You look perfect

Datum:2012-07-31 / Tid:08:43:55

God morgon på er! Första dagen på mitt tillfälliga jobb gick över all förväntan. Det är riktigt kul här faktiskt! Hotellrummet är nyrenoverat och snyggt, även om jag har lite svårt för valet av toalettdörr. Det är en skjutdörr av glas! Nåja utöver det trivs jag även om jag saknar Jeff. Här får ni se en av de bästa sakerna i rummet ;-)


Nu drar vi igen!

Datum:2012-07-29 / Tid:21:34:21

Ja varför ska man vara hemma egentligen? :-) Imorgonbitti åker jag iväg på "tjänsteresa" och ska jobba i en annan stad. Blir att bo på hotell i ett par dagar. Per och Jeff åker samtidigt ner till Stockholm för att träffa Js lilllkusin som föddes för en vecka sen. Jag kommer sakna halvt ihjäl mig efter mina älskade killar! Men på torsdag är familjen samlad igen.


Härlig fisketur!

Datum:2012-07-27 / Tid:17:59:03

Igår blev det fiske med världens bästa Rex. Vi rodde ut med båt och fiskade i kanske 5 timmar, och vi fick EN regnbåge. En rejäl en men ändå, en! Nåja bättre lycka nästa gång.

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/204872/images/2012/pic_5012a91d9606ee5a7900018c.jpg" class="image">


Vi ska ut på fisketur!

Datum:2012-07-25 / Tid:15:13:09

Här är förberedelserna i full gång. Imorgon ska jag och Rex åka ut på fisketur och förhoppningsvis få massor utav fisk. Jag ska strax försöka mig på att baka glutenfritt (Rex tål inte mjöl) så vi har fika på våran utflykt. Spännande! Någon som har erfarenhet att baka med glutenfritt och har något ovärderligt tips?


Världens finaste Jeff

Datum:2012-07-19 / Tid:21:53:40

Vi har världens finaste lilla kille här hemma. Han är sannerligen ljuset i vårt liv! Sen är han så duktig också (ja skryta får man göra, ofta) och går på toa hela tiden. Blöjorna slutade vi med helt när de tog slut för en månad sen och så bra de går. Snabb med att bli blöjfri för att va grabb (vad vi hört iaf) Heja älskade gubben!


Björnar!

Datum:2012-07-18 / Tid:14:41:00

Vi är just nu och ska kolla in när björnarna ska få mat. Jeff är lagomt intresserad och vill helst bara äta en glass och springa omkring. Men så är det :-) Snart ska vi kolla när sälarna får mat, spännande..


Campingliv.

Datum:2012-07-18 / Tid:14:35:56

Här kommer ett inlägg som ni skulle ha fått i förrgår... Ni kan aldrig gissa vem som trivs bäst på campingen.. Eller jo de kan ni, Jeff såklart. Tyvärr hände ett litet missöde i Arvidsjaur, han sprang och ramlade på en trottoar så ena knät blödde rejält. Ni kan ju ana vilken ledsen kille vi hade i bilen sen. Men allt blev bättre när vi kom fram och det fanns gäss att mata och en lekpark att busa i. Imorgon ska vi till djurparken och Jeff vet exakt vilka djur han INTE kommer få se, han säger hela tiden "lejon bor i Afrika, pappa bor i Sverige" haha, ganska sött!


Lycksele!

Datum:2012-07-15 / Tid:18:35:31

Glada miner för imorgon åker vi till Lyckseledjurpark i fyra dagar. Tjohej!


Aj..

Datum:2012-07-13 / Tid:07:31:42

Godmorgon! Jag sitter nästan och sover vid köksbordet. Vaknade vid halv 5 imorse och hade hemska magkramper och hade som ni förstår svårt att somna om. Underbart när klockan ringer kl 7 och man behöver all sömn man kan få. Strax åker jag iväg till jobbet för utbildning och sen jobb tills kl 19. Imorgon blir det sovmorgon :-)


Action på stan!

Datum:2012-07-10 / Tid:20:54:24

Ja jösses! Vi var på stan idag med Mikkis och när vi traskar ut från fastighetsbyrån och är påväg att gå och fika får jag syn på Pers STULNA cykel!! Den stod låst precis utanför gallerian. Per var snabb och ringde två killkompisar sen slog dom läger en bit därifrån för att hålla koll medan jag ringde polisen. Efter ca 3 timmar kom polisen och nästan samtidigt kommer en kille och låser upp cykeln och ska cykla därifrån. Men han hann inte ens sätta rumpan på sadeln innan J var framme och talade om för honom att de minsann inte var hans ;-) Men bäst var att höra alla bortförklaringar, först hade han nyss köpt den och i nästa andetag var de hans kompis cykel. "säkert kompis"! Nåja, imorgon är den i rätta händer imorgon och EVENTUELLT kanske denna mannen lärt sig nånting.. Inte så troligt men kanske!


Projekt!

Datum:2012-07-08 / Tid:20:08:36

Jag älskar projekt, speciellt därför att de oftast blir rätt billigt.. Jämförelse mot butik. 

Idag var vi på Hägnan i Luleå och då kikade jag in på en liten butik där de sålde gamla grejer. Där hade dom en träbit där de spikat dit lite olika spikar. Fint tänkte jag att ha till smycken. Pris på den var 150:- och då skulle jag behöva två st minst. Aldrig! Så vi for istället ut till mamma och pappa, rotade igenom vedbon och hittade två slitna plankor som jag spikade dit olika skruvar, spikar och krokar på. Resultatet blev hundra gånger snyggare och helt gratis!

Rätt snyggt va?


Lördagsmix!

Datum:2012-07-07 / Tid:19:02:40

Äntligen funkar blogg.se appen! Jag som nästan alltid bloggar via den. Idag startade jag igång min sprillans nya IPhone, äntligen där också! Sen drog jag till stan för en lunch och tillhörande fika med bästis Anthon! Underbart att bara få umgås och få tillfälle att summera Ukraina-resan. Trist bara att han bor i Umeå annars, blir inte att man ses så ofta då! Jag promenerade sen och mötte upp Per och Jeff. Den sistnämnde fick en ny liten cykel idag och ungen var fullkomligt lyrisk! Han släpper knappt den med blicken här hemma. Älskade barn! Just nu ser vi på Lejonkungen (han sitter på cykeln givetvis) och äter bigarråer. Lördagsmys kallas det!


Teknologiskt haveri!

Datum:2012-07-06 / Tid:22:50:29
Hej hopp!
 
Jag lever men de är knappt att vår teknologi här hemma gör de. De började med en trasig iPhone och sen hängde datorn efter. Tur vi åtminstone har en iPad! De i kombination med att jag nästan jobbat häcken av mig i veckan har gjort att bloggen hamnat i skymundan. 
 
Jag ska försöka bättra mig, har ju faktiskt tusen grejer att uppdatera om. Ska försöka hinna med en bråkdel under min lediga helg!
 
Jag jobbar förresten bara nästa vecka ut sen drar vi till Lycksele och bor i stuga i ett par dagar, de ska bli sååå härligt!