Underbara semester!

Datum:2012-10-17 / Tid:19:47:39
Har jag nämnt att vi hade en underbar semestervecka vid medelhavet? Om inte, den var helt underbar ;-) Jag hade mer än gärna åkt tillbaka redan idag, eller igår. 
 
Vi hade en hel vecka med mys vid, mest i, poolen och avkoppling. Det är så härligt att ha en hel vecka där man bara får ägna sig åt varandra och njuta! Jeff vaknade första morgonen och han är alltid morgontrött men då sa han yrvaket men glatt "nuuu bada" vilken lycka. Det finns inget bättre än att se hans glädje och strålande ögon! Han lärde sig fort att flirta till sig "läppelloos" (äppeljuice) av servitörerna på hotellet och charma alla de andra gästerna. Jag vet inte hur många gånger vi fick höra att vi hade ett litet charmtroll till son, men de vet vi mycket väl sen tidigare :-) Havet däremot var ingen höjdare, då blev han rädd och ville "gå hem ti badhuset, bada poooolen"
Fina duktiga lilla Jeff, som inte är så liten längre faktiskt, men som vi älskar att se hans framsteg och hur hans egna personlighet växer fram dag för dag. 
 
Här kommer en blandning av bilder från en vecka som vi kommer leva läääänge på!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback