Byggare-Bob

Datum:2013-07-31 / Tid:18:22:08

Här fortsätter semestern i lugn och ro, eller hur mycket sånt får man med en 3-åring? ;-) Det är full rulle konstant!

Vi har nu börjat inreda övervåningen så smått, närmare bestämt allrummet. Där har de varit ekande tomt och inspirationen har stått på minus. Men nu är en soffa inköpt och Per håller just nu på att bygga ett soffbord till det. Imorgon kommer även en gungstol på plats! De tar sig med andra ord.

Bebisen ligger förövrigt kvar i värmen och gottar sig, men nu är det bara en ynka månad kvar tills nedsläpp.. De ni!


5 veckor kvar!

Datum:2013-07-23 / Tid:17:34:44

Det är nästan på dagen 5 veckor kvar tills stjärnan är beräknad att komma ut. Sen när hen kommer ut är väl en helt annan femma. Men snart är det dags i allafall :-) Vi längtar något helt ofantligt!

Fram tills dess ska vi fortsätta njuta av ledighet, sommar och lugnet. Vi hittar knappt på något om dagarna förutom att vara ute i trädgården, cykla med J och sitta på altanen. Vi klagar med andra ord inte på tillvaron ;-)

Här har ni magen..


Livet fortsätter väl..

Datum:2013-07-19 / Tid:22:27:16

Det gör ju det, hur man än vrider och vänder på steken. Ont gör det och kommer göra ett bra tag framöver men livet måste fortsätta.

Vi har haft en mysig familjedag, som alla andra dagar i och för sig. Men idag lämnade vi byn och for in till stan faktiskt, åt lunch, kollade på ny cykel åt Per och lekte i lekparker. Sen när vi kom hem anföll fyra grannpojkar oss och ville leka med Jeff :-) Vi hade enligt dom varit borta en halv evighet.

Nu ikväll hade vi först fredagsmys med en ny film och jordgubbar med glass. Sen gick jag och Jeff ut på promenad med barnvagnen, jag för att få rensa huvudet i lite frisk luft och han för att somna. Länge sen sist var det så desto mysigare!


Lucki

Datum:2013-07-18 / Tid:09:37:15

Var ska man börja..?

Jag förstod i samma stund som jag hörde Linus röst att något hade hänt, ni vet, den där klumpen i magen som säger åt en att springa åt andra hållet. Men det han sa var något jag aldrig hade kunnat föreställa mig faktiskt. Anders är död, han finns inte mer. Vår fina, galna vän.

Jag flyttade från Skåne för rätt många år sedan nu, ett helt liv sedan. Men de fanns en liten skara människor som jag höll kontakten med, den jag höll tätast kontakt med var just Anders.

Jag minns hans röst kristallklart, hans skratt när han insåg hur tokig han är och hans standardfras "hej kompis"!

Jag kan garantera att jag aldrig kommer glömma dig, och du kommer förevigt vara omtalad.

Jag hoppas du har det bra där du är, med öl, en hop tjejer och Bayern spelandes på Tvn.


Stjärnan!

Datum:2013-07-15 / Tid:15:58:04

Här är vår lilla stjärna från dagens ultraljud. Det är en liten plutt därinne men vad gör det när man ändå är helt perfekt :-) Hen chockerade mig också genom att ha gjort en volt och lagt sig med huvudet nedåt, tidigare har rumpan varit stabilt nedåt.

6 veckor (och kanske lite till) sen är du ute hos oss..


Men hallå!

Datum:2013-07-12 / Tid:20:49:41

Hej hopp!

Här missköts bloggen rejält, och jag är inte ett dugg bekymrad över det faktiskt. Vi har så mycket roligare saker för oss. Igårkväll kom vi hem från Lycksele tex, där vi varit ett par dagar med vänner. En välbehövlig paus från vardagslivet :-)
Tyvärr blev Jeff sjuk sista dagen och eftersom han har astma blir det alltid lite extra påfrestande för honom.

Vi ska då bara fortsätta njuta av sommaren tillsammans nu och invänta Augusti med spänning och förväntan! Vi är alla tre mer än redo för stjärnans ankomst.

Ha fin fredag med en rejäl dos fredagsmys!


Fotografering

Datum:2013-07-04 / Tid:22:10:08

Vi har varit iväg och fotat oss ikväll med Mats. Denna gången blev det utomhus.. I kvällssolen. Låter rätt fint va?


Välkommen!

Datum:2013-07-03 / Tid:21:27:37

Välkommen hem kära bror och välkommen mina nya Converse som jag fick av förstnämnda!

Jag har länge önskat mig ett par till och speciellt sen de jag köpte i London börjat bli rejält slitna. De gamla var lila en gång i tiden men de är numera mest grå, ja ni fattar.

Dessa är somriga och alldeles bedårande!