En helt fantastisk semester..

Datum:2014-09-28 / Tid:21:17:45
Vi har haft det så ofattbart härligt i två veckor i Turkiet så ord kan knappt beskriva det! Barnen har badat badat badat, lekt, badat lite till, lekt, ätit glass och badat lite till ;-) Jeff har lärt sig dyka, simma under vatten och så har han ensam åkt en stor vattenrutschkana. Ni ska bara veta vilken nöjd och glad kille vi har! Men sista dagarna i Turkiet längtade han hem för han vill ha vinter och snö, som han själv sa "man kan ju faktiskt bada inomhus också" haha! 

Lillan blev dock krasslig sista dagarna därnere med feber och prickar. Det verkar inte vara vattkoppor än så länge men får väl se hur det utvecklar sig. 

Andra veckan kom ju även mormor, morfar, Mats och Matilda ner, till Jeffs enorma glädje. Himla kul att få en vecka ensamma och sen få sällskap, gör semestern ännu lite roligare. Jag och Per fick även en barnfri kväll med Mats och Matilda, då blev det en seeeen och lugn middag utan stress.. Någon drink och givetvis lite shopping. 

Jag ger semestern 10 solar av 10. Den ligger på topp tre av de bästa resorna jag varit på! 



















Imorgon åker vi!

Datum:2014-09-12 / Tid:10:21:29
Äntligen! 
Efter en ganska hektisk vecka så är vi äntligen lediga och imorgon åker vi utomlands i två härliga veckor. 




Sjuklingar!

Datum:2014-09-05 / Tid:07:55:57
Här var det förkylt, men det hör väl hösten till lite va? Hoppas bara att vi hinner friskna till lagom tills nästa helg för då åker vi utomlands. 

Jag har ju nytt jobb nu också, på en skoaffär. Ett roligt jobb med lika roliga arbetskamrater, win win liksom. Men Per är lite oroad att jag nu kommer handla lite för mycket skor.. Och eh ja, de lär ju bli lite mer skor än i vanliga fall ;-)