Förkylt och täppt!

Datum:2014-02-08 / Tid:00:26:35
Usch vad förkylt vi har det hemma hos oss. Värst är det för lillan, stackarn har sådan slemhosta som aldrig vill ge med sig. Själv är jag mest snorig och täppt, men går ingen större nöd på mig. Jag tar en förkylning varje dag bara barnen slipper! 

Idag har vi med andra ord tagit det rätt lugnt. Eller grabbarna har varit på äventyr ute i snön som vanligt. Jag stannade inne med lillan och städade lite medan hon sov. Rex kom hit efter lunch på vår planerade bak-dag. Vi bakade troligtvis världens godaste chokladtårta, kan knappt beskriva hur god den är. Men jag säger så här; Per som knappt gillar bakverk alls, åt två bitar! Tror ni det kommer finnas något kvar efter helgen? Knappast va. 

Nä nu ska jag väl försöka sova, har en mini tätt emot mig som vaknar då och då och har så tungt med hostan. Vi får väl se hur mycket sömn man får inatt, håller tummarna. 


Världens godaste tårta och mina och Jeffs roliga knapp-gubbar. Det är numera lite roligare än förr att tända.. Och släcka.. Och tända igen.. ;-) 





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback