Keep them coming ;-)

Datum:2012-11-29 / Tid:16:18:35

Jag har fått sjukt många fina och lite oväntade komplimanger för mitt nyfriserade svall idag på jobbet. Många som verkar tycka färgen är snygg! Alltid lika kul att höra, då blir man lite extra glad :-)

Men jag är ju riktigt nöjd också så de kanske också syns!


Sneakpeak!

Datum:2012-11-28 / Tid:15:26:13

Här får ni se en glimt av min nya hårfärg. Det är mörkbrunt och skimmer av rött, galet snyggt! Jag tog även av fleeera långa centimeter av håret och för en gångs skull syns det verkligen. Känns skönt nu när vintern är på intåg, när sommaren är här är ändå håret lika långt igen ;-)


Förändring på g!

Datum:2012-11-28 / Tid:10:35:25

Jag har nyss fått håret avkapat några cm och färgen är i skallen. Härligt med lite förändring!

Ni får se slutresultatet sen!


Känner ni igen mig?

Datum:2012-11-26 / Tid:19:00:28
 
Jösses! Bilden är tagen 2010 men de känns som att det är minst 5 år sen den togs. Här var vi en snabbis i Göteborg när vi for hem ifrån Ängelholm. Jag minns att ett par minuter efter bilden togs så kom Björn och mötte upp oss och så gick vi en promenad runt stan. 
 
Jag ska ju klippa och färga håret på onsdag, kanske man kör på någon liknande frisyr? Ja, jag är lite less på det galet långa håret och vill göra något annat. 

Helgen

Datum:2012-11-25 / Tid:17:38:00
Det är inte så mycket som slår en lugn och mysig helg. Igår efter att jag hade jobbat klart for vi och åt middag med våra fina vänner Nettan, Jonas och lilla Meja. Jeff var överlycklig att få busa med M!

Idag har vi sovit länge, myst i soffan med kakor och snart ska vi äta kött och potatisgratäng. Kan inte alla dagar vara som idag? <3

Saltvattenspray

Datum:2012-11-23 / Tid:20:25:06

Jag och Per (Japp, ni läser rätt) köpte det idag. Tog en liten flaska ifall att de inte skulle va min grej men att det är! Man får samma känsla som när man är utomlands, badat i havet och håret har torkat. Mitt hår brukar då bli helt ljuvligt och lagomt strävt!

Har du inte provat, gör det :-)


Vårt hus!

Datum:2012-11-22 / Tid:15:19:00

Idag var det besiktning på huset och de fick toppbetyg, skönt :-)

Jag älskar att åka dit och bara se mig omkring. De är så himla fint! De sprudlar bara idéer i huvudet, hoppas vi kan göra verklighet av det mesta. Ringde en målerifirma idag och begärde offert på att sprutmåla köket, kändes lite overkligt :-)

Här får ni en sneakpeak på vårt vackra nyrenoverade badrum! Notera taket, sånt fint vitt tak är det på hela övervåningen.

 


Kartell

Datum:2012-11-21 / Tid:12:25:47

Jag är helt såld på märket Kartell. Snyggare inredning finns knappt! Nu har jag i allafall bestämt att när huset är vårt så kommer det inhandlas kartell masters stolar till matsalen och en bourgie lampa av samma märke, givetvis ;-)

Längtan har gått från vansinnig till enorm :-)


Effektiv!

Datum:2012-11-21 / Tid:09:33:00

Snacka om att man kan vara effektiv om man vill och måste. Jag klev upp kl 7, kl kvart i 8 var Jeff lämnad på dagis och 8.30 var jag i Luleå på läkarbesök.

Vad ska jag göra av resten av min dag? Först och främst ska jag på CasaWikström och kolla på Kartell stolar. Sen ska jag hem och mysa en stund innan lille J ska hem från dagis.

Ha en fin höstdag!


Odd Molly!

Datum:2012-11-19 / Tid:15:48:33

Jag provade en odd molly kofta i fredags som jag länge suktat efter. Efter två minuters betänketid slog jag till! Jag är så himla nöjd. Pengarna skulle egentligen gå till en ny Louis vuitton men i och med husköpet kändes detta mer lagomt :-) en ny Louis får bli en annan gång!

Jeff älskar fjärilarna på ryggen som ni ser ;-)


1800:- i fraktkostnad?

Datum:2012-11-19 / Tid:15:19:16
Har ni hört något dyrt?
 
Jag vill så gärna beställa nya matsalsstolar ifrån Ilva. Bara stolarna är enligt mig svindyra, och då ingår inte ens frakten utan man måste betala nästan 2000:- för den. Skandalöst! Visst, då blir dom levererade fram till dörren men det är knappt så det är värt de för den lilla servicen.
 
ATTANS! Någon som råkar ha en aning om sådana här stolar säljs (nu menar jag på pricken inte något ikeaskit) häruppe nånstans? Jag skiter i om jag måste åka till Umeå, bara jag slipper åka till Malmö för då blir det jädrans dyrt ;-)
 
Jag vill ju ha dessa raringar, helst idag.. men när vi får huset går också bra!
 
Stol i transparent plast.
 
Ilva, Elizabeth!

Vårt hus

Datum:2012-11-18 / Tid:22:05:06

Jag kommer inte lägga ut så mycket bilder på huset innan vi fått nycklarna och det är vårt på riktigt.

Men här är beskrivningen på huset från hemnet. En favorit är helt klart bergvärmen, hur underbart är inte det?


Glädjeyra!

Datum:2012-11-18 / Tid:08:46:36
Det har de varit nu hela helgen. Men vi kan knappt fortfarande förstå att det är sant, ibland stannar vi bara upp och ler mot varandra :-) 
 
Igår jobbade jag och när de kom in personer som jag känner så berättade jag givetvis att vi köpt hus och varje gång jag sa det blev det som en flash "shit, det är verkligen sant" 
 
Jag ska bara försöka tygla längtan som är oändlig! Men på torsdag är det besiktning på huset och då ska jag i allafall dit och få se det igen. Underbart! Men snart är det vårat, då ska det inredas och så ska vi ha en stor inflyttningsfest för våra fina vänner. 
 
Nä, nu ska jag få lite frukost i magen och sen ska jag iväg och jobba!
 
Tjingeling :-)

HUSET ÄR VÅRT!!!!!

Datum:2012-11-16 / Tid:17:45:19
 
Jaaaaa! Tidigare idag hade vi en sista visning på det och sen var vi på banken och skrev på alla papper! Nu är vi stolta ägare av ett vitt underbart hus :-) I februari/mars flyttar vi in och längtan är enorm!

Nu vänder det!

Datum:2012-11-13 / Tid:22:42:17

Turen har kanske återvänt till oss, de ser så ut åtminstone.

Lyckliga vi! :-)


Oförutsägbart.

Datum:2012-11-12 / Tid:19:21:49
Livet kan vara det emellanåt som de allra flesta vet, båda till det positiva och negativa. Tidigare idag fick jag veta en tråkig sak som fick mig att börja fundera på det. Tänker på mina fina vänner som varit så glada och så på ett ögonblick förändras allt. Men ni är sådana underbara personer som kommer klara er galant, och sen är det bara att ta nya tag! 
 
Till lite mer uppmuntrande saker så har vi umgåtts med Rex idag och faktiskt träffat pappa Per och Jonas inne i stan, mitt under deras övning. Jag såg givetvis inte ett smack först, sen ropade Rex "men där är ju Per" och så ser jag hur han står och vinkar som en galning. Glad blev jag! De var bara snabbt ut med Jeff från bilen, se pappa och hans pangpang (Js beskrivning) och en snabb puss, innan P var tvungen att springa iväg igen. Men imorgon är han hemma igen och då blir det pusskalas :-)
 
Vi ska även lägga upp en strategi angående budgivning på ett speciellt hus.. Vem vet, den här gången kanske vi faktiskt blir husägare? 
 

Vart är vårt hus?

Datum:2012-11-09 / Tid:19:01:54
Säg det den som visste! ;-)
 
Det ploppar upp hus rätt ofta på hemnet, vissa hus känns intressanta, andra inte alls. Men än så länge äger vi inget, vilket börjar kännas frustrerande! När ska vi köpa ett? Hur kommer det se ut? Var ligger det?
 
Jag och Per har ju lite olika syn på hus också. Medan jag vill ha ett gammalt trähus vill Per helst ha ett enplanshus, jag vill ha en viss charm som jag inte ens kan förklara, medan Per mest är nöjd om planlösningen är okej enligt hans kriterier. Egentligen spelar det ju inte så stor roll alls, bara vi får bo tillsammans och att Jeff bara kan öppna dörren och springa ut på gräsmattan och leka.
 
Nåja, var sak har sin tid sägs det. Jag (Per är på övning i veckan) ska på visning i helgen, huset ligger lite fel men det känns mysigt. Vi får se vad magkänslan säger. 
 
Mitt drömhus är rött med vita knutar, spröjs, ett vitt staket, björkar runt den stora öppna gården och en charm som man bara kan hitta i gamla hus.. eller så kan jag ta de här huset, kostar dock kring 9 miljoner så känns en aning för dyrt ;-)
 
 
 
 
 

Utrensat!

Datum:2012-11-05 / Tid:16:03:00

Det känns som att 300 kg tegelstenar har lyfts från axlarna.. Vad jag gjort? Rensat lite på Facebook ;-)

 

Efter noga övervägande har jag kommit fram till att försöka ta bort sånt som bara tar energi och ger mig ont i magen. Därför kan det vara så att just du inte längre finns som vän på min Facebook. 

 

Pers kommentar blev ett skratt och "men äntligen!" och så en puss på det. 

 

Det här känns skönare än om jag så skulle ha rensat ut alla kläder från min garderob.. Lättnadskänsla!