Snark.

Datum:2010-01-31 / Tid:12:32:32
Tihi, idag tog jag och älsklingen en väldigt lång och mysig sovmorgon. Ja, om sanningen ska fram så rullade vi inte ur sängen förrän för kanske en halvtimme sen. Ibland måste man få ha sånna dagar också, eller hur? Per kom inte hem heller förrän kring halv tre, och jag vaknade ju givetvis då och kunde inte somna om så jag behövde lite extra sängtid idag.

Per står nu i köket och bakar scones till mig, älskade hjärtat. Vi ska sen mysa lite i soffan med fika innan vi ska iväg och mäta lite i våran nya lägenhet, och är ni riktigt gulliga så kanske ni får se någon bild därifrån också.

Vi hörs senare hörni!
Hoppas ni också får en riktig mys-dag.

Nu säger...

Datum:2010-01-31 / Tid:00:08:50

0-1f6c2159442178c205a924db5fd676d5.png

Nu säger vi nog godnatt! Eller, först ska jag läsa lite ur kanske en av världens bästa böcker. Förhoppningsvis kommer älsklingen hem innan jag somnat. Han stack iväg innan för att ta nån öl med killarna, och jag hade de lite för bekvämt i soffan så jag stannade hemma. Natti natti


Fynd!!

Datum:2010-01-30 / Tid:20:00:46


Vi kilade ju som sagt lite på stan tidigare idag och väl där kikade jag på lite kläder. De är ju inte alls lika roligt längre att köpa kläder eftersom att ingenting sitter som jag vill, men idag hittade jag en sådan fin tunika! Den är så himla söt och så sitter den helt perfekt! Men det allra bästa är väl att den kostade ynka 90 kronor, nästan gratis ju. Fynd!

Magen v 29

Datum:2010-01-30 / Tid:18:26:03
 

Blogg.se verkar ju ha ganska mycket problem idag så att ladda upp bilder eller få inlägg publicerade går väldigt trögt. Men jag har i allafall lyckats ladda upp en på kalaskulan, tyvärr lyckades jag inte ladda upp bilden som är tagen framifrån så den får vi ta en annan dag. Vad tycker ni? Visst har magen växt till sig ordentligt på sistone? När jag fick se bilden fick jag en chock, trodde inte att magen var sådär stor riktigt men tydligen. Lillbus är så duktig och växer sig stor och stark!

Påväg mot...

Datum:2010-01-30 / Tid:13:43:17

5410cb1965939fa5b1c2f6837fa223eb.png

Påväg mot stan! Vi är nu fixade och redo för en sväng på stan.


Solstråle.

Datum:2010-01-30 / Tid:11:22:25

Godmorgon solstrålar!

Det är en helt perfekt vinterdag utanför mitt fönster, det är svinkallt och allt bara glänser av snön och isen. Idag hade vi nog tänkt promenera lite, och med lite menar jag upp till stan för att kanske ta en fika eller nånting. Vi har inga som helst planer idag förutom att ta det lugnt. Jag har haft en rätt jobbig natt igen och den resulterade i att jag fick oerhörda magsmärtor mitt i alltihop så det känns nog bäst att bara försöka varva ner och göra så lite som möjligt. Jag ska göra nånting som jag nog aldrig gjort tidigare, lyssna på min kropp.

Vad ska ni hitta på idag då?

Oavsett var vinden bär er så hoppas jag att ni får en fin dag..!


Lite tråkig.

Datum:2010-01-29 / Tid:11:21:38
Godmorgon, goddag.

Ni förstår säkert själva att jag jobbar lite mycket just förtillfället och det är därför som jag inte bloggar. Men idag hinner jag i allafall slänga in ett inlägg innan jag ska sticka iväg till jobbet och jobba långdag igen. Men sen är jag faktiskt ledig på heltid om jag inte blir inringd dvs vilket inte känns alltför omöjligt.

Igår hade jag en ganska värdelös dag, och för att kort förklara anledningen kan jag ju säga att halsbrännan är tillbaka, i maxfart! Nätterna är rent ut sagt olidliga och stackars Per blir säkert väckt tjugo gånger per natt. Men nu ska jag ju jobba mindre och ta hand om mig själv lite mer, så då kanske det ger med sig.

Jag ska nu fixa mig iordning och sen släpa mig upp till jobbet.
Ha en fin dag hörni!

Grattis till lilltösen.

Datum:2010-01-28 / Tid:09:25:30
Imorse fick jag ett sådant fint sms "lillfisen är äntligen här, en liten tjej" fast först trodde jag knappt mina ögon när jag läste det kan jag ju säga! Men inte så konstigt kanske när lilltjejen hade så bråttom ut och föddes ungefär 3 veckor för tidigt. Nu längtar jag tills de får komma hem så jag får komma och snosa lite henne.

Grattis Malin och Johan till eran älskade tös!

Bokat och klart!

Datum:2010-01-27 / Tid:10:56:38
Nu har jag lyxat till det lite och beställt tid för ansiktsmassage nästa vecka, det ska bli helt underbart att bli lite ompysslad! Sen hade jag nog också tänkt att beställa tid för fransförlängning när jag lika är där, de känns som att de kan vara en enkel lösning när man sen inte lär ha så mycket tid att sminka sig. När lillbus väl är ute så kommer nog min tid läggas på annat än smink och sånt fix, men då är man ju i princip redan färdig. Smart lösning enligt mig!

Jag ska nu lägga mig i soffan och mysa lite. Vädret här är så bedrövligt och snön bara öser ner så tanken är väl att jag inte ska ge mig utanför dörren i första taget, den biten får Per stå för.

Ha en fin dag!

Lyx för kroppen.

Datum:2010-01-26 / Tid:22:23:46
Jag fick en sådan bra idé förut och som tur var så tyckte Per att det var en minst lika bra idé. Imorgon ska jag ringa till ett spa i luleå och boka tid för ansiktsmassage och pedikyr. De skulle nog göra under för min trötta och slitna kropp. Jag rös i hela kroppen när jag läste om ansiktsmassage och fördelarna med det osv, det lät himmelskt! Nu får vi bara hoppas på att jag får en tid rätt snart så jag slipper vänta alltför länge.

En helt annan sak, jag var till min barnmorska idag och i motsats till andra så tyckte hon att jag såg så pigg och fräsch ut. Sen visade alla mina tester och vikt på att min kropp hanterar graviditeten bättre än jag någonsin hade vågat hoppats på, och det kändes givetvis enormt bra. Hon trodde att om jag fortsatte så här bra under resten av graviditeten så kommer min kropp ha rätt lätt att återhämta sig efteråt, och det lät rätt bra om det är så. Men mycket kan fortfarande inträffa och bara för att allt gått så smidigt hittills behöver de inte betyda att allt fortsätter gå lika bra, men jag håller tummarna.

Nu ska jag och älsklingen mysa ner oss i sängen, jag har även hört talas om en liten ryggmassage.. underbart!

Mumsiga muffins....

Datum:2010-01-26 / Tid:21:30:55

55efffeddd1a29b51b712c1b1c87eb55.png

Mumsiga muffins.... Som tyvärr inte är till mig. Nej, dessa ska papi få imorgon så han kan bjuda på något gott sin sista dag på gamla jobbet. Är man inte bara för snäll?


Titta vad...

Datum:2010-01-26 / Tid:16:18:29

62819b7ae0d32b63287c7e78c2bb3223.png

Titta vad jag hittade idag på stan! Vill ni veta det bästa? De var på halva reapriset så jag betalade i stort sett ingenting, helt perfekt! Vår skitunge kommer bli så läcker.


Lägenhet uthyres.

Datum:2010-01-25 / Tid:21:53:09

Våran nuvarande lägenhet är nu inlagd på blocket. Nu får vi bara hålla tummarna att det är någon som vill ta över den tills 1:e mars. Men de borde lösa sig med tanke på hur fin den är.

Intresserad? Kolla här!


Sliten tjockis.

Datum:2010-01-25 / Tid:20:37:51
Yes, nu är helgens jobb avklarat och imorgon är jag ledig igen. Då måste jag dock upp rätt tidigt igen och släpa mig iväg till mvc för kontroll och lyssna lite på hjärtljuden. Sen ska jag och äta lunch med Angelica och snacka lite skit, väldigt behövligt. Sen hade jag nog tänkt att börja sortera och packa ihop lite grejer i källaren, de känns väl som att man ska göra sånt medan man har lite ork kvar i kroppen.

Jag ska nu bädda ner mig i soffan och kräva lite kli på ryggen av min älskling. Sen kommer jag nog somna rätt fort om jag känner mig och min kropp rätt, om nu inte lillbusen bestämmer sig för att köra ett spinningpass på kissblåsan dvs.

Ha en fortsatt fin kväll så hörs vi igen imorgon! Uppdateringen kommer bli väsentligt mycket bättre nu när jag åter är ledig, då orkar jag kanske lite mer än bara stå på benen när jag kommer hem från jobbet.

Vårat nya kök?

Datum:2010-01-22 / Tid:20:18:57

Tihi, vi har hittat oss en ny sysselsättning här hemma och det är att sitta på ikea.se och filura på hur vårat kök ska se ut. Vi har ju ännu inga mått så vi har ingen aning ifall allt de här får plats eller om de finns mer plats. Vårat nya kök är riktigt stort i allafall och väldigt luftigt! Vad tycker ni om den här lilla skissen då? Nu ska vi nog inte ha rostfria vitvaror utan svarta, och förmodligen ska bänkskivan var i gråmönstrad sten. Men de här är ju bara ett första utkast som sagt, mycket kommer ändras och flyttas runt på.

 

Just ja, det gråa där i mitten är diskmaskinen som ska vara intergrerad i inredningen, bara så ni vet. Sen är inte kylen och frysen med för de ska stå mot en annan vägg, men de ska också vara svart.


LYCKA!

Datum:2010-01-21 / Tid:14:47:52
Åh, jag är så glad! Idag skrev vi som sagt på kontraktet till nya lägenheten. Den 1:e mars börjar vi renovera köket och tapetsera, så ungefär en vecka eller två efter det flyttar vi in på riktigt. Det känns väldigt overkligt och spännande! Jag hade kunnat börja packa ihop våra saker redan idag och flytta på direkten, men jag får snällt vänta i 1½ månad.

Vi har tyvärr inga bilder på lägenheten, men den är hur fin som helst! Den är på cirka 80 kvm, och badrummet är nyrenoverat. Resten av lägenheten är i bra skick men vi ska ändå tapetsera om lite, och köket är väl egentligen inte så fult men vi hade redan innan bestämt oss för att lägga pengar på ett nytt kök. När det är klart lär jag nog bosätta mig därinne för köket är så stort och luftigt, underbart alltså.

Jag längtar..

VI FICK...

Datum:2010-01-21 / Tid:12:15:07

7925b2f5ccaaf890bef1ceefc2bcb15e.png

VI FICK LÄGENHETEN! Idag skrev vi på kontraktet och den första mars flyttar vi in i våran nya fina trea! Fast innan dess ska vi också hinna med att sätta in ett helt nytt och snyggt kök. Tihi!


Underbara dag.

Datum:2010-01-20 / Tid:21:04:42
Åh, det har varit en sådan bra dag så de går knappt att beskriva! Det kan nog bero på att jag fick mig ett sånt gott skratt direkt när jag klev upp och det var älskade Per som gjorde att jag låg dubbelvikt i sängen och fullkomligt asgarvade, åt honom givetvis. Efter ett tag blev han dock lite putt och surade lite "sådär roligt var det faktiskt inte" men jag kan intyga att exakt så roligt var det.

När vi sen var påväg mot IKEA så ringde telefonen och vi fick helt underbart goda nyheter som gjorde att hela världen lyste upp! Imorgon någon gång så kommer ni också få veta den glada nyheten.

Vi ska nu mysa i soffan och bara slappa, njuta och skratta åt vårat fullkomligt fantastiska liv. Imorgon ska vi upp till stan och fixa de sista med den roliga nyheten, sen är det bara lite smågrejer som måste uträttas och sen ska jag jobba. Jobbet ringde tidigare idag så nu ska jag helt plötsligt jobba hela helgen men med mitt glada humör så gör det absolut ingenting.


Tihi..

Idag kom...

Datum:2010-01-19 / Tid:18:02:38

10dc77a0a31cdab5f381a206bdc5d289.png

Idag kom mitt underbart fina lundmyr spjälskydd. Både jag och Per längtar tills vi får bädda och fixa i spjälsängen.


Babyskor.

Datum:2010-01-19 / Tid:14:12:19
Lacoste Baby Beau Green 
Åh jisses! Kan någon snäll själ köpa dessa små underbart söta skorna till våran lillbus? Jag har tidigare kollat lite på olika adidas och nike skor men dessa slår ju dom med hästlängder! Eller vad säger ni? Fast jag vet, det är onödigt eftersom att de inte kan ha de särskilt länge osv men jag skulle ändå inte tacka nej till att få de i present.



Bild: Barnskobutiken

Sömnlöst.

Datum:2010-01-19 / Tid:11:09:33
Godmorgon, åtminstone för mig.

Inatt har jag sovit allt annat än bra, har vaknat var 5:e minut av min fruktansvärda halsbränna. Den har i sin tur gjort att lillbus vaknat till ordentligt och sprattlat värre än en fisk på torra land, och då är de ju inte heller särskilt lätt att somna igen. Men efter klockan 3 fick jag i allafall lite sammanhängande sömn och när Per skulle upp och äta frukost så bokstavligt talat tassade han ljudlöst ut och lät mig fortsätta sova lite. Per är verkligen en klippa för mig, även när jag är gnällig, trött och kallar mig själv för en "fet och klumpig elefant".

Idag ska vi ta de lugnt och eventuellt gå en sväng på badhuset och simma lite. Sen kanske vi får besked om lägenheten som vi la ett bud på igår, eller vi väntar snarare på att få höra att de andra lagt ett alltför högt bud som gör att vi inte kan köpa den. Jag surade hela eftermiddagen igår över det kan jag säga, ville verkligen ha den här lägenheten men men..!

Jag ska nu krypa ner i soffan med min lilla Sierra och vänta in Per som är på gymmet (var annars?)

Förresten, jag har inte glömt att jag ska visa er bebiskläderna och de kommer snart!

Magen v 27

Datum:2010-01-18 / Tid:20:32:47

Här får ni en liten mag-uppdatering. Enligt Per så har magen växt "sjukt mycket" de senaste två veckorna men själv ser jag knappt någon förändring. Dock känner jag en ganska stor förändring i lillbus sovmönster, h*n är vaken mest hela tiden känns de som och lever om som tusan. Jag har också börjat känna mig rätt tung och klumpig men det är då ännu inget problem. Per tvingade upp mig på vågen tidigare ikväll och då kunde jag snabbt konstatera att jag hade gått upp lite i vikt, så min sammanlagda viktuppgång ligger nu på 5 kg.


Ibland blir det inte som man tänkt.

Datum:2010-01-17 / Tid:11:30:33
Hej på er.

Först och främst, fan vilken bra dag det var igår! Dagen kändes lite halvkass och jag var trött och kände mig allmänt kinkig. Men efter att först ha fått veta att jag vann 3000:- (!) (ja, ni såg rätt) så steg mitt humör kanske fjortontusen steg och sen när vi for till middagen hos Frida och Georg med Mikkis så steg det ytterligare. Sen efter att F och M hade fixat mig så blev de ännu lite bättre, så då bestämde vi (jag och Per) oss för att följa med dom ut på bränna en sväng och oj så roligt det var! Okej, jag ska inte ljuga, många glodde nog lite konstigt på min mage och det var nästan så att jag själv gjorde det men vafan, man måste väl få ha kul även fast man är på smällen!? Vi gick dock hem rätt tidigt där kring ett-tiden, då tog all min energi slut och bebisen slog kullerbyttor och volter därinne i magen.

Visst är det lustigt hur allting bara kan vända helt plötsligt? Jag blev så glad igår och det kändes toppen i hela kroppen att få lite ny energi.

Idag ska vi på lägenhetsvisning och sen ska vi nog bara mysa och ta de lugnt, helt perfekt!

Bebisshopping.

Datum:2010-01-16 / Tid:16:36:04

Tihi, eftersom att jag inte kan eller vill köpa kläder till mig själv så överöser jag just nu lillbus med kläder i alla möjliga storlekar och färger. Idag var vi till luleå och det började med att vi köpte en babysitter, och sen fortsatte det med en hel del klädshopping inne på polarn & pyret och så avslutade vi med att köpa ett bebistäcke med nalle puh på. Om inte Per hade hållt i mig hade jag även köpt ett moln-bäddset ifrån Gunilla Axén, men jag lyckades tygla mig.

Ni ska få se bilder sen, först ska vi montera ihop babysittern..


2009.

Datum:2010-01-15 / Tid:22:09:15
Jag är kanske lite seg med att lägga in den här listan, men men.. bättre sent än aldrig.

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Japp, bland annat var jag till fjällen och provade på att "klättra" uppför kebnekaise.
2. Höll du några av dina nyårslöften? Jag hade inga, så det fanns inga att bryta.
3. Dog någon som stod dig nära? Ja..
4. Vilka länder besökte du? Sverige.. blev inga andra resor.
5. Är det något du saknat år 2009 som du vill ha år 2010? Hmm.. ha Per hemma mer, resor och lite mer glädje.
6. Vilket datum från år 2009 kommer du alltid att minnas? Jag kommer minnas ganska många datum, 5:e maj då Per for iväg till afghanistan, sen när vi for till kebnekaise och så när mormor blev sjuk och begravningen..
7. Bästa köpet? Alla julgrejer som jag överraskade Per med när han kom hem.
8. Vad spenderade du mest pengar på? Kläder säkerligen..
9. Gjorde någonting dig riktigt glad? När Per kom hem i dec, och så givetvis när vi var på ultraljudet och såg så att lillbus mådde bra.
10. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år? Helt klart mycket ledsnare, åtminstone andra halva av året.
11. Vad önskar du att du gjort mer? Rest, tagit tillvara på tiden mer med människor som man tycker om och vågat mer.
12. Vad önskar du att du gjort mindre? Ödslat onödig energi på oviktiga saker och personer.
13. Hur tillbringade du julen? Precis som jag gjort alla år (förutom förra året då när jag var på maldiverna) med min familj och släkt.
14. Blev du kär i år? Jag blev inte, jag var och är redan kär.
15. Bästa boken du läste i år? Johanne Hildebrandt - Älskade krig.
16. Största musikaliska upptäckten? Hmm, möjligtvis att jag absolut inte kan sjunga..?
17. Något du önskade dig och fick när du fyllde år? Jag hade önskat mig bidrag, och friluftsgrejer och det fick jag också.
18. Vad gjorde du på din födelsedag 2009? Jag bjöd familjen på fika hemma hos mig.
19. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre? Lite mer resor, lite mindre afghanistan och en frisk och levande mormor.
20. Vad fick dig att må bra? Per får mig alltid att må bra, men utöver honom så mamma, pappa och mina tre speciella änglar, Lisa, Angelica och Mikkis.
21. Vem saknade du? Per, Lisa och mormor givetvis.


Snacka om att 2009 har varit ett omtumlande år på alla sätt och vis. Året började så lovande även fast att Per skulle åka iväg ett par månader senare. Men jag mådde helt enkelt bra efter våran långresa. Men i takt med att året fortgick så blev de bara värre och värre. Först for Per och så brakade nästan helvetet lös därnere, vilket gjort att man fått leva med hjärtat i halsgropen rätt ofta. Sen blev mormor sjuk, vilket nog är den värsta chocken och sorgen som någonsin drabbat mig hittills. Jag kan fortfarande slås av hur ont och overkligt det känns, och jag kommer nog alltid önska att hon fortfarande fanns och att man kunde åka dit med mamma och fika. De känns givetvis extra jobbigt med tanke på att det är ett litet nytt liv påväg och det känns otroligt konstigt att inte hon får vara med och uppleva det också, just det är en tanke som jag inte kan släppa. Vissa dagar kan det ta över helt och glädjen som egentligen ska finnas där överskuggas helt av mörker och sorg, men då brukar jag få mig en hård spark som gör att man känner lite hopp igen..!

Finns det...

Datum:2010-01-14 / Tid:23:00:11

5891fa5c3bd3ddb618bb03be610368cf.png

Finns det något mysigare än tända ljus? Jag tror inte det. Jag ska nu mysa ner mig i sängen och läsa lite innan det är dags att sova. Godnatt!


Upp och ner, ner och upp.

Datum:2010-01-14 / Tid:10:24:23
Godmorgon!

Eller, så god kanske inte morgonen har varit men så är det när man inte längre kan sova ordentligt. Magen är inte bara i vägen utan den är tung också, och så sparkar lillbusen något fruktansvärt på nätterna. Men jag antar att h*n gör det för att h*n känner av att jag vaknar och somnar, vaknar och somnar. Igår sov jag ju så dåligt att jag började må dåligt och känna mig yr och konstig så jag fick till och med gå hem ifrån jobbet.

Jaja, man ska inte klaga även fast att man blir lite trött emellanåt. Per försökte då så gott han kunde med att muntra upp mig igår, och innan vi skulle gå och lägga oss igår tände han en massa ljus i sovrummet och sen kokade han choklad åt mig. Hur sött som helst!

Idag ska Per till luleå och göra lite brandmanstester, och medan han är och gör det så ska jag åka med mami och hämta hem lite bebisgrejer som vi fått köpa billigt av en arbetskompis. Jag ska även åka förbi på en möbelaffär och kolla på ett matsalsbord.

Ha en fin dag, vi hörs.

Mmm hemmagjorda...

Datum:2010-01-12 / Tid:19:44:55

0-21dc2a07618c7e50dbc0ef6ba6fcb5f8.png

Mmm hemmagjorda semlor.. Det blir inte godare ?n s?!


Mitt fina...

Datum:2010-01-12 / Tid:16:06:48

0-29b09490a6a31aa30a513d4756d8e6b9.png

Mitt fina sovrum! Idag har jag och mami varit i lule? och f?rutom massa mat s? kom jag ?ven hem med nya gardiner och ?verkast till sovrummet. Visst blev det fint? Jag kan inte l?ta bli att g? dit och kolla hela tiden, ?r s? n?jd. Till helgen ska vi ?ven k?pa en stor vit spegel och h?nga ovanf?r s?ngen, pricken ovanf?r i:et kommer de bli.


En ny...

Datum:2010-01-12 / Tid:10:41:58

263381a42260355ff42d833efaa7206e.png

En ny tv-b?nk eller inte? Vad s?ger du Per?


Jag är nog lite sliten..?

Datum:2010-01-11 / Tid:17:50:18
Hej på er.

Här är jag igen, jag har inte slutat blogga eller försvunnit nånstans. Men jag är nog bara lite upptagen och sliten, så när jag väl är ledig så orkar jag knappt lyfta arslet från soffan. Fast eftersom att jag är gravid så skyller jag givetvis på det. Idag har jag då bara jobbat halv dag och när jag slutade så gick jag direkt över till Opalen med Per och mötte upp Frida, Mikkis, Petra och Tina för en liten mysig fika- och pratstund. Sånt är alltid bra för kropp och själ kan jag meddela, kände mig genast mycket piggare och gladare.

Efter att vi kom hem så har jag suttit och kollat på resor och vi kan verkligen inte bestämma oss för om vi ska åka nånstans eller helt enkelt strunta i det. Vi ska väl åka nånstans men det är lite skillnad på weekendresa eller en tvättäkta charter. Jaja, min trötta kropp behöver då vila upp sig nånstans men vart vettefan. Jag får då hela tiden höra på jobbet att jag ser så trött och blek ut så nog fasiken ska jag ut och resa nånstans, för inte tänker jag höra samma sak ända fram tills juni, aldrig i livet. 

Jaja, nu ska jag gå och duscha, och sen ska jag bara mysa in mig i morgonrocken och vänta in herrn som är på gymmet och pumpar för andra gången idag. Tror ni att han är något rastlös eller? Men snygg är han i allafall, tihi.

Ha en fin kväll!

Låång arbetsdag.

Datum:2010-01-09 / Tid:10:18:31
Godmorgon på er.

Jag hade skrivit ett långt jäkla inlägg som bara försvann, poff. I vanliga fall hade jag nog kunnat "rädda" tillbaka texten men eftersom att Pers dator är rent värdelös så gick inte det heller. Eftersom att jag ska och jobba har jag heller inte tid att återberätta allt jag skulle skriva heller, tyvärr.

Jag ska då iväg och jobba ett långpass nu på 9 timmar och det känns inte alls inspirerande, men sen är jag ledig tills på måndag och de känns desto bättre. Vi kanske hörs senare via mms, men de beror helt på hur mycket folk som väljer att besöka mig ikväll.

Ha en fin dag allihopa!

Kkkkallt! Jag...

Datum:2010-01-07 / Tid:10:11:28

6913627d30a930e42902eeb163aed3ac.png

Kkkkallt! Jag trodde knappt mina ögon när jag nyss kollade hur kallt de är ute. Jag gissade på kring -20 som vanligt men där fick jag fel, fy bubblan. Idag vill jag helst bara mysa in mig under täcket och försvinna men inte det, idag ska vi först till barnmorskan och sen ska jag jobba hela dagen och kvällen.


Trettondagsafton.

Datum:2010-01-06 / Tid:12:22:44

Hej på er.

Åh vilken trevlig kväll vi fick igår! Vi var ju som sagt på middag hos Malin och Petter, plus Sebbe och Anna. Vi blev bjudna på underbart god mat, och så våran "hemmagjorda" tårta till efterrätt tihi. Däremellan blev det många skratt, och lite för många avslöjanden om mig av Per men men han ska nog få igen en vacker dag. De blev även en hel del bebissnack och allt som hör till, såsom barnvagnar och ja ni förstår. Stackars Anna fick nog känna på pressen mer än en gång eftersom att hon inte är på smällen, ännu.. tihi.

Här får ni se lite bilder från våran mysiga kväll.. och titta extra noga på magbilderna, Mallan väntar en liten pojke och är inte min mage misstänkt lik hennes? Vi tror då stenhårt på att de kommer bli två pojkar som kommer titta ut i världen nästan samtidigt.


       


Lite nyårsbilder.

Datum:2010-01-05 / Tid:17:06:57

          

Oj, jag har ju helt glömt att visa några bilder från nyårsafton. Men bättre sent än aldrig, eller något sånt. Här får ni i allafall se några bilder från våran trevliga kväll. Vi var som sagt och firade med Sebbe och Anna, som bjöd på hummer till förrätt och oxfilé till varmrätt, de känns knappt nödvändigt att berätta hur underbart gott de var. Sen bjöd vi på desserten som bestod utav vaniljpannacotta med passionsfrukt.

Vi hade då en otroligt trevlig kväll, och eftersom att vi sa att vi snart ville göra om det så ska vi faktiskt ikväll till luleå och äta middag med dom, plus Malin och Petter. De ska bli hur mysigt som helst, speciellt att få jämföra mage med Malin, som är beräknad ynka 4 dagar innan oss. Vi får väl se, vi kanske hamnar på BB samtidigt, känns ju inte alltför osannolikt.

Nä, nu ska vi börja åka. Ha en trevlig kväll, de ska då vi ha!


Barnvagnen.

Datum:2010-01-05 / Tid:16:54:37

Här har ni våran fina barnvagn, en crescent classic 2009. Det enda som inte riktigt har fallit mig i smaken ännu är skötväskan som jag mest troligt kommer byta ut så fort jag hittar någon fin. Men själva vagnen är helt underbart fin och jag trivs redan med den.

  

Vad tycker ni?


Magen v 24+4

Datum:2010-01-05 / Tid:16:50:06

Magen/bebisen har nog gått in i en växtperiod för jag tycker att magen känns lite tjockare för varje dag som går, och kläder som satt bra för en vecka sen är alldeles för trånga nu. Men de känns bra att de börjar hända grejer och att lillbus därinne mår bra. På torsdag är det dags för ett besök hos barnmorskan så då får vi höra vad hon har att säga, bara positivt håller jag ju tummarna för givetvis.

Vad tror ni, pojk- eller flickmage?


Overkligt.

Datum:2010-01-05 / Tid:11:00:31
Godmorgon.

Åh idag är jag ledig och det är så himla skönt. Fast imorse när klockan ringde hemma hos oss fick jag panik och trodde att jag skulle upp och jobba igen, men då påminde Per mig om att jag var ledig tihi. Jag behövde verkligen få lite sömn kan jag ju säga, min kropp har varit fullständigt utmattad. Men från och med nu ska jag försöka ta de lugnt och inte stressa så mycket, är ju lite rädd att jag kommer få en hel del graviditetskrämpor om jag inte gör det. Men än så länge mår jag hur bra som helst och jag har inte ont nånstans, förutom i halsen då av den där jäkla halsbrännan men den kan jag leva med.

Förresten, hur overkligt tror ni inte att det var att vakna upp och se barnvagnen stå prydligt uppställd? Jag kan inte sluta titta på den och provköra den lite mellan köket och hallen. Fast igår fick jag en ångestattack tihi, vi valde ju mellan två barnvagnar, en brio och så denna som vi nu köpte och jag började tvivla om vi hade valt rätt. Varför, jo för att den där åkpåsen som vi hade fått med satt helt fel så det var bara för Per att börja fixa till den så jag kunde lugna ner mig. När den väl var på plats ordentligt och jag fick titta och fixa lite också så var jag nöjd och glad igen. Behöver jag ens nämna att Per stod bredvid och småskrattade åt mig?

Jag ska nu ta och äta lite, men sen ska jag fota barnvagnen ordentligt och så ska jag fota kläderna som vi köpte igår.

Ha de fint!

Guess what?...

Datum:2010-01-04 / Tid:15:23:36

2c6b88a944db4544c27c97c75d2b0f9c.png

Guess what? Barnvagnen är köpt och är nu påväg hem med oss, dvs ingen väntetid alls. Det blev tyvärr inte den färgen som jag helst ville ha men de spelade inte så stor roll, vagnen är toppenfin!


Barnvagn imorgon?

Datum:2010-01-03 / Tid:20:20:05
Hej på er!

Usch vad dålig jag har varit på att uppdatera på sistone, men ni vet ju om anledningen så jag hoppas att de inte gör särskilt mycket. Nu kommer jag däremot inte att jobba lika mycket framöver, vad jag vet i nuläget åtminstone. Men man vet ju aldrig.

Imorgon ska jag bara jobba tills halv ett, och sen ska vi åka direkt till luleå för att kolla och mest troligt beställa en barnvagn. Om jag kommer ihåg så ska jag passa på att fota barnvagnen också, den är så himla fin och kommer passa oss perfekt. Vi ska även passa på att kika på bilbarnstol och sånna där nödvändiga saker, jag har även tänkt att försöka kolla runt på rean och se om de finns lite grejer till lillbus.

Appropå lillbus.. idag kom det in en kvinna på jobbet, tittade på mig i kanske två sekunder och sen kläcker hon ur sig "du ska ha en pojke" och innan jag ens hann reagera så log hon bara och sa "jag ser det på dig, du kommer få se att jag har rätt". Hur ska man tolka det då? Per bara skrattade och menade det att hon har ju en fiftyfifty chans att få rätt, så de är ju inte så svårt att slänga ur sig en gissning. Men lite roligt var det ändå, speciellt eftersom att jag misstänker starkt att de är just en liten pojke därinne.

Vad ska ni hitta på ikväll då? Jag ska mysa ner mig i soffan och kramas lite med Per och så kommer jag mest troligt sova gott till någon film också, tihi.

Vi hörs.

Jag älskar...

Datum:2010-01-03 / Tid:20:02:20

5b9212a4b1016a38309f83ab54cbd0f6.png

Jag älskar orkidér! De är så otroligt vackra och lättskötta. Den här skönheten köpte jag billigt tidigare idag på jobbet, helt perfekt. Nu är köket lite mer som jag vill ha det och de kommer bli ännu bättre när julpyntet åker ut.


Jag jobbar,...

Datum:2010-01-02 / Tid:19:24:20

6ca002b6922afbdae26cb2db20de8df0.png

Jag jobbar, vad annars? Därav min dåliga uppdatering. Just nu sitter jag och tråkar i fikarummet och längtar tills klockan blir nio. Men snart så! Dock ska jag ju upp igen och jobba imorgon kl 8 men men.. Money money tihi.


Hemma igen!...

Datum:2010-01-01 / Tid:01:47:48

0-74d0f3529e3ed9bebf47519204ff8a31.png

Hemma igen! Året har varit bra hittills. De har varit en mycket trevlig kväll med god mat och allt sånt där. Men nu är vi hemma igen och jag är rent ut sagt helt slut. Jag tänkte bara mysa lite nu med magen, per och givetvis sierra innan john blund dyker upp. Godnatt!