Vart är vårt hus?

Datum:2012-11-09 / Tid:19:01:54
Säg det den som visste! ;-)
 
Det ploppar upp hus rätt ofta på hemnet, vissa hus känns intressanta, andra inte alls. Men än så länge äger vi inget, vilket börjar kännas frustrerande! När ska vi köpa ett? Hur kommer det se ut? Var ligger det?
 
Jag och Per har ju lite olika syn på hus också. Medan jag vill ha ett gammalt trähus vill Per helst ha ett enplanshus, jag vill ha en viss charm som jag inte ens kan förklara, medan Per mest är nöjd om planlösningen är okej enligt hans kriterier. Egentligen spelar det ju inte så stor roll alls, bara vi får bo tillsammans och att Jeff bara kan öppna dörren och springa ut på gräsmattan och leka.
 
Nåja, var sak har sin tid sägs det. Jag (Per är på övning i veckan) ska på visning i helgen, huset ligger lite fel men det känns mysigt. Vi får se vad magkänslan säger. 
 
Mitt drömhus är rött med vita knutar, spröjs, ett vitt staket, björkar runt den stora öppna gården och en charm som man bara kan hitta i gamla hus.. eller så kan jag ta de här huset, kostar dock kring 9 miljoner så känns en aning för dyrt ;-)
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback