl vad det är för dag idag.. En dag i kärlekens tecken!

Jag tänker så här, det är en dag speciellt till för att visa lite extra kärlek och omtanke. Man måste inte ge bort massa presenter, för kärlek är gratis. Det räcker med ett vänligt ord, en tanke, en kram eller att man skrapar den isiga bilen åt någon helt okänd. På de sätten kanske man lyckas vända en hel dag till något positivt för någon annan!

Sprid er kärlek 


Godnatt!

Datum:2012-02-12 / Tid:19:38:45

Det har varit en lång helg med jobb. Även om dagen blev rätt intressant med ett brandlarm som började tjuta och ett besök av brandkåren.

Imorgon är det jobb igen och samma på tisdag innan jag blir ledig igen. Jag längtar!

Vackert var det imorse när jag körde till jobbet.. Sommaren känns plötsligt inte riktigt lika långt borta.


Lyckan när..

Datum:2012-02-10 / Tid:12:13:21

Chefen skickar sms att man var bästa säljare igår och att man starkt bidrog till att butiken blev 3:e bästa butiken i hela landet!

Klart man blir oerhört stolt över sig själv med tanke på att jag knappt jobbat där en månad! Sen till råga på allt att det är andra gången på knappt en vecka de händer, och jag är inte ens säljare, då blir man lite extra mallig ;-)

Det kommer med andra ord bli roligt att jobba i helgen!


Ledig dag!

Datum:2012-02-10 / Tid:10:36:31

Vilken härlig ledig dag! Jeff är inne i en lite sämre period gällande sömnen. Därför va det mysigt att vi tog en sovmorgon tillsammans.

Nu hänger vi i soffan, myser, pussas och pratar. Jeffs mun går i ett just nu, pratar om allt hela tiden. Det är så härligt att han äntligen kommit igång!

Efter lunch ska vi äntligen ta oss ut. De har ju varit rena Sibirien här så de har inte varit att tänka på. Men idag!


Nånting måste man ju roa sig med!

Datum:2012-02-07 / Tid:17:15:36

Hahaha, det här hann Jeff göra bakom min rygg medan jag lagar mat. Han är så nöjd och säger "plåter" (plåster)

Sötnos!


Snart middagsdags!

Datum:2012-02-07 / Tid:17:12:14

Idag lagar vi tofu med örter, broccoli, majs och ärter till det blir det kokt potatis. Jeff älskar det! En blivande vegetarian kanske? En som i såfall äter lax och korv också ;-)

Om det är någon som är intresserad av ett recept så hojta till!


Sovmorgon!

Datum:2012-02-07 / Tid:09:54:36

Snacka om sovmorgon alltså.. Vi har vaknat för ungefär två minuter sen. Så mysigt!

Jeff kom över till mig vid 4 imorse och tänkte då att han säkert skulle vilja stiga upp när Per går upp vid 6 men inte det. Han har sovit som en stock! Nu när han vaknade frågade jag om vi skulle gå upp, svaret blev "neeeeej"


Godnatt!

Datum:2012-02-06 / Tid:22:16:43

Dags att gå och lägga sig då.. De ska bli gudomligt skönt! Speciellt när man ägnat dagen åt att städa just sovrummet och bäddat rent.

Jag älskar att både somna och vakna upp till ett nystädat hem! Gör inte ni det?

Så här ska det helst alltid se ut..


Tack Imh!

Datum:2012-02-06 / Tid:19:16:45
Jag har ju glömt att skriva om min och Imhs galet roliga utekväll i lördags. Vi satt och surrade hemma hos oss ett tag innan S och R kom och hämtade upp oss.

Det mest osannolika hände också när vi väl kom ut på krogen, men de kan jag tyvärr inte skriva om här. Roligt som attans var det då haha!

Jag älskar kvällar med många skratt och härliga människor!

Tyvärr, vi tog inte en endaste bild.. Lite märkligt med tanke på hur många iphones som gick varma under kvällen, men någon bild fick inte till.

Smaskens!

Datum:2012-02-06 / Tid:16:41:56

Jeffs absoluta favoritmat blir de idag. Lax med svamp, grönsaker och potatis.


Vikthets!

Datum:2012-02-06 / Tid:13:10:13
Jag läste en ganska intressant sak idag på nätet. Tidningar brukar jag läsa på nätet men väldigt sällan storbloggar, men idag kom jag över en rolig grej. Tydligen är blondinbella på semester och har lagt upp bikinibilder på sig själv ifrån Bahamas. Det har blivit rena rama kriget på hennes blogg, hurvida hon är tjock, normal eller smal.

Jag personligen tycker att hon ser ut som en vanlig ung tjej. Alla har inte betongrumpa och platt mage, så är det bara. Nu försöker jag själv komma tillbaka till mig själv, min kropp som jag har haft och som jag trivs i. Men min kropp just nu är inte långt ifrån Bellas, därför blir jag så innerligt glad att hon vågar att lägga ut bikinibilder på sig själv i bloggen. Själv är man alldeles för feg och rädd för kommentarerna och tankarna från folk. Men hon gör att de i samma sits trivs med sig själva, man får lite självförtroende!

Ska jag skriva det? Okej.. HEJA BLONDINBELLA!

Vill ni också få lite bättre och se henne våga stå upp för sin fina kropp? Kolla då in här!

Ska vi åka hit?

Datum:2012-02-05 / Tid:20:02:54
Lägenheter Side Hill

Jag tror att det blir att åka hit i September!

Vi har suttit halva eftermiddagen och kollat på resor, snacka om att drabbas av resfeber. Både jag och Nettan längtar redan och det är ju bara sisådär 7 månader kvar tills vi planerar att åka haha! Men den som väntar på något gott...!
De ska då bli väldigt mysigt att få åka allihopa tillsammans.

Barnen trivs så otroligt bra tillsammans, och de värmer lika gott varje gång att se när de leker! Då och då blir de några pussar och kramar också. Sötnosarna!

Jag ska fortsätta fila lite på semesterplanerna, ringa Nettan ett par varv och kanske göra ytterligare en bokning..

Bästisar!

Datum:2012-02-05 / Tid:17:19:55

Världens bästa kompisar!

Föräldrarna håller just nu på att planera för en gemensam utlandssemester medan ungarna pussas!


Grillat är godast!

Datum:2012-02-04 / Tid:17:37:09

Det är väl klart att man kan grilla även fast det är -30 utomhus ;-) i allafall hos Jeffs farmor och farfar.

Vi har nyss varit och hälsat på Pers barndomskompis och hans tjej. Nu ska vi strax grilla oxfilé.. Hur gott låter inte det? Underbart!


Misstänkt halsböld, tack för den!

Datum:2012-02-04 / Tid:08:36:21

Ja, givetvis har jag en misstänkt halsböld. Ont som satan gör den så önskar den kunde ta och flytta ut!

Jag ska åka och jobba strax i ett par timmar sen bär de av till läkaren. Kul! De senaste lördagarna kunde ju ha varit betydligt roligare kan jag ju säga. Är det inte det ena så är det de andra.

Jeff är då frisk, där har vi åtminstone något positivt!


Godmorgon!

Datum:2012-02-03 / Tid:08:09:37

Vi sitter och äter lite frukost. Snart ska jag iväg och jobba medan Jeff ska vara med mormor hela dagen. Det ska bli rätt skönt att få vara ledig söndag, måndag, tisdag även om jag nu precis varit ledig två dagar.

Jeff hälsar till er med munnen full av ägg och avokado.


Inte så värst kallt...

Datum:2012-02-02 / Tid:22:16:41

...eller?


Mysigt.. Men kallt!

Datum:2012-02-02 / Tid:20:07:57

Brrr!
Fryser ni också? Inte konstigt när det nästan är -30 grader utomhus. Då är det tur att man idag bokat årets första utlandsresa :-) tyvärr dröjer det ett par månader innan vi åker men just nu räcker det gott med att ha de att längta efter.

Vi har ju haft sån tur som varit lediga i två dagar, så de har mest blivit mysiga dagar inne. Fast idag tog jag mig ut en stund med mamma och storebror. Bra försmak i och med att det är jobb som gäller imorgon.

Pappa läser saga med Jeff. Han har fått nya Alfons av mormor och de är redan givna favoriter.


Surprise!

Datum:2012-02-01 / Tid:19:01:26



Hihihi, jag sitter här och knider händerna! Idag har jag planerat ihop en rätt ordentlig överraskning. Den är så bra! Nästan lite för bra, för hur ska jag kunna hålla igen munnen? Ni som känner mig vet hur jäkla dålig jag är på att hålla saker hemliga utan att ge 45 hintar om vad jag har kokat ihop. Men jag ska lyckas!

Nyfikna? Ni får veta sinom tid ;-)