Klart!

Datum:2012-09-30 / Tid:09:47:38
.. Ja, nu är lägenheten i princip klar! Vi röjde ur förrådet igår under dagen och städade där. De känns väldigt vemodigt men framförallt konstigt! Stackars Jeff förstår ju ingenting och säger mellanåt lite ledset "åka heeem" och det är svårt att förklara att vi är hemma nu och att det andra hemma är tomt. Han har därför blivit väldigt mammig och pappig och får direkt rejäl seperationsångest bara vi ska gå iväg nån meter, och för er som träffat honom vet att det inte är ett dugg likt lilla J. Men de kommer gå till sig när han väl "bott in sig".
 
Annars då, lite smågrejer att fixa med innan vi reser bort (förövrigt väldigt nära nu) såsom söka ett jobb, skriva klart kontraktet på lägenheten, fixa naglarna, tvätta lite kläder, packa och hämta ut min Iphone 5 ;-) Ja, den kommer imorgon, oväntat nog!
 
Någon som vet förresten om småbarn (eller någon överhuvudtaget) är välkommen in i cockpit under flygning? Jag vet att reglerna har blivit ändrade efter 9/11 och att de har låst dörr, men tydligen kan kaptenen bestämma huruvida ett barn t.ex ska få komma in, men vet inget säkert. Upplys mig :-)
 
 

Utflyttade.

Datum:2012-09-26 / Tid:18:43:01
..Eller nästan i allafall, det återstår lite småsaker och städningen givetvis. Men till den har vi anlitat ett städföretag, hur smidigt som helst! Det känns väldigt vemodigt men man får se det som en början på något nytt och roligt :-) Appropå det var vi på ytterligare en husvisning idag, men tyvärr var huset bara sådär medan trädgården underbar.. men det duger tyvärr inte. Vi letar vidare!
 
Vill ni veta vad vi gör om exakt en vecka? Jag kommer ligga i en solstol med en öl.. eller en glass kanske och bada emellanåt med mina fina grabbar ;-)

Packning & iPhone 5

Datum:2012-09-22 / Tid:19:59:51

Jag kom inte på någon annan rubrik så det får duga ;-)

Vår vardag och all ledig tid går just nu åt till att packa ihop lägenheten. Per tycker det är mysigt medan jag är less efter tre minuter. Men det måste ju göras för om en vecka ska vi inte bo här längre.

Ja iPhone 5, ja.. En vit skönhet är nu beställd genom käraste bästis Anton. Tyvärr lär den inte dyka upp förrän efter våran resa men jag har ju iPaden som reserv :-) min iPhone 4 är då såld.

Ha en fortsätt fin lördag medan vi packar.. Och packar lite till..


Kaos!

Datum:2012-09-21 / Tid:14:04:25

Det kan man säga att de är på Expert idag. Den här bilden la en kollega till mig upp på Facebook 9:30 imorse, dvs en halvtimme innan de ens öppnat. De hann dock bli dubbelt, om inte mer, så mycket folk. Jösses!


Klen tröst.

Datum:2012-09-19 / Tid:23:07:21

Nu har jag lugnat ner mig, för stunden i allafall ;-)

Jag har tröstat mig med att uppdatera mobilen till iOS 6 och insett att jag inte är ett dugg imponerad än så länge. Men kanske beror på vad som hänt med jobbet, där hörde de ju till att va intresserad och "med i matchen" men de känns rätt onödigt nu.

En annan tröst är också att jag ÄNTLIGEN bytt ut mina uråldriga joggingskor (som Linus köpte åt mig 2006, så de har fått hänga med ett tag) idag köpte mamma mig ett par Nike dojor som kommer göra Usain Bolt grön av avund ;-) Snabb och snygg kommer jag va! Tack käraste mamsen.


INTE OKEJ!

Datum:2012-09-19 / Tid:20:22:09

Jag förstår att de kanske intresserar folk att Expert ska ha en stor rea framöver och rensa lagret.

MEN att smsa/ringa mig och riktigt "gnida in det" är fan inte okej! Det var mitt jobb, ett jobb som jag trivdes enormt bra på och där jag har en hel drös med kollegor som jag bryr mig om och som nu står utan arbete och inkomst. Hört talas om respekt?

Men visst.. När du eller din tjej/kille/mamma/pappa/kompis blir av med jobbet så ska jag också ringa och skratta dig rakt i örat..

Förbannad är jag, minst sagt!

Sen finns det givetvis dom som visar sitt stöd och bryr sig, all heder till er! Det är så det ska vara, och det är ni som är viktiga också.


Konkurs.

Datum:2012-09-18 / Tid:21:34:58

Jag jublade ju inte direkt när jag fick veta att Expert gått i konkurs, även om man då och då haft det på känn.

I samma veva kom det dåliga samvetet över grejerna man sålt till vänner och bekanta. Sen för att inte tala om oron över lönen..

Men som en av killarna på jobbet sa "det löser sig alltid" och så är det väl.


Helg hela tiden.

Datum:2012-09-17 / Tid:10:58:36

Ja varför kan man inte ha det? Vore ju underbart! Gå och strosa tillsammans och bara mysa. Men snart ska vi ändå resa iväg så då kommer vi få väldigt mycket egentid.

Snart flyttar vi förresten, vi har bara två veckor kvar i våran älskade lägenhet. De känns konstigt och sentimentalt men vi resonerar som så att de här är början på något nytt och bättre :-)


Ska vi ut och resa?

Datum:2012-09-15 / Tid:12:27:59

Det blev en sväng till Luleå idag för väskshopping, närmare bestämt två resväskor. Snygga och väldigt praktiska!

Nu skulle de sitta fint med en resa.. Tur då att vi inte behöver vänta alltför länge ;-)


Jag vill alltid vara nära dig.

Datum:2012-09-15 / Tid:09:39:51

Igårkväll blev det bio, de va jag, Per och våra fantastiska vänner. Sånna här kvällar behövs! Men jag ger bara 3+ till filmen Rivalerna, inte så värst bra.

Tätt intill i baksätet..


Nya skor till mannen.

Datum:2012-09-13 / Tid:19:07:16

Jag gjorde lite spontanshopping igår och köpte ett par nya vinterskor åt Per. Han blev måttligt förvånad kan jag meddela, men så nöjd! Men de är ju också riktigt snygga.


Klippt!

Datum:2012-09-12 / Tid:21:30:15

Jag bokade in en akuttid igår för klippning hos Nettan. Idag försvann 5 cm i ett nafs.. Men syns det? Nja! Jag har ju en del att ta av ;-)

Jag är lite sugen att ta av ytterligare inför vintern, en sisådär 10 cm kanske. Men tror inte jag kommer våga.. ;-)


Tillbaka till verkligheten.

Datum:2012-09-11 / Tid:19:56:14

Ja nu är vi hemma igen och har varit ett par dagar. De har känts lite konstigt men mestadels bara bra! Magisk känsla att få träffa Jeff efter en vecka borta från honom.

Några bildbevis kommer dyka upp så småningom men inte just nu. Tills dess får ni se mina nya snygga naglar som Emelie fixade till idag ;-)


Vi har det bra!

Datum:2012-09-03 / Tid:22:36:22

Vi har de underbart rättare sagt! Vi solar, badar, dricker öl och bara tar de lugnt. Semester är en fantastisk grej!

Imorgon blir de beachen och steka :-)