Vems mamma..?

Datum:2012-03-09 / Tid:15:52:11

Har jag berättat att Mikkis flyttar hem snart? Tjoho!

Nu ska vi bara hitta henne en liten lägenhet också, och det snart! Men jag har tagit mig an uppgiften, utan att hon egentligen bad mig. Men som hon själv sa, jag är ju som en mamma, lite hennes mamma emellanåt. Men det behövs! Idag har vi hittat en perfekt, som ligger ett par minuter från oss och hur perfekt vore inte det? Håll tummarna att hon lyckas knipa den!

Annars då.. Jag är ledig idag, i helgen blir det dock att jobba igen och se glad ut. De har varit lite motigt på sistone av båda en och två orsaker, nu senast är det taggtråden i halsen som gör att jag inte alls är på topp.

Snart är det bara två månader kvar till Turkiet och det däremot gör mig riktigt jäkla glad!


Kommentarer
mikkisen

Tack;)

2012-03-12 / 22:35:36
http://inteutanmittkna.blogg.se/
majan

Som fråga på inlägget där sonen tjorvar med maten...



Varför i hela friden hålla på å erbjuda hur många saker som helst?? Skulle han vara hungrig så äter han inget barn har svultit ihjäl i sverige ännu och det gör inte han heller om han vägrar äta! Duger det inte så får man vara utan tycker jag, han är nog stor och förstå sen går det inte att hålla på och erbjuda alternativ till mat i längden då barnen inte vill äta ska du stå och laga kanske 5 olika rätter? till varje barn ni får?

2012-03-15 / 21:13:38
Maria

TACK för råd som jag varken bett om eller är i behov utav! Du är mer än välkommen hem till oss så ska du nog se att vi är extremt konsekventa när det gäller mat/middag. DOCK är Jeff sjuk just nu med en kuslig hosta och hög feber därför erbjuder jag allt i matväg för all mat som hamnar i magen är viktig. Sen kan jag även berätta att han tappade nästan 1,5 kg i vikt under januari när han var sjuk i ögon/öron/halsinflammation så han har inte råd att tappa mer av hullet!



Jag, eller Per för den delen, är långt ifrån dum i huvudet och vi vet att inget barn svälter ihjäl i Sverige!

2012-03-15 / 22:30:40
http://slaria.blogg.se/
Maria

TILLÄGG! Var exakt har jag påstått att jag står och lagar alternativa rätter till middag? Hos oss serveras det EN rätt till middag! Där jag skrev om hur han tjorvar med mat så var det kvällsfikat som var framdukat.. Eller du kanske inte ger Kvällsfika till dina barn?

2012-03-15 / 22:33:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback