2015.

Datum:2015-02-10 / Tid:21:57:17
Hej! 

Det var mer än evigheter sen jag skrev en rad här. Men det är så mycket annat som tar upp min tid nuförtiden. Det är en vardag fylld med allt möjligt men mest jobb och sen däremellan vill en ju försöka hinna med att vara med familjen. 

Nytt jobb har jag ju nu också sen i december. Nu jobbar jag i en möbelaffär som ansvarig för reklamationer. Spännande och väldigt mycket utmaningar! Men det är ett roligt jobb med många trevliga kollegor. 
Per är just nu föräldraledig och ska vara hemma ända tills maj, skönt för honom att han äntligen får samma möjlighet som mig att få vara hemma med dom. 

Lillan växer så det knakar även om hon fortfarande är en liten fis som inte ens väger 10 kg ännu. Men hon är desto längre så hon växer åtminstone på en ledd. Prata gör hon inte alls egentligen, hon skakar bara på huvudet eller säger "aaaaaa" när vi frågar henne något. Hennes stora favorit här i livet är storebrorsan, honom hänger hon efter jämt. Nu är hon ju även såpass stor att även han kan tycka att de är roligt att leka med henne. 

Jeff då.. Vår stora busunge! Han har blivit så stor på så himla kort tid. Han har mycket funderingar, idéer och påhitt. Det är en fröjd att få höra hans tankar och planer. Han har verkligen fått talets gåva och det i kombination med en magnifik fantasi är inte fy skam. Snart fyller han 5 år, och jag undrar ständigt var alla dessa år tagit vägen. Det har gått alldeles för fort men de innehåller så mycket roligt jämt! 

Min tanke är inte att de ska dröja ett halvår tills nästa gång det skrivs här men lovar ingenting. 

Världens världens världens bästa barn! Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback