Fantasilöst.

Datum:2014-04-09 / Tid:13:24:43
Fantasin och orken har legat lite på latsidan idag och igår. Per är dunderförkyld och vi andra sover allmänt lite halvknackigt. J är då pigg som en mört mestadels och pratar om sitt stundande kalas nästan jämt. Just nu är han på föris medan vi lallar på hemma, i ärlighetens namn gör vi ingenting alls. Lillan har fått potatis med ärtor och broccoli, det var väl dagens höjdpunkt än så länge. 

Lite skryt kan jag väl klämma in, lillan stod upp själv idag i flera flera sekunder. Jag och P lekte med henne på golvet, så höll han i henne lite i bodyn och så liksom förstod ingen av dom att hon stod själv. Lilla kickan håller på att bli stor! 

Så här kan det se ut en slödag när jag skjutsar J till föris med bilen. Detta skedde igår när vi åt frukost lite väl länge. J är här lite småsur, som han oftast blir när han inte får springa till föris, och även lillan var nog lite sur för hon sover som en stock annars i vagnen på morgonen efter lämningen. Dags förresten att byta stol till lillan, verkar som att hon får en likadan som J faktiskt. Byta Js stol sker tidigast om ett år. 



Kommentarer
Julia

Vi har Gabriel bakåtvänd än och han sitter bra i sin multi-tech. Sen väger han ju bara 14 kg så av den anledningen kan han ju inte vändas heller, men hade inte vänt honom ändå. Känns skönt att ha honom på det absolut säkraste sättet så länge som möjligt!

Linus får en axkid mini kid när det är dags för ny stol :-)

2014-04-10 / 06:41:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback