8 månader

Datum:2014-04-25 / Tid:10:00:38
Jag låter som en repig skiva men; tiden går så himla fort!! Vår älskade lilla tös har nu funnits hos oss i 8 månader. Tänk att om ett par månader fyller vår mini 1 år. Det känns helt vansinnigt, hon kom ju nyss, vår lilla raket. 

Hon utvecklas för varje dag som går och lär sig ständigt nya saker. Numera drar hon sig upp och ska stå ständigt och jämt. Ibland glömmer hon bort sig, som idag, och står själv i ett par sekunder innan hon inser sin miss och sätter sig ner. Envis är hon, likt sin mor och storebror framförallt. Jeff har fullt upp med att mota bort henne från sina leksaker, men hon ger aldrig upp utan blir oftast arg som ett bi och gallskriker då hon inte når fram till leksaken. Nu när vårvärmen hittat hit har hon börjat att få krypa utomhus, väldigt spännande. 

Hon.. 
.. Väger nu 7,3 kg
.. Helammas i princip fortfarande, mat är hon inte alls intresserad av. Hon gillar gröt ibland, men oftast ratas den också. 
.. Kryper snabbare än en gepard typ, hon har lärt sig vad som är "Neeej" och dit måste hon ju bara och då gäller det att lägga i en högre växel. 
.. Sover högst ojämnt, ibland utan uppvak och ibland med 72 uppvak. Somnar vid 20-tiden varje kväll och är redo att göra morgon 6-7. 
.. Samsover med mig fortfarande, försökt vänja henne vid spjälsängen och ibland kan hon sova någon timme där men tryggast att ligga bredvid mig tycker hon. 
.. Älskar sittdelen på vagnen, även om hon fortfarande då och då använder liggdelen, där sover hon som allra bäst när hon inte sover bredvid mig. 
.. Kan pussas, väldigt gulligt kan jag säga! 
.. Skriker av glädje när hon får syn på mig (eller tuttarna, de är allra bäst!) 
.. Har lärt sig var lampan är när vi frågar var den är, brukar även "säga" dääää och vi inbillar oss att det är "där" hon försöker säga. 
.. Skriker "mamamamammamamamaaaa" när hon är hungrig, varje gång. Det är nog inte riktigt mamma hon säger men hon har lärt sig att det är då de good stuff kommer fram. 
.. Älskar att klättra, hela tiden och över allt! 
Lillan är ganska så lik sin mormor, speciellt på denna bilden! 





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback