Stockholm!

Datum:2013-10-27 / Tid:09:46:38
Vi har det kanon i huvudstaden. Jeff är dock inte lika imponerad och säger titt som tätt att han minsann vill åka hem nu. 

Igår var det dags för bröllopet mellan Lisa och Kim. Lisa var så otroligt vacker i sin "bakelse". Festen efteråt var en höjdare, sällan haft så roligt trots en vaken bebis som hade svårt att komma till ro bland allt folk. Det är alltid roligt att träffa gamla vänner och skratta åt minnen! Det måste dock ske lite oftare tycker jag. 

När vi kom hem till lägenheten så sov Jeff lugnt tillsammans med morbror Mats. Han hade haft en superrolig eftermiddag med honom och hans favorit Matilda. 


2 månader ❤️

Datum:2013-10-25 / Tid:16:18:23
Vår älskade lilla flicka blir idag hela 2 månader. Tiden går så oerhört fort!

Hon.. 
..Väger 4,3 kg och är hela 60 cm lång (långsmal med andra ord) 
..Har storlek 56 på kläder men de är oftast för korta medan storlek 62 blir för stort på bredden. 
.. Helammas
.. Sover sådär, börjat bli bättre med bara två matpauser mellan kl 22 och 07. 
.. Skrattar åt nästan allt men allra mest när storebror busar med henne. 
.. Ratar nappen totalt trots ihärdiga försök från hennes föräldrar ;-) 
.. Har fortfarande svart hår, ögon har nu börjat skifta mot brunt. 
.. Älskar att bli buren utåt, då somnar hon direkt. 

Mamman.. 
.. Tappar hår som aldrig förr, soon to be skallig. 
.. Minns knappt när hon sov ordentligt sist men vem bryr sig? 

Mysräv!

Datum:2013-10-18 / Tid:13:10:34
Vi har två mysrävar här hemma, varav en är så tokig i rävar att han övertygade sin temagrupp på förskolan att de skulle heta rävarna ;-) lika bra övertalningsförmåga som sin mor! 

Här är den andra, med sina nya byxor i storlek 62.. Tösen blir bara större och större! 


💜

Keep on smiling!

Datum:2013-10-17 / Tid:19:53:45
Det är bara att fortsätta le och kämpa på även när minstingen inte sover särskilt bra eller länge :-) Vi är övertygade om att vändningen är påväg. Idag sög hon faktiskt för första gången på nappen och somnade! 

Smile ❤️
Lördagsfin!

Datum:2013-10-13 / Tid:08:01:38
Jag fick finbesök igår utav bästis-Anthon! Det är sannerligen inte varje dag det sker. Dagen till ära hade jag både sminkat och fixat håret, inte heller varje dag det sker nuförtiden, snarare aldrig. Men plötsligt händer det :-) 

Vi tog en sväng till stan, jag köpte en kappa som ni kanske ska få se någon dag, och sen for vi ut till mig och åt sushi. En perfekt eftermiddag blev det! 

Så här fin kan man bli när man lägger manken till ;-) Tygis!

Datum:2013-10-09 / Tid:11:33:13
Vi har fått hem lite mer tygblöjor nu så nu ska de börja användas på allvar. Just nu varvar vi mellan engångs och tygisar. Jag är då helt såld! De är mycket enklare än man kan tro, och man sparar både på miljön och pengar. 

Dessa på bilden är favoriterna! Per frågade hur genus det är att de är lila (ironisk var han givetvis!) men saken är ju den att jag hade haft samma färg till J ;-) Men en sak är då säker, vår plutta kommer aldrig bli den där lilla prinsessan som bara har rosa rosa rosa, aldrig! Just nu har hon ju mest Js gamla kläder så de är väldigt varierande färger, precis som de ska va. 

El Stockholmo!

Datum:2013-10-07 / Tid:20:07:56
Vi ska åka till Stockholm på en liten semester om mindre än 3 veckor. Men vi ska inte bara ha semester utan vi ska ju också på Lisa och Kims bröllop :-) De ska bli så himla roligt!! 

Under tiden vi är där ska vi även hinna träffa storebror och gamla vänner. De ska bli en mysig liten höstresa! Jeff ser givetvis redan fram emot att få flyga, något han älskar att göra. Vi får se bara hur de går för lillan och hennes små öron. De gick ju sådär första gången Jeff flög när vi var till Turkiet när han var 1 år...! 
Tygblöja!

Datum:2013-10-04 / Tid:22:16:36
Jag har ju skrivit om tygblöjor förut, att vi skulle försöka köra på det till lillan. Vi har hittills kört på vanliga engångs eftersom hon varit så liten och bajsat som en galning på ren svenska. Men idag var det dags för tygblöjepremiär. De satt som ett smäck och hon var helt torr när den byttes trots att hon kissat ett par gånger, de blev definitivt tummen upp! 

Förutom att de är snällare mot miljön och blir billigare i längden, så gillar jag att de finns många roliga färger/mönster på blöjorna! De gör ju dom helt klart mycket roligare :-) 
Svamp...!

Datum:2013-10-02 / Tid:09:48:19
Jag vill bara berätta en sak, svamp gör ont! De gör ännu ondare när lilla damen ska äta, då vill jag nästan kräkas av smärta. Undvik svamp vid amning, mitt goda råd till er! 

Puss!