Böld?

Datum:2012-01-27 / Tid:18:33:14

Ja, jag börjar snart misstänka att det är en sån liten skit som sitter nere i min hals! Jag har så jäkla ont hela tiden och kan knappt svälja längre. Jag fattar inte, är det inte meningen att man ska bli friskare en vecka efter att man blivit sjuk? Tydligen inte när de gäller den här sjukan! Extra roligt är ju att jag givetvis ska jobba lör,sön,mån,tis innan jag blir ledig igen.

SUCK!

Då är det tur att dagens shoppingtur i Luleå muntrade upp mig lite. Jag kom hem med nya vita tallrikar och assietter från Cervera (Tack snälla mamma) golvlampa i... vitt såklart och med vit lampskärm, dyr men är fantastiskt fin (Tack snälla storebror) och ny lampa till Jeffs rum, en vit plafond med stjärnor på. Sist men inte minst lyckades jag komma hem med en drös leksaker också och en footsack till scootern.

Appropå något helt annat, Jeff har verkligen börjat lossa på tungan nu och det bara rinner ut nya ord varje dag. Dagens ord är faktiskt glass (haha) och tidigare i veckan lärde han sig säga buss, filt, ner, boll, bajs och svans (från ekorrn satt i granen) Han kan ju lite mer också men det är de här som kommit på senaste tiden! Han har varit lite seg i starten men nu jäklar. Fast han ligger fortfarande efter Meja som kan sätta ihop 7-8 ords meningar ;-) Men hon är övernaturlig! Hur många barn kan prata ordentligt redan vid 1 år?

Ugnen piper nu, pappa Per har gjort sockerfri päronpaj till Jeff.. och vi kanske får smaka om vi har tur.

Kram på eeeeeer!


Kommentarer
Anonym

Fint med nya golvlampan. Hoppas maten smakade bra på nya tallrikar! En bra dag med fint sällskap. Kram på er!

2012-01-27 / 23:31:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback