Perfektion.

Datum:2009-07-31 / Tid:13:07:25
Åh! Jag kan knappt uttrycka mig bättre än så just nu. Gårdagen var helt underbar, åkte till kallax med sjuttontusen fjärilar i magen som slogs om uppmärksamhet. Jag kom dit 10 minuter innan planet landade och de kändes som 10 veckor ungefär. Sen började de välla ut folk från planet men ingen Per nånstans, träffade dock två av hans militärkompisar, som givetvis passade på att driva med mig "nää men vi har inte sett honom sen abu dhabi" roliga pojkar de där. Men sen, nästan sist, så kommer där en rufsig (ni ska se så långt hår han har fått) och orakad men ack så snygg kille, och vem är de om inte min älskling. När han fick syn på mig så fick han världens största leende och så borrade han in huvudet vid min hals, och jag skojar inte när jag säger att hans kram varade i flera minuter. Mitt lillhjärta..!

Efter de hann vi med att köra till Boden, jag körde och Per försökte ha sönder gps:en, höll på att börja bra. Vi handlade, pussades och skrattade. Jag överraskade Per med några små presenter och att vi skulle ha en liten kräftskiva. Vi hann även med att gå en promenad upp till Mikkis och Eva-Lena så dom också skulle få träffa Per. Sen när vi kom hem bäddade vi ner oss i soffan med godis och en bra film, fast de dröjde inte särskilt länge innan jag hade min lurvpelle sovandes i knät.

Idag ska vi ut till Måttis, Pers föräldrar är just nu påväg för att hämta oss. Väl där ska vi cykla och fiska, och förhoppningsvis får jag någon fisk annars finns de en risk att mitt fina fiskespö inte längre lever efter idag. Då vet ni! Jag kanske kommer blogga senare, ska i allafall ta med mig min lilla dator.

Ha en toppendag alla fina!


Jag och den andra bebisen alldeles nyss.

Min älskade militär ♥

Datum:2009-07-30 / Tid:10:06:10
Idag kommer min älskling hem ifrån kriget i Afghanistan. De ska bli helt fantastiskt att få krama och pussa på honom igen. Men precis som förra gången så kommer jag nog inte förstå de förrän jag verkligen ser honom på flygplatsen, eller tills han slänger sina armar runt om mig, kommer jag tro att de är sant. Fast just nu känns de som att de är en evighet kvar tills hans plan landar, vilket inte alls stämmer men de är väl så, ju närmare man kommer desto segare går de.

13.25, då kommer jag återigen vara världens lyckligaste.. ♥


"svenska soldater kommer att dödas"

Datum:2009-07-29 / Tid:19:34:25
Jag blir så arg, arg! Helt plötsligt har de ju kommit en rad olika artiklar och reportage om Afghanistan, talibaner och hurvida Sverige ska utöka sin styrka därnere eller inte osv. Helt plötsligt har det vänt, helt plötsligt är de så hedervärt att de svenska soldaterna är därnere och hjälper den Afghanska befolkningen. Visst, det är bra att de blir uppmärksammas men låt då fan inte obildade och totalt ointresserade människor uttala sig och låtsas leka expert i ämnet. Det gör mig förbannad! Det är så enkelt att bara säga "äsch, ta hem dom" eller "de har inget där att göra" men om man skulle fråga varför kanske de skulle vackla lite, för då kanske de skulle inse hur lite de egentligen vet om saken.

Fast de var inte de som jag egentligen ville skriva om utan de senaste reportaget som Aftonbladet publicerat idag. De är en "exklusiv" intervju med någon talibanledare i det området som svenskarna verkar i. Ur journalistisk synpunkt så tycker jag att den är helt okej, tidvis klockren men även lite knackig, helst på grund av att de är en hel del stavfel och städerna stämmer inte som dom nämner. Jag som journalist hade mer än gärna gjort den där intervjun men jag hade nog vinklat lite annorlunda, de känns lite tamt. Men det jag irriterar mig som "militärfruga" är vinklingen från rubriken "svenskar kommer att dödas" den rubriken skrivs bara av ett enda syfte och de är skrämsel. Vi ska skrämma folk till att tycka att vi ska skicka hem våra soldater och absolut inte skicka dit fler, och det är de jag blir förbannad över. Det är ett farligt land och de behöver man inte vara någon nobelpristagare för att inse, bara man har ett fungerande öga och lite allmänbildning så vet man det. Men de behövs också hjälp därnere, man kan säga att någon går på kryckor men Afghanistan är inte ens så välmående, de fullkomligt krälar om ens det. De behöver all återupplivning de kan få. De som dock skrivs i de här reportaget är ju att vi ska skicka hem trupperna och man får inte komma dit om man inte är muslim och om man har vapen. Varför är det nödvändigt att skriva? Det är väl givet att talibanerna gör sådana här uttalanden, och de är väl inte första gången de gör de heller? De vill ju sända ett budskap, ett skrämmande budskap till oss neutrala, lättskrämda svenskar. Klart att sån här taktik fungerar, de är jag övertygad om. Nog darrade jag till när jag läste rubriken och texten, och givetvis är jag rädd om Pers liv, och de andra killarnas också. Men jag vet också att om man springer så fort någon säger bu, ja då kommer världen alltid stå stilla.

Åh, jag skulle kunna fortsätta i en hel evighet, men de känns som att jag inte kommer komma någonvart..!

Ni kan vara så säkra på att jag en vacker dag kommer skriva ett helt underbart reportage ifrån Afghanistan som kommer spegla alla parter. De kommer inte innehålla några stavfel utan bara stenhårda åsikter och principer, och kanske inte nödvändigtvis bara mina egna. Ni ska få se...

I'm blowing out this candle.

Datum:2009-07-28 / Tid:20:07:06
Oh jisses. Imorse var jag så trött, så trött. Jag klev upp, gick till badrummet, bestämde mig för att jag inte orkade göra frukost, la mig i soffan, somnade men vaknade precis i lagom tid så jag hann klä på mig och borsta tänderna. Sen var de bara att hoppa upp på cyklen och cykla till jobbet. De är ju ett under att jag inte cyklade in i en stolpe eller nånting så trött som jag var. Hela dagen har varit så seg och jag har hela tiden stått och undrat "hur fasiken ska jag ta mig igenom den här dagen?" Men jag lyckades, med hjälp av mami (hon bjöd på sushi till lunch) och ett gulligt samtal med Per under lunchrasten.

Nu är jag ju hemma i allafall, har ätit, pratat med Per igen (han är sjuk i magen så samtalet avslutades lite abrupt av att han kved fram "måste gå på toa, hej") och så har jag ätit lite godis, och de va smaskens.

Ikväll ska jag bara ligga i soffan och ta de lugnt, orkar knappt hålla ögonen öppna så kommer inte sitta uppe ikväll särskilt länge. De känns som att jag är ett nedbrunnet ljus som håller på att slockna totalt. Jag vill bara sova..!

Ni får ha en bra kväll hörni! Vi hörs nog inte förrän imorgonkväll eftersom jag jobbar hela dagen imorgon.

Kram på er.

28/7

Datum:2009-07-28 / Tid:18:36:08
Humör: Trött och småirriterad
Gjort: Jobbat från 8 till 17.
Planer: Ta en dusch och fortsätta dega i soffan
Ser på: Tv3, och datorn.
Lyssnar på: Tvn
Läser: De jag skriver.
Dricker: Cola light
Äter: Isglass
Bästa: Per kommer hem på torsdag.
Sämsta: Jag är trött och borde egentligen städa, tvätta och göra snyggt här hemma.
Väder: Varmt men mulet.

Varför kan inte snart vara nu istället?

Datum:2009-07-27 / Tid:23:04:37

Hej på er. Har eran dag varit bra, eller kanske lite sisådär? Inte riktigt piss hoppas jag i allafall? Min dag har faktiskt varit över förväntan, vilket var en trevlig liten överraskning så här en tradig måndag. Den har även varit bra trots att jag fick jobba över två timmar, och de är riktigt ovanligt. Men mitt glada humör kan nog bero på att jag jobbat med världens gulligaste tjejer, Sandra och Angelica. De lyser verkligen upp och gör en så glad. Sen har jag ju fått känna lilla bebis sparka inne i Sandras mage idag och de är lika mysigt varje gång. De ska bli så kul att få träffa lilla Nathalie när hon väl är född, och med den mamman lär hon bli en riktig liten underbaring.

Annars då? Jag har köpt en present till min älskling och så har jag varit till en släkting och fått en klänning insydd. Sen har jag varit ut till la familia och fått en smaskig middag. Vad mer kan man begära?

Jag har även hunnit att prata med Per, och de var ju givetvis dagens höjdpunkt eftersom att vi inte pratat mer än 3 minuter den senaste veckan. Så de blev mycket gos och gullande, från min sida då, mestadels. Vi pratade även lite allvar med tanke på den senaste veckans händelser därnere, men de tänker jag ju givetvis inte gå in på här, både för att jag inte vill och för att jag inte alls vill för både min och Pers skull. Nä, nu vill jag bara att de ska bli torsdag idag så jag får hålla om honom och ge honom en rejäl blöt kyss. Jag längtar!

Men nu ska jag dock ta och slumra till i mina varma goa säng, imorgon är de dags för jobb igen, ska upp och öppna och sen jobba en rätt lång dag. Men men, de får ju tiden att gå så jag ska inte klaga.

Godnatt med er.


Jag börjar gilla mitt hår mer och mer.. äntligen.


3 dagar kvar..!

Datum:2009-07-27 / Tid:07:50:12
Godmorgon.

Nu är de bara 3 dagar kvar tills Per förhoppningsvis kommer hem. Han ringde igår när jag jobbade och han hade inte hört något om att hans hemresa skulle vara inställd så de kändes rätt skönt att få höra de ifrån honom. Dock hörde Nina av sig igår och sa att J inte kommer hem på torsdag, och kan knappt tänka mig hur jäkligt de måste vara för henne just nu.

Snart är det då dags för jobb igen, ska nu jobba långa dagar ända fram tills älsklingen kommer hem och jag borde inte klaga för då går ju tiden mycket fortare men de är ändå lite tråkigt eftersom jag inte riktigt hinner städa och fixa innan. Men jag ska nog kunna hinna ändå hoppas jag. Det är bara idag som de kommer bli lite fullt med grejer, skulle helst vilja förlänga dagen med ett par timmar så man hinner allt. Men de går nog inte? Äsch, jag får försöka hinna ändå.

Nu ska jag trycka i mig min macka och sen börja göra mig iordning, och försöka vakna till liv.

Ni får ha en bra dag alla mina kära läsare.

You got to be kidding!

Datum:2009-07-26 / Tid:14:28:00
Jag hoppas (och ber till alla högre makter) att Per verkligen kommer hem på tordag annars kommer jag bli tokig på riktigt! Nina hörde precis av sig och berättade de att de blivit problem med J:s hemresa, och därmed blir ju jag orolig att de kommer bli problem med Pers också. Men jag ska försöka att inte elda upp mig alltför mycket innan jag vet säkert. J skulle höra av sig senare till Nina, så då kanske jag vet lite mer.

Håll tummarna nu förfan!

Nu ska jag åka och jobba, och jag är inte alls sugen på det just nu..! Men de är bara 6 timmar så de ska man väl klara av hoppas jag.

Jag hör av mig sen.

Roligare än på länge.

Datum:2009-07-26 / Tid:13:28:38
Faktiskt.. De var länge sen som jag hade så roligt som jag hade igår, de känns då så i allafall. Kvällen började med att jag och Angelica käkade sushi här på min uteplats, sen blev de öl, klädval och fix. Jag säger då de, om Per hade varit hemma så hade han legat på sjukhus eller nånting för han hade blivit galen! Jag tror att jag slog mitt eget rekord igår, så många gånger som jag bytte om, ja de har jag aldrig gjort innan.

Sen kom då Anna-Lena och Marcus (annars kallad farbror) hit och skålade lite med oss innan vi drog vidare ut i natten. Vi hann med olivers, bränna och sist men inte minst frasses. Under kvällen hann jag även med att ha en liten svacka där jag mitt i alltihop kom på att jag saknade Per och de brukar inte göra mig sådär jättepeppad men de löste sig eftersom alla då påminde mig om att han kommer ju hem på torsdag.

Jaaa, de va då överlag en riktigt lyckad kväll och Angelica är nog en av de roligaste människorna som jag känner så då kan de ju inte bli misslyckat.

      

Haha, lite roligt, efter att ha studerat bilderna igårkväll så utbrister någon av oss (minns inte vem) "men vafan, vi är ju alla svartklädda" Yesbox.

Sushi-vin-öl-kväll.

Datum:2009-07-25 / Tid:16:45:55
Dagens arbete är nu avklarat, check. Jag har precis dammsugit här hemma och nu sitter jag bara och väntar in att Angelica ska komma hit så vi kan börja fixa oss och äta våran underbara sushi. De kommer bli så himla mysigt att ha en liten tjejkväll här hemma och eventuellt avsluta den på bränna.

Vi kanske hörs senare om jag får tid..? Annars får ni ha en bra kväll ni också.

Jag har inte svininfluensa i allafall.

Datum:2009-07-25 / Tid:00:02:11
Dags att sova nu kanske? Jag blir alltid så konstigt förvirrad och fundersam när klockan tickar till sena timmar, och den här gången är precis som alla andra gånger. Jag har ju mått lite små skumt i ett par dagar nu, mestadels pga av trötthet och jobb. Idag läste jag även en artikel i aftonbladet om denna jäkla svininfluensa och att man kan börja torrhosta när man har de, och tror ni inte att jag började göra de ungefär i samma sekund som mina ögon drog över artikeln? Här kan man snacka hypokondriker. Nää, jag är nog fullt frisk med tanke på att jag varken har feber eller känner mig allmänt dålig förutom lite trötthet, nä som sagt, jag kan vara en riktig mes ibland.

Jag pratade med Per tidigare, och han skrattade gott åt mig, men som jag sa åt honom, de är ju skönt att vissa saker aldrig förändras så slipper han någon omställning när han kommer hem.. tihi.

Dags att sova nu i allafall, imorgon ska jag ju faktiskt jobba på min lediga dag och sen blir det middag och utgång med sötaste Angelica.

Natti.

Vadå, jag gillar dior.

Datum:2009-07-24 / Tid:22:14:01
Jag har en last (som om ni inte redan visste) och de är ju först och främst skor då (de blev kanske lite väl tydligt i mitt föregående inlägg) men sen är de ju de här med Christian Dior. Jag och de märket är som Brangelina, handen i handsken, ja ni fattar galoppen. I love it! Varför? Enkelt, jag blir aldrig besviken! Visst, priserna gör mig emellanåt mordisk men de får man ta, ett tag till åtminstone. Men kvaliteten skulle jag aldrig någonsin klaga på..

Till saken, häromdagen när jag var hemma hos Mikkis så ville hon låna mitt smink och klart hon fick det. Efter ett tag så ser hon sådär fundersam ut och så utbrister hon "alltsååå, har du bara dior-smink?" Till saken hör väl att Mikkis inte är någon flickflicka och bryr sig inte riktigt om sånt där med märken och så. De va i allafall himla roligt! De va nästan obetalbart när jag sedan tog fram mina dior-stilletter som jag också hade med mig, då skakade hon bara på huvudet.

Tihi..

Dessa grejer köpte jag häromdagen i allafall, eller mascaran fick jag faktiskt av snälla mami och nagelacket fyndade jag på rean. Behöver jag säga att jag älskar detta bubbelgums-lacket? Nä, trodde väl inte det..

 

Shoes is MY best friend!

Datum:2009-07-24 / Tid:22:00:37
   

Tihi! Det är som att en osynlig liten tomte sitter på min axel och säger "åh snygga skor, köp köp köp" och ibland, bara ibland givetvis, förvandlas jag då till en viljelös nickedocka som tänker mekantiskt "min storlek, check, kassan, check" och så poff har jag köpt 5 par skor utan att veta hur de egentligen hände. Händer de er någon gång? Hoppas det.

De tre första paren köpte jag när jag va i Luleå med mami förra veckan. De första paret är då mina nya supersköna vandringskängor som jag ska inviga (inviga och inviga, måste ju gå in dom lite innan annars finns de en risk att jag inte har några fötter kvar när de blir september) nu i augusti när jag och Angelica ska "bestiga" (kan inte kalla det bestiga riktigt när man bara går, men låter lite fränare med bestiga) kebne. Sen de två därefter köpte jag också i Luleå, Maxi och Scorett. De gula har jag beställt hem, fick först ett par (som jag berättat om tidigare) som var alldeles för stora men så fick jag dessa i rätt storlek igår.

Vad tycks? Kom igen, håll med om att de är snygga nu!

Oroligheter i Afghanistan.

Datum:2009-07-24 / Tid:20:26:05
Jaaaa, de flesta har säkert hört om oroligheterna som varit de senaste dygnet nere i svenskarnas område i Afghanistan. De var ingen trevlig läsning imorse när jag inte hade pratat med Per, men behövde inte tänka på de särskilt länge eftersom han ringde cirka 10 minuter efter att jag läst det. Han mår bra efter omständigheterna, och något närmare behöver vi inte gå in på de. De förstår ni säkert?

De ska bli otroligt skönt att få hem honom på torsdag måste jag säga, speciellt efter allt skit som hänt där på sistone. Jag tror även att Per tycker de är rätt skönt att få komma hem och ta en paus.

Jag håller på att laga mat just nu men jag återkommer, har lite mer grejer som jag ska ta upp här på bloggen, lite shopping som jag glömt visa bland annat.

Laaaater.

What's up with that?

Datum:2009-07-24 / Tid:09:34:43
Kom igen nu.. var har ni tagit vägen? Jag ser ju att ni läser men era kommentarer lyser med sin frånvaro. Seså, jag skulle behöva lite uppmuntran idag faktiskt, så gör mig nu lite gladare.

Jag ska strax kila iväg mot jobbet, och för en gångs skull är jag allt annat än sugen på just det, kan bero på att jag vaknade 4 imorse och var pigg som en mört, och sen kunde jag givetvis inte somna om. Nu däremot känns de som att jag sprungit stockholms maraton, jag är helt slut! Men men, jag jobbar bara tills 14.

Imorgonkväll blir det sushi och vinkväll (läs: angelica ska dricka vin medan jag ska dricka öl) med kära Angelica från jobbet. De ska bli grymt roligt! Då ska vi planera lite också inför våran vandring som vi ska göra uppe i fjällen i Augusti.

Ha en finfin dag allihopa.
Kram!

Modell för en dag.

Datum:2009-07-23 / Tid:18:32:17

Fotograf & copyright: Petra Lundström

Ni minns att jag var och fota häromdagen? Här får ni se en bild därifrån! Den är ju dock inte fixad eller så, utan rakt från kameran bara. Vad tycks? Hittills har vi fått väldigt många positiva kommentarer och de är ju givetvis kul att höra.

Efterlängtat samtal!

Datum:2009-07-23 / Tid:18:21:43
Ååååååh! Jag stod just och höll på att hjälpa en kund när jag kände hur telefonen vibbrade i fickan. De var som att jag förstod att de va Per som ringde så jag avslutade de jag höll på med snabbt som attans, och så sprang jag ut i de bakre rummet och svarade. "Hej älskling" var de jag möttes av i telefonen och gissa om hjärtat hoppade upp och ner som en galen studsboll? Han förstod att jag var lite orolig så han lugnade mig med att allt var okej och att telefonerna skulle snart vara lagade så han kunde ringa och prata lite längre.

Samtalet varade i cirka 1 minut men de viktigaste kom fram de första sekunderna av samtalet och de var "Jag mår bra och jag älskar dig över allt annat"

Djup suck av lättnad..

Jobbsi.

Datum:2009-07-23 / Tid:10:44:30


Då var det dags för jobb igen. Idag är min enda "långa" dag och med lång menas hela 6 timmar. Jag vet, lugnt! Jag klagar icket. Men dags att cykla iväg i allafall!

Vi hörs senare, och då ska ni få se lite bilder ifrån igår.

Ha en toppenbra dag!

"Skott mot svensktrupp i Afghanistan"

Datum:2009-07-22 / Tid:23:26:47
Det är ingen rubrik som jag vill se på Aftonbladet i nuläget när jag inte hört Pers röst på cirka 4 dagar. Men ja, så här ser en utav deras rubriker ut idag på nätupplagan. De gick nog inte bara en iskall rysning längst ryggraden när jag såg de utan minst tjugo. Jag blir heller inte lugnare av att ingen blev skadad, visst det är ju himla bra, för det är ju ändå riktigt konstigt att inte Per har hört av sig och han lär ju ha en väldigt bra orsak också. Men jag vill veta varför nu, inte imorgon, nu! Jag håller på att oroa ihjäl mig känns de som.

Per, om du nu mot förmodan läser de här så ring mig omgående! Om du nu inte vill att din älskade flickvän ska lägga sig ner och avlida i magsår eller hjärtstopp inom den närmsta framtiden, för jag lovar dig, om inte din sammetslena röst når mitt öra snart så kan det inträffa. Uppfattat? (kanske en term som biter på dig)

Djup suck.


Kom hem och kyss mig..

I'm a supermodel!

Datum:2009-07-22 / Tid:21:01:52

 

.. Okej, kanske inte supermodel, men lite kanske. Tihi! Ikväll har jag, mikkis och duktiga fotograf-petra varit ute vid alder och fotat. De blev så himla många och fina bilder! När Petra piffat klart med bilderna så ska ni också givetvis få se några. Här får ni i allafall se en backstage och så jag i bilen när vi åkte hem, kall och blöt, ingen bra kombination.

Nu ska jag mysa i soffan, och försöka mig på telepati igen med Per.. Ring ring ring!


Tudiluuu.

Datum:2009-07-21 / Tid:16:36:22


Då var de dags för jobb igen. Idag blir de ytterligare en extremt kort dag och jag klagar inte de minsta lilla. Sen är jag ledig imorgon och då ska jag städa, storhandla och på kvällen är de dags för fotografering med Petra. De ser jag fram emot som fasiken! Jag ska modella, hur ska det gå? Vi får se..!

Jag är dock lite putt idag över att jag inte fått höra min älsklings röst men men, imorgon kanske? Han ringde dock halv sex imorse och väckte mig, dock la han på innan jag hann svara, de känns ju lite störigt.

Jaja, jobb var de ja..

Ha en fin kväll gullungar!

"Nu är vi nästan på Lanzarote"

Datum:2009-07-20 / Tid:19:23:00
          

Okej, jag börjar med att ge en liten förklaring till den lite smått udda rubriken. Men det är så här, på boden alive myntade då Linda uttrycket "men hallå, vi är väl inte på lanzarote" åt några småtjejer som hade alldeles för korta kjolar och i övrigt knappt några kläder alls. Sen har vi bara fortsatt på de spåret, på sistone har de varit "vi är fortfarande inte på lanzarote" och idag kom fortsättningen då som ni kanske förstår.. Vi kom även fram till att nu har vi gjort sådan stor grej av de här så nu måste vi fasiken ta och åka till lanzarote bara för att!

Jaja, jobbade som sagt förmiddag idag sen blev de sushi till lunch (mumsi) och sedan kom Mikkis och Petra förbi och hämta upp mig för att åka ut till alder. De blev en riktigt fin eftermiddag med sol, bad och lite volleyboll. De blir knappast bättre än så, eller jo, kanske 5 grader varmare i vattnet, typ som på Lanzarote.

Njut av bilderna, vissa är inte de bästa men de kanske syns hur roligt vi hade, och de är ju de som är meningen.

Dags att jobba, igen.

Datum:2009-07-19 / Tid:16:31:46

Puh, nu är de strax dags för mig att återigen hoppa upp på cyklen och cykla upp till jobbet. De känns väl sisådär, men de är bra med pengar en söndag så de är bara att putsa på leendet. Men jag jobbar rätt lite den här veckan så jag tänker inte klaga de minsta lilla, har till och med två lediga dagar och de gör nästan så att jag hoppar högt av glädje.

Imorgon slutar jag ju vid lunchtid och då är tanken att jag ska vänta in Mikkis och sen eventuellt åka och bada, om nu vädret kommer tillåta det, vi får se.

Jag har även lite andra grejer som jag ska ta tag i imorgon men de tänker jag inte oroa mig för eller ens tänka på särskilt mycket förrän just imorgon.

Ni får ha en fin söndagskväll allihopa!


Yesterday.

Datum:2009-07-19 / Tid:13:47:49
 

Igårkväll så kom Anna-Lena och Marcus förbi och drack lite öl med mig. De var så oväntat roligt med massvis av skratt, precis vad jag behövde. Sen efter lite snack och fnitter så drog vi vidare mot bränna, och väl där träffade man ju en hel del bekanta ansikten och de blev mer fnitter och någon fler öl också. Kvällen var alltså väldigt lyckad! Dock slutade de mindre roligt, som vanligt, efter att jag kommit hem. Suck! Jag sa de till Per "de händer alltid när du inte är hemma" och de är så sant så.

Ja, som ni ser togs de inte så många bilder men två åtminstone..

Jävla skit!

Datum:2009-07-18 / Tid:18:06:57
Nu blir jag fan arg! Jag hade beställt ett par riktigt snygga heels som jag glatt hade tänkt att ha ikväll, men så går jag och hämtar ut dom bara för att upptäcka att de skickat mig fel storlek! Nu snackar vi inte en storlek fel utan 3! Hur fasiken kan man skicka en storlek 38½ istället för 35½? Jag känner riktigt hur de kokar innanför öronen!

Jaja, jag har mailat dom i allafall, så nu är de upp till dom att lösa de här! Tyvärr verkar de som att skorna är slut i min storlek om man kollar på hemsidan, men vi får väl se vad de säger. Jag vägrar då betala någon jäkla frakt om jag ska skicka tillbaka dom.

Grrrrr!

Nåväl, ikväll blir de nog att inviga de röda nit-heelsen som jag fick av Per i 1-årspresent istället, och de är ju minst lika snygga om inte snäppet snyggare till och med.. Så jag klagar väl inte direkt.

LEDIGLEDIIIIIG!

Datum:2009-07-18 / Tid:10:29:18
Godmorgon, snart goddag men vem bryr sig, tihi, för jag är ledig!

Jag vaknade för ungefär en halvtimme sen och de första som ploppade upp i hjärnan var "jag är ledig idag!!!!!!!!!!!" och de kändes helt underbart bra! Fast nu när jag väl är uppstigen så vet jag faktiskt inte vad tusan jag ska sysselsätta mig med hela dagen. Men jag tror att Mikkis kommer ringa inom en snar framtid och då ska jag nog möta upp henne och ev flertal på stan och sen får vi se vad som händer.

Senare i eftermiddag ska jag då städa eftersom lägenheten ligger i ruiner, ungefär. Men de vill jag inte tänka på nu. Kom precis på att jag fick en avi igår om ett paket så de ska jag och hämta ut idag. Ni ska få se sen vad de är för fint som gömmer sig i paketet, om de nu är lika fina på bild som i verkligheten men de tror jag nog.

Tihi, nu ska jag fortsätta min lediga dag med att äta en liten frukost..

Ha en bra dag sötnosar.

Myskväll.

Datum:2009-07-16 / Tid:21:28:26


Mår ni bra hörni? Let me know.

Jag mår kanske inte strålande men helt okej ändå, och de räcker för mig. Dagen började då helt fantastiskt när telefonen ringde och de va min älskade Per i andra änden. Kan en dag börja bättre än så? Ja, om han hade varit hemma och kramat mig kanske men de här var de näst bästa. 

Dagen blev ändå oändligt lång och bitvis jobbig, men man klarade sig igenom de också. När klockan blev 17 så ropade jag spontant "ÅH ja, jag slutar NU!!" Angelica tittade lite smått fundersamt på mig faktiskt när jag skuttade ut och hämtade min jacka. Men men, jag blev ju glad så!

Imorgon blir de ytterligare en lång dag innan jag får ledigt på lördag, gissa om jag längtar? Man behöver nog inte vara einstein för att räkna ut den ekvationen. 

Jag ska då ligga i soffan hela den här kvällen och vila upp mina stackars fötter så jag är på topp imorgon, låter som en bra idé va..?  

Jobbet tar all tid.

Datum:2009-07-15 / Tid:21:38:11
Pheeew! Kom precis hem ifrån jobbet och de känns att man varit ledig i en dag faktiskt, lite sådär småseg och framförallt trött. Imorgon jobbar jag långdag och samma sak på fredag men de ska nog gå bra sen är jag ju faktiskt lite ledig över helgen och nästa vecka är hur lugn som helst. Jag längtar!!

Ja, som ni förstår hamnar bloggen lite i skymundan när jobbet tar all min tid, och energi. Men de blir snart bättre!

Idag var ju jag och mami i luleå och shoppade loss lite, bilderna därifrån får ni nog inte se förrän tidigast lördag tyvärr men den som väntar på något gott....!

Nu ska jag slappa i soffan med lite gotta innan jag måste sova, imorgon börjar jag tidigt.. de gillas icke.

Datum:2009-07-14 / Tid:23:34:08
"Den sanna kärleken tillåter att var och en följer sin egen väg, för den vet att det aldrig kan skilja någon åt.."Jag sitter och lyssnar på våra låtar, önskar att du också vore här, bredvid mig, skrattandes, mysig, kärleksfull. Men du är också här, dina armar är runt mig varje sekund, varje dag. Din närvaro gör mig stark, stolt och trygg. Jag vet att du snart är hemma, och den känslan blir bara starkare och starkare för varje dag som går. Förut definierade jag snart som inom ett par timmar, högst dagar. Idag kan snart vara vad som helst, minuter, timmar, dagar, veckor, månader. Snart är vad hjärtat vill att de ska vara, ibland vad hjärtat måste intala sig att de ska vara. Per gör mig stark, jag gör Per stark, trots avståndet mellan våra kroppar, men de finns inget avstånd mellan oss egentligen. Det är hemligheten..! Vi är inte åtskiljda.

Sockerbit.

Datum:2009-07-14 / Tid:17:30:05


Ohlala.. Jag vet inte riktigt vad de är som gör att mina ögon dras till den här lilla sockerbiten till topp. Färgen kanske? Jag gillar då den riktigt mycket! Sen är ju inte priset helt fel heller så de kanske gör att de rycker till lite extra i ögonen, vem vet? Godingen kommer då i allafall från Rare och finns hos Nelly. Du kanske också ska ta och klicka hem en?

Tihi..

Är jag tråkig?

Datum:2009-07-13 / Tid:22:00:04

Det är möjligt att jag är lite tråkig förtillfället men jag är inne i en väldigt trött period eftersom att jag jobbar ganska mycket. När jag väl är hemma så försöker jag mest ta igen mig och andas. Imorgon är jag dock ledig så då ska jag försöka ta tag i saker och ting, typ ta och städa upp lite här hemma och fixa massa småsaker som behövts göras i veckor. Jag ska nog även hinna lägga upp lite nya bilder, de låter väl som en bra idé?

Vet ni vad jag ska göra på onsdag då? Då ska jag och mami till Luleå för då ska jag inhandla mig ett par vandringskängor! Jag pratade med Pers kära mamma förut och snäll som hon är så ska hon ge mig ett välbehövligt bidrag till kängorna så nu känns de ännu roligare att få köpa dom faktiskt. Dock är de ju ändå ohyggligt dyra men alla bidrag gör ju den totala summan lite mindre. Tihi, jag är så glad! Jag ska även titta på en ryggsäck men de blir inget köp den här månaden i allafall, men kanske blir lite annat smått och gott. Vi får se..

Ikväll har jag då varit ute i heden förresten hos la familia. Vi hade en liten tävling med luftgevär och första omgångarna vann jag innan de andra kom igång, allra mest mami. Jaja, jag var inte sämst i allafall! Käre bror har ju kommit hem ifrån sin europa-tripp nu också, och de var riktigt roligt att höra hur de varit, speciellt eftersom han varit där jag också har varit innan. Även lite kul att få presenter, tihi. Men de gillar väl i princip alla..?

Men nu gott folk ska jag sätta på en film, duka fram godis och coca cola light och bara njuta av att jag kan gå och lägga mig när jag vill eftersom jag inte behöver ställa väckarklockan imorgon. Visst lät de härligt?


Inte prima ballerina.

Datum:2009-07-12 / Tid:13:03:33
Hej på er.

Hoppas allt är lite bättre med er än vad de är med mig, för jag håller helt ärligt på att bli tokig! Jobbade ju inatt som jag berättade igår, och så fort jag kom till jobbet så fick jag ont i halsen och kände mig sådär febrig. Ja, ni vet som jag gjort de senaste 2,3 veckorna. Men jag tänkte "äsch, de måste vara tillfälligt" dock blev de bara värre och värre ju längre kvällen gick, och efter ett tag började jag även nysa som en galning. Jag jobbade mig ändå igenom hela natten och kom hem där kring 4-tiden. Vid de här laget mådde jag inte alls tipptopp men tänkte att lite sömn gör nog susen, jo tjena. Hur tror ni att jag mår nu då? Jag har ont i halsen, ont i huvudet, lock i öronen och nös precis 7 gånger på raken. Varför?? Jag äter ju penicillin, förstår inte hur man ändå kan vara sjuk då! Förklaring, tack.

Nåväl, igår fick jag i allafall prata med Per en stund, dock inte i telefon utan på facebook. Men de dög de också kan jag säga! Han är så himla underbar den pojken kan jag bara meddela. Jag hade skrivit ett mail åt honom att läget var sisådär men inte förklarat varför eller nånting, så när han skrev åt mig var han ganska orolig stackarn. Men de roligaste var ändå att han redan "visste" vad de var, han känner mig rätt bra ändå, han skrev exakt så här "vad är det som har hänt? Är det de där dumma drömmarna igen som spökar???" Huvudet på spiken som alltid. Jag kan inte förstå hur de kan kännas så bra att prata med en människa.. märkligt.

Vad ska ni hitta på en sån här tråkig söndag då? Jag funderar på att köra upp till coop och handla lite frukt (och godis givetvis) och eventuellt hyra en film också, sen ska jag bara ligga i soffan resten av dagen och tycka synd om mig själv. De låter väl inte som någon dålig idé?

Biverkningar.

Datum:2009-07-11 / Tid:15:52:25
Uh, nu längtar jag verkligen tills jag får sluta äta penicillin! I början kände jag inte av några biverkningar direkt men nu har de börjat dyka upp emellanåt. Vissa är ju inte särskilt jobbiga medan andra är extremt jobbiga! De påverkar ju verkligen mitt humör och de gillas inte alls. De känns nästan som att mina hormoner flöder åt alla håll eftersom humöret flyger åt alla möjliga håll. Men de beror på penicillinet.

Sen så saknar jag Per ännu mer än vanligt också, och de är alltid lika tungt. Nu är han ju ute på patrull också så kommer nog inte få prata med honom förrän slutet av nästa vecka. De är så typiskt, nu när jag verkligen behöver honom och hans fina, stöttande ord.

Jaja, var och fikade tidigare med Angelica och de muntrade upp mig ganska mycket, de är så härligt att höra hur hon och P klarade av de när han var på mission i Afghanistan. Sen vet hon hur de känns och kan komma med förslag och sådär. De gör ju inte saken sämre heller att hon är världens gulligaste tjej, alltid ett leende på läpparna, och de gör otroligt mycket! Eller hur? Då blir man själv glad.

Nä, nu ska jag laga lite mat och ta de lugnt innan de är dags att åka och jobba natt på farmen..

Vilken härlig dag..

Datum:2009-07-10 / Tid:15:55:55

.. Eller hur? Känner ni inte det? För mig började dagen lite sådär och då var jag helt säker på att de va kört, men icket. Efter en liten snabbrast med Angelica på jobbet så var jag topp igen! Hon är verkligen en helt underbar människa och de känns som att jag känt henne i flera år, de är så himla trevligt när de är så. Imorgon ska vi nog gå och ta en fika på stan så vi får träffas lite utanför jobbet också.

Nåja, efter jobbet så gick jag och åt lunch med mami och papi. Jag ringde även till de andra jobbet och sjukanmälde mig för ikväll, känner att penicillinet och allt jobbande har börjat ta ut sin rätt så ikväll ska jag vara ledig så är jag förhoppningsvis peppad för jobb imorgonkväll istället.

Vad mer då? Jo, träffade Jessica och lilla Benjamin på stan, så ska nog ta och gå ut och ta en promenad med dom lite senare. De va så himla länge sen som vi umgicks så de ska bli mysigt.

Nu ska jag dock ta en dos penicillin och vila ögonen i 10 minuter..


Off i go.

Datum:2009-07-09 / Tid:16:18:34
 

Lägenheten luktar orkidé (eller de står i allafall på flaskan att de ska lukta de) och kissen luktar hallonbåtar (eller kattschampo, men gott luktar hon) Vad jag luktar vet jag inte, förmodligen en blandning mellan schampo, hudkräm och hårspray.

Jag ska snart cykla upp till jobbet och för en gångs skull ser jag inte alls fram emot det, just idag tar de faktiskt emot att åka och jobba men men, de kanske känns bättre när jag väl är där. Jag hoppas på det åtminstone. Men jobbar ändå inte så länge så jag är hemma igen snart. Sen jobbar jag bara imorgon på dan sen är jag ledig därifrån tills på måndag, dock ska jag ju jobba på Farmen fredag och lördag så helt ledig blir jag inte förrän på söndag.

Nä, dags att byta om..

Segt som tuggummi.

Datum:2009-07-09 / Tid:12:36:10
Suck, just nu känns det som att tiden går så otroligt sakta, ibland är de nästan som att klockan står blixtstilla. Jag förstår inte varför, innan Per kom hem på sitt första leave så gick tiden hur fort som helst men nu är de precis tvärtom. De kanske beror på att vädret är uselt och jag jobbar varenda dag, plus att jag äter penicillin och där försvinner lite energi automatiskt varje dag.

Tidigare ringde Per också och berättade att de skulle ut på patrull och därmed skulle han inte kunna ringa på minst en vecka, och de känns ju mindre roligt. Sist när de skulle ut på patrull i en vecka så blev de ju tre veckor, så jag kommer inte ropa hej förrän han ringer inifrån campen nästa vecka. Jaja, samtalet var då mysigt och vi pratade mycket om när han kommer hem och vart vi ska åka och fiska osv. Jag tror nog att jag sa "kom hem nuuu" cirka tretusen gånger och Per skrattade och sa "snaaart älskling" ungefär lika många gånger. Men de är ju snart snart.

Nu ska jag strax hoppa in i duschen och sen städa undan lite här hemma innan de är dags att cykla upp till jobbet.

Ha en bra dag!

Update: tält.

Datum:2009-07-08 / Tid:16:01:10
Åh tältet var så himla fint, och jäkla enkelt att sätta upp! Nu längtar jag verkligen tills Per kommer hem och vi får använda de på riktigt. Tyvärr glömde jag att ta några bilder men mamma tog en med sin mobil så får väl höra om hon inte kan skicka över den till mig sen så ni också får se.

Nä nu ska jag äta en kiwi, slappa lite till i soffan och sen cykla upp mot jobbet. Idag ska jag ha intro med Angelica så de känns extra roligt att åka till jobbet och veta att man slipper stå där ensam hela kvällen. Sen när jag kommer hem så ska jag städa de sista och skura, sen är lägenheten i tipp topp.

Ha en fin kväll allihopa!

Lite bättre..

Datum:2009-07-08 / Tid:12:45:15
Mina kära vänner, halsen känns äntligen lite bättre! Idag kan jag svälja hyffsat bra, dock gör de ju fortfarande rätt ont och när jag nyser så känns de som att halsen ska explodera, men de går åtminstone åt rätt håll. Bra va? Jag känner mig lite mer uppåt idag i allafall. Tyvärr gör penicillinet att jag blir lite tröttare och segare än vanligt men allt kan ju inte vara perfekt så jag ska inte klaga.

Jaja, jag har då sovit gott hela natten och halva morgonen, vilket kändes välbehövligt. Nu känner jag mig redo för en dag med städning och jobb senare. Först och främst ska jag dock gå och hämta ut tältet som idag har kommit, de ska bli så himla roligt att få prova på att montera upp det och se hur de ser ut. Lite fånigt kanske, men men..

Nä nu ska jag kila.. ha en toppendag!

 

Sommarens finaste!

Datum:2009-07-08 / Tid:12:37:47


Jag har ju glömt att visa skönheten som damp ner i brevlådan veckan efter midsommar. Tanken var ju dock att jag skulle ha den på just midsommar men så blev de då inte när den inte hann komma tills dess. Men de känns som att jag ändå kommer hitta något tillfälle att använda den på. Eller vad säger ni? Jag tycker den är alldeles underbar! Dock så ska jag inte ha några axelband, då blir klänningen ännu snyggare på något sätt.

Duktig trots halsfluss.

Datum:2009-07-07 / Tid:21:25:17
Idag har jag haft en riktig duktig-dag. Jag började med att jobba mitt lilla pass på förmiddagen, sen hem direkt och börja slänga in tvätt i maskinerna. Där emellan hann jag försöka trycka ner lite lunch i min uppsvällda hals, de gick sådär, de har ännu inte börjat kännas ett dugg bättre. Sen blev de ett jäkla springande fram och tillbaka fram tills klockan 17, men allt är nu rent och struket till och med. Duktigt va..? Jag känner mig rätt stolt med tanke på att jag är lite vimmelkantig av medicinen och febern, fast tror att febern nu gett sig förtillfället.

Per ringde även tidigare för att höra hur jag mådde och sådär. Han är så söt, bland de första han sa var "jag saknar dig älskling" och så lät han sådär gosig och gullig. En sak som jag gillar är att han alltid kallar mig älskling, och väldigt sällan något annat, kanske gumman om han ska vara extra gullig men då börjar han alltid skratta för han hör hur fel de låter. Om han ska vara extra allvarlig eller poängtera något kan han börja med "Maria.." och då brukar jag alltid börja skratta, för de låter som när jag va liten och mamma skulle banna mig för något. Jaja, vi kom då överens om att han snart är hemma igen och att de ska bli riktigt härligt. Vi är ju faktiskt snart halvvägs på den där otroliga resan, och de känns lite otroligt. Men jag kommer inte ropa hej förrän vi har nått december och Per står på kallax och jag vet att "nu är han hemma för att stanna"

Oj vilket konstigt inlägg de blir, febern kanske är tillbaka ändå..? De känns då som att jag mest yrar. Nu ska jag lägga mig i soffan och se lite från Michael Jacksons minnesstund, och ta in de sista av den store mannen, the king of pop. Han är ju ändå den störste inom musikbranschen, i modern tid. Även jag har dansat och sjungit(läs:mimat) framför spegeln till hans musik, och yes, även jag har väl haft en smygförälskelse i han med den otroliga rösten i kombination till hans grymma moves. Bara för sakens skull ska jag säga de att trots alla rättegångar och snacket kring de så har jag faktiskt aldrig tagit till mig det, och jag har alltid trott bättre om honom. Jag vet inte ens varför, troligtvis ligger de ju någon sanning bakom det, men jag kan inte tro på det ändå. Jag tror att han bara var en missuppfattad liten pojke i en vuxen mans kropp, en liten pojke som aldrig fick vara just en liten pojke.

Oops, nu kommer min favoritlåt med han så nu är de dags att kila..

De gör så jävla ont!

Datum:2009-07-07 / Tid:07:25:28
Godmorgon, eller bara morgon egentligen.

Min hals gör så satans ont! Nu snackar vi inte åh-jag-har-en-liten-förkyld-host-host utan jag-har-halsfluss-och-kan-inte-ens-svälja-ont. Alltså helt allvarligt, så fort jag sväljer så får jag kämpa för att inte lägga mig ner och ge upp, så jäkla ont gör det! Jag hoppas, och ber, att penicillinet börjar verka snart. Tog nyss en tablett och ja, givetvis fastnade den i halsen så fick panik och andnöd innan den på något sätt gled ner i magen, exakt lika mysigt som de låter.

Jaja, nu ska jag ju jobba snart, wiho! Mat är inte att tänka på just nu, skulle få kämpa i en timme bara för att få ner två tuggor. Men jag har inte någon aptit ändå så mat får jag ta sen. De är då tur att man jobbar en väldigt kort dag annars hade jag då helt ärligt avlidit. Usch vad jag klagar, och de är sånt som jag själv avskyr när andra gör i sina bloggar men idag kan jag inte låta bli och skulle ni må som jag, ja då skulle ni inte heller kunna låta bli, tro mig.

Nä, nu ska jag och min knytnävsstora hals ta och göra oss iordning för jobbet. Wish me luck!


P.S de enda som muntrar upp mig de minsta lilla just nu är att min lilla sierra just nu ligger så gott i mitt knä och gosar, hon är nog världens bästa lilla kisse.


Mina bebisar.

Datum:2009-07-06 / Tid:17:13:58
Jag har ju helt glömt att berätta (tror jag) att jag har varit kattvakt i en vecka åt lilla Britta. Hon är en liten kisse som våra vänner äger. I början var Sierra väldigt misstänksam men ville ändå hela tiden dit och nosa och reta henne lite, men nu går de mycket bättre och de stormtrivs tillsammans. De busar mest hela tiden men ibland så brukar Britta ligga och tvätta Sierras huvud, och jag lovar, de är hur gulligt som helst.

Nåväl, idag ska tyvärr lilla Britta åka hem igen och jag tror att Sierra kommer tycka de är lite tråkigt att bli av med sin partner-in-crime. Men de är nog bäst för oss alla, för mig eftersom att hon gör mig lite allergisk och för Sierra (därmed mig) för att hon lär henne bara dumma saker, som att hoppa upp på diskbänken och putta ner saker.

Men visst är dom söta små liv..?

   

Muntergök.

Datum:2009-07-06 / Tid:17:03:51
 

Jag har nu börjat äta penicillin, och sitter här och bara väntar på att de ska börja verka. Nä, jag vet, de dröjer nog ett par dagar innan jag mår bättre men jag vill kunna svälja och äta ordentligt nu! Jag hatar att vara sjuk, men vem gör inte det?
Ännu värre just nu är att jag precis tagit min första tablett och jag måste vänta en timme innan jag får äta, och givetvis är jag vrålhungrig! Men men, jag får sysselsätta mig med annat tills dess.

Tyck lite synd om mig..

Lite gladare.

Datum:2009-07-06 / Tid:12:23:40
Tihi, även fast halsen nästan är helt igensvälld så finns de ljusglimtar. Posten kom alldeles nyss och vad låg i brevlådan? Jo, två roliga små paket! Ett med en present til Per och i de andra låg de en alldeles underbar Elise Ryan klänning, behöver jag ens säga att jag är kär? Trodde väl inte de. Den satt som ett smäck, förutom att axelbanden är lite väl långa men de är snabbt fixat. När axelbanden är fixade så ska ni få se en bild på skönheten, klänningen alltså.

Ett litet leende? jodå minsann..

Penicillinkur.

Datum:2009-07-06 / Tid:11:34:22

Hej hallå.

Nu kan vi snacka om att jag nästan har haft en nära-döden-upplevelse och den var inte alls rolig! Jag har ju haft väldigt ont i halsen men igår blev det ännu värre och när jag skulle ta en panodil så fastnade den nästan i halsen för att de var så uppsvällt. Gissa om jag fick panik? Så jag satt hela tiden och fick anstränga mig för att kunna andas normalt, sova var inte att tänka på eftersom jag var helt säker på att jag då skulle sluta andas helt. Men till sist, efter många vattenglas och en panodil, så lyckades jag somna. Men de blev väldigt sent! Imorse ringde jag då givetvis och sjukanmälde mig och for raka vägen till vårdcentralen och där fick jag penicillin utskrivet som jag nu ska äta i 10 dagar.

Jag mår ju fortfarande dåligt och har jäkligt ont, men de känns bra att få äta lite medicin, nu måste de ju bli bättre tycker man. Vi får väl se, annars vet jag fasiken inte vad jag ska göra.

Imorgon ska jag då jobba igen, men jobbar så kort dag så tror att jag kan härda ut, men kommer nog vara lite trött av medicinen.

Nu ska jag lägga mig i soffan och försöka få tillbaka lite sömn..


Hur snabbspolar man?

Datum:2009-07-05 / Tid:13:42:43
Hej på er.

Gud vad bloggen går på sparlåga just nu, men de beror på att jag jobbar arslet av mig just nu. Men till veckan jobbar jag lite mindre och på bättre tider så då kommer de bli ändring på det. Inatt har jag åtminstone fått sova ordentligt så den biten känns mycket bättre. Dock ska jag ju jobba i eftermiddag/kväll och de känns mindre roligt just för tillfället, och om de hade gått så hade jag snabbspolat hela dagen tills jag får lägga mitt huvud på kudden igen. Men jag ska ju i och för sig bara jobba sex timmar så de känns överkomligt.

Jag pratade förresten med min älskling igårkväll och han har blivit sjuk så han lät allt annat än pigg och kry. Men jag kunde inte låta bli att bli lite glad eftersom att han är sjuk och de betyder att han fått ligga hemma på campen och sova istället för att åka ut på farligheter. Dock så skar de väl lite i hjärtat när han sa att han längtade hem. Fast jag hade knappt hunnit ta hand om honom här hemma ändå, känns som att jag mest är på jobbet.

Nä, nu ska jag dega lite på soffan med en godispåse innan de är dags att hoppa på cykeln igen.
Jag & Amal under boden alive. Happyhappy!

Jag vill sova!

Datum:2009-07-04 / Tid:07:35:54
Godmorgon, eller något sånt.

Jag är så himla trött så jag orkar knappt tänka, skulle nästan göra vad som helst för att få lite mer sömn. Men imorgon har jag ju åtminstone rejäl sovmorgon så då behöver jag inte ens ställa någon väckarklocka. Gissa om jag längtar, är kanske inte jätte svårt att räkna ut. Nu vill jag bara ha den här långa dagen bakom mig, och jag hoppas de går fort.

Nä, nu är de dags för mig att klä på mig och cykla upp till jobbet. Jag skriver och uppdaterar er när jag kommit hem efter kl.17. Fast de känns som en evighet tills dess.

Ni får ha en underbar lördag ni som är lediga!

Check.

Datum:2009-07-03 / Tid:18:37:08
Tältet är nu köpt, check på listan. Per blev överlycklig när jag berättade min idé, så då gick jag direkt in och beställde hem det. Så när han kommer hem i Augusti ska vi fiska och tälta. Jag längtar redan! Eller mest av allt längtar jag tills han kommer hem, de är nog de enda som håller mitt huvud uppe just nu när jag jobbar som en gris. Men man ska inte klaga, jag vet.

Dock så höll jag på att ställa till de rejält för mig idag eftersom jag försov mig! De är en sak som sällan eller aldrig händer mig men idag så slog de till även för mig. Men jag hann i allafall, och fick till och med några minuter tillgodo. Dock så hade jag grus i ögonen och hårsnodden satt på sned när jag sprang in på jobbet och mötte upp Sandra.

Men en lite rolig grej inträffade på jobbet, de kom in en kille med en Isaf/nato t-shirt och givetvis, nyfiken som man är, var jag ju tvungen att fråga om han hade utlandstjänst. De visade sig att killen bor tillsammans med Per därnere i Afghanistan, och han är tillsammans med en tjej som jag pratat litegrann med medan han varit därnere. Hur sjukt är inte det? Så jag sa åt honom att hälsa till Per när han åkte ner igen.

Nä, mina kära vänner, nu ska jag dega ner mig i soffan och ta de lugnt, de blir en tidig kväll eftersom att jag ska upp kring halv sju imorgon. Yes, jobb hela lördagen, känns väl sådär men de klirrar bra i kassan.

Ha en bra kväll, och kram på er. 

Friluftsmänniskor.

Datum:2009-07-02 / Tid:20:30:30
Tack gode att den här dagen snart är över, mitt stackars trötta huvud klarar snart inget mer. Men imorgon börjar jag senare och jobbar inte alls lika många timmar som igår och idag, snacka om att det är uppskattat med tanke på att jag ska jobba hela helgen, och ja, hela nästa vecka.

Per ringde för ett tag sen, och han är så himla söt! De första som han ville prata om var vad vi ska hitta på när han har sitt andra leave i början av Augusti. Eftersom jag redan har börjat planera så avslöjade jag då mina planer och gissa om han blev överlycklig när jag sa att vi ska åka och fiska, tälta och sånt över en helg? Jodå minsann, han blev riktigt glad! Dock så måste vi köpa ett tält innan dess, vi har ju redan tittat på ett och nu funderar jag faktiskt på att slå till så vi har ett. Tanken är ju att vi i framtiden ska vandra, klättra(läs: Per ska klättra, Maris ska stå livrädd och titta på) och sådana friluftsgrejer, och då behövs ett bra tält.

Imorgon kanske jag klickar hem de här fina tältet?


Slut som artist.

Datum:2009-07-01 / Tid:20:25:20

Jösses, vilken dag de har varit, full fart från de jag började tills jag slutade. När jag äntligen fick sluta så var jag så himla trött att jag knappt orkade cykla hem, och då är de illa. Jag har nu legat i soffan ända sedan jag kom hem och jag orkar inte göra många knop innan de är dags att besöka min otroligt mjuka, inbjudande säng. Dock borde jag laga lite mat, duscha och städa lite men de får vänta lite till..!

Per ringde även förut precis innan jag slutade jobba, hjärtat hoppade minsann till lite när jag såg 'privat nummer' även fast jag även kände en liten ilning eftersom då blev de svart på vitt att han är tillbaka. De har varit underbart att se 'älskling' på displayen istället nu när han varit hemma. Men men, han mådde bra i allafall så de var ju en liten lättnad, dock lät de som att han hade lite hemlängtan.

Nä hörni, nu ska jag dega ett tag till i soffan sen ska jag sova, imorgon jobbar jag lång dag igen så kommer vara tyst här imorgon, men om inget drastiskt händer så är jag tillbaka imorgonkväll.

Ni får ha de så bra tills dess gullungar.

Jobb jobb jobb.

Datum:2009-07-01 / Tid:07:28:07
Godmorgon!

Mina ögon hänger som tepåsar just nu, och de verkar inte ens piggna till efter lite frukost. Typiskt när jag ska jobba en sådan lång dag idag också, men förhoppningsvis kanske jag piggnar till när jag väl kommit till jobbet. Ikväll ska jag då gå och lägga mig riktigt tidigt, och jag längtar redan givetvis.

Min hals gör även riktigt ont igen, den som har känts bättre nu i flera dagar har blivit värre igen. Jag ska trycka i mig några panodil innan jag cyklar iväg till jobbet och hoppas på att de hjälper lite. Jag har även fått soleksem eller något liknande och jisses som de kliar och ser konstigt ut men men, ska ju ändå inte vara ute i solen något idag.

Ni får ha en bra dag idag i allafall.
Kram!