Webbisar.

Datum:2010-03-31 / Tid:20:23:36
Tihi, det är rätt roligt när man går in och kollar webbisarna på nll.se, alla bebisarna som föddes under tiden som jag var inlagd har jag ju träffat och en del av dom har jag även snosat lite på. Lite roligt är också att tjejen som jag delade rum med första dagen, och som blev inlagd samtidigt som mig för havandeskapsförgiftning, fick sin lilla bebis dagen efter att vi blev inlagda.

Snart har vi också en liten sötnöt att snutta på.. Vi längtar!

Ingen bebis ännu.

Datum:2010-03-31 / Tid:12:42:35
Puh, jag var i princip livrädd när vi kom fram till sjukhuset idag och jag fick lägga mig och göra ctg-kurva. Jag var nästan helt säker på att jag skulle bli inlagd igen, men jag slapp! Barnmorskan kände först på magen och tydligen ligger lillbus numera fixerad med huvudet och som hon sa "här är det någon som gjort sig redo". Sen körde dom kurvor och allt såg himla bra ut och busis därinne var sjövild och ville absolut inte ligga still en sekund, vilket läkarna uppskattade väldigt mycket med tanke på att h*n varit lite slö tidigare. Vi fick sen göra ett ultraljud för att kolla flödet i navelsträngen och fostervattnet, givetvis såg allting bara bra ut. Nu är tanken att jag ska fortsätta ta det lugnt, och om ingenting drastiskt händer innan söndag så ska jag in igen och göra nya tester och lite planering för vad som ska hända. Just ja, undertrycket låg nu mellan 91 och 97 vilket var hyffsat i allafall.

Jag ska nu fira med lite sushi och sen ska jag åter bädda ner mig i soffan och bara ta det lugnt.

Bra för...

Datum:2010-03-30 / Tid:17:15:00

6e587b6b0cf49c03c9d2e9b448106baf.png

Bra för blodtrycket? Det är säkerligen bättre än att sitta och trycka i sig socker och sånt skit.


H&M paket.

Datum:2010-03-30 / Tid:10:38:32
Tihi, igår var jag och hämtade ut ett paket med kläder. Jag har beställt ett litet efter-graviditeten-paket med lite fina kläder som jag förhoppningsvis kommer kunna ha relativt fort, åtminstone så fort de börjar bli varmt. Jag fick bland annat hem ett par ursnygga jeansshorts som nästan passade redan nu, dock var ju magen lite i vägen. Sen var det några linnen, ett par tygskor och en mc-jacka.

Jag har bestämt mig för att försöka få bort mina överflödiga kilon rätt fort så fort lillbusis är ute, eller ja.. så fort jag har möjlighet att ens börja få bort dom. Men jag har då planerat att jag ska kunna ha snygga kläder på mig i sommar, och jag ska trivas i dom! Hoppas att jag lyckas.

Men en rolig sak, jag samlade ju på mig enormt mycket vatten när jag blev sjuk och det har ju i princip försvunnit nu och det ser helt sjukt ut när jag kollar mig i spegeln! Förra veckan såg jag ut som en heffaklump om benen och nu är jag sådär spinkig igen om vaderna och anklarna, rätt lustigt. Men jag ska inte klaga tihi!


Åter till soffhänget..

Uttråkad!!!

Datum:2010-03-29 / Tid:11:08:23
Suck! Det är svårare än man kan tro att bara ligga hemma hela dagarna och försöka ta det lugnt. Just idag håller jag på att få ett litet sammanbrott faktiskt, känner mig hur frisk och pigg som helst. Men tyvärr håller de ju inte i sig och de kanske är tur de annars skulle jag nog överanstränga mig och då skulle blodtrycket flyga i taket. Men jag har då i allafall tänkt att ta mig en tur till apoteket idag och inhandla de allra sista grejerna inför lillbus ankomst, och även kika förbi coop och inhandla ett blöjpaket.

Men nu hade jag i allafall tänkt att hoppa in i duschen, måste hitta på något istället för att bara sitta och ligga hela tiden. Sen ska mamsi komma hit med lunch faktiskt, lyx.

Om jag kommer på något roligt att uppdatera er om så återkommer jag..!

Rösta på min bikini!

Datum:2010-03-28 / Tid:19:45:10
Min designade bikini på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min bikini här!

Jag upptäckte nyss att Nelly har en rolig tävling där man får designa en egen bikini, och givetvis kunde jag ju inte låta bli att göra just detta. Jag misstänker ju att jag inte kommer vinna men vafasiken, man kan ju försöka ändå. Men gillar ni nu min bikini så gå då in och rösta på den!


Här har...

Datum:2010-03-28 / Tid:15:33:41

0-47def10d2bb1e7b5e4ec5b925d606e8e.png

Här har ni min fina mage! Det var ju så länge sen jag visade den och nu vet vi ju inte hur länge till jag kommer ha den.. Förhoppningsvis är den ett minne blott om en vecka eller två.


Hemma bäst.

Datum:2010-03-28 / Tid:14:55:08
Är allt bra med er?

Här är det faktiskt bättre än förväntat, men det kan nog bero på att jag är hemma och slipper sjukhusmiljön. Dock känner jag av blodtrycket så fort medicinerna börjar klinga av, och det däremot är allt annat än trevligt. Men enligt Per är jag hur duktig som helst på att ta det lugnt och gå i myrsteg när jag ska gå nånstans i lägenheten. Ni vet på sjukhuset fick jag stränga order om att gå i myrsteg och sätta mig ner så fort jag blev det minsta andfådd, och där var det ord och inga visor så jag försöker ha det i åtanke hela tiden. Men en positiv sak är att jag gått ner ytterligare i vikt faktiskt, för ett par dagar sen hade jag sammanlagt gått upp ca 14 kg men nu är jag nere på 10,5 kg. De känns dock lite galet att helt plötsligt gå ner i vikt när man egentligen ska gå upp, men det är ju bara för att jag samlat på mig så fruktansvärt mycket vatten när jag blev sjuk.

Idag ska vi då alltså göra så lite som möjligt och Per är nu iväg och hyr lite filmer åt oss. De känns helt underbart att få mysa ner sig i soffan med Per, Sierra och busis i magen, istället för att ligga på ett tomt sjukhusrum och glo.

Ni får ha en härlig söndag hörni, och ta hand om varandra!

HEMMA!

Datum:2010-03-27 / Tid:12:45:26
Åhh, nu är jag äntligen hemma igen! Men det var fasiken på håret kan jag ju säga, blodtrycket var lite väl högt imorse och sen var bebisen ovanligt envis när de körde på ctgn. Men blodproverna var däremot bra, likaså vikten (har gått ner ca 3 kg sen i tisdags vilket är enormt bra när man har havandeskapsförgiftning), och sen svarar jag så bra på mina mediciner så de släppte ut mig till sist. Dock ska jag tillbaka på onsdag och göra nya prover och planera vad som ska hända. Mest troligt kommer de nog att sätta igång mig till veckan, och det kan nog bli redan på onsdag när jag ska på återbesök. Men med tanke på att jag är så pass sjuk så känns det som att det är lika bra, även om det är lite skrämmande givetvis. Fast lillbusis är ju ändå en liten klump på ca 2200 gram så nog ska det gå bra ändå.

Tiden på sjukhuset har då verkligen lärt mig vikten av att ta det lugnt och slappna av, inte det lättaste alla gånger men så viktigt! Nu ska jag bara försöka ta det lika lugnt hemma och inte stressa i onödan.

Appropå lugn, nu ska jag bara äta lite lunch och sen ska jag ta min eftermiddagsvila.

Jag lever!...

Datum:2010-03-26 / Tid:17:05:58

-d5d900751bd8748abce73c4f185a424.png

Jag lever! Men jag ligger fortfarande på sjukhus men igår satte de in lite starkare mediciner mot mitt höga blodtryck så nu verkar de ge med sig. Imorgon har jag nästan blivit lovad att få åka hem men jag vågar nog inte ropa hej ännu. Vi får hoppas att trycket och ctgn ser bra ut ikväll! Nu ska jag fortsätta roa mig med ingenting och bara ta det lugnt, svårare än vad de kanske låter.


Mirakelpiller? Jag...

Datum:2010-03-24 / Tid:10:26:28

0-1ee6302cd956a438427f4d629e9b6a39.png

Mirakelpiller? Jag hoppas på det. Dessa ska om de gör sitt jobb sänka mitt blodtryck och därmed göra så jag får åka hem och vila istället. Jag mår då bättre idag men tydligen kan läget förvärras rätt fort när man har preeklampsi så än så länge får jag inte åka hem. Håll tummarna att allt ser bättre ut imorgon!


Ja.. Nu...

Datum:2010-03-23 / Tid:16:36:08

Ja.. Nu har jag blivit inlagd i sunderbyn. Jag har tydligen havandeskapsförgiftning. Men om jag nu kan vila ordentligt så blodtrycket sjunker får jag nog åka hem imorgon. Håll tummarna!


Heffaklump?

Datum:2010-03-22 / Tid:22:37:12
Vilken dag alltså! Vi skulle försöka ta oss igenom IKEA snabbt och smärtfritt men det blev snarare tvärtom. När vi kom ut därifrån kände jag direkt att fötterna var stora som fotbollar och händerna var lika stora och avdomnade som två boxningshandskar. Men värst var det ändå när vi kom hem och jag tog av mig och såg hur jäkla uppsvälld jag verkligen var, Per stod här hemma på köksgolvet och bara skrattade.. och skrattade. Fast nu ser de mycket bättre ut, har legat på soffan hela kvällen med fötterna högt och de har verkligen gjort all skillnad. Men imorgon kommer eldprovet när jag ska tillbaka till barnmorskan, håll tummarna att hon bara har positiva saker att säga.

En helt annan sak, imorgonbitti kommer Pers pappa och farfar till vår nya lägenhet och hjälper oss att kakla och göra färdigt. De känns givetvis helt fantastiskt bra att vi får sån hjälp med att bli klara, guld värt på ren svenska! Om nu allt går som de ska börjar vi att flytta in senare i veckan.

Vet ni vad jag ska göra nu? Gå och sätta mig bekvämt i soffan och få en välbehövlig massage av min älskling. Jag säger det nog inte tillräckligt ofta men alltså, han är verkligen bäst, en klippa!

Natti.

Puh! Nu...

Datum:2010-03-22 / Tid:15:11:13

0-60c76d966d6b7ad8e30d047a683b65f3.png

Puh! Nu är vi nästan klara. Vi har hittat i princip allt vi letade efter så nu kommer vi få en toppenfin lägenhet. Jag längtar tills jag får visa alltihop!


IKEA.

Datum:2010-03-22 / Tid:08:55:09
Godmorgon!

Här är vi uppe tidigt, inte bara för att vi ska åka iväg till ikea utan också för att min jäkla rygg har krånglat sen inatt någon gång. Är jag pigg och alert? Snart så.

Vi ska som sagt upp till ikea och handla lite, bland annat köksbord och stolar. I veckan ska vi ju faktiskt börja flytta in i våran nya lägenhet så då måste man ha grejer. Egentligen ska väl inte jag gå omkring där i flera timmar och glo, men vi har hittat en lösning på de problemet, jag ska åka rullstol! Tihi, de kommer kännas lite lyxigt men ack så nödvändigt.

Ha en fin dag hörni!

Papi på tv.

Datum:2010-03-21 / Tid:22:05:07


Tihi, jag pratade med papi nyss. Han sitter och väntar på att få gå ombord på flyget som ska ta han ner till Afrika och Djibouti. Då berättade han att han minsann hade varit med på nyheterna därnere tidigare idag, och givetvis var jag tvungen att leta upp klippet. Det var intressant att se och höra lite om varför de ska åka ner med helikoptrar till adenviken.

Fast nog är det lite roligare när han är påväg norrut och inte söderut.. men snart är han här hemma igen!

Tihi! Vi...

Datum:2010-03-20 / Tid:18:07:27

5a6fb2c33a14714bf4e3423bbadbca08.png

Tihi! Vi kunde inte låta bli att fixa lite i lägenheten idag igen. Fast kan inte göra så mycket förrän till veckan ändå, men lite småplock finns de allt att göra.


Jag mår bra!

Datum:2010-03-20 / Tid:10:59:17

Jag tänkte bara slänga in ett jag-mår-bra-inlägg. Jag mår mycket bättre nu faktiskt, behövde nog höra att mina värden låg lite illa till. Dock är jag fortfarande väldigt uppsvälld emellanåt så jag ropar inte hej riktigt ännu, kommer det någon huvudvärk så kommer vi åka in direkt. Sen får vi se vad bm säger på tisdag om äggvita och blodtryck.

Men då vet ni åtminstone att jag lever och mår bra, även lillbus verkar då må prima eftersom att h*n lever full rövare emellanåt. Ibland känns de som att h*n försöker lära sig spela piano på mina revben.

Vi ska nu äta lite och sen ska vi upp till stan och hitta en fin present till svärmor. Idag tror jag faktiskt att vi tar en rejäl paus från vår renovering och med all rätt!


Dåliga värden.

Datum:2010-03-18 / Tid:16:10:29
Jag har känt mig lite sliten på sistone men inte har jag tänkt särskilt mycket på det förrän idag när jag var till barnmorskan. Tydligen har mitt blodtryck stigit rätt mycket på kort tid för att vara jag, sen har jag fått äggvita i urinen och så har jag några symptom på att jag eventuellt håller på att utveckla havandeskapsförgiftning. Men än så länge behöver jag inte oroa mig men jag måste försöka ta det lugnt och om jag känner mig sämre ska jag åka in till sjukhuset. Men jag känner mig ändå rätt positiv just nu, vet ju att jag jobbat på lite för mycket i lägenheten och slarvat lite med både mat och sömn, men det slutar nu.

Nåja, jag ska tillbaka och ta nya prover på tisdag om inte nu nånting händer i helgen så då får vi se.

Då vet ni varför jag är lite okontaktbar här på bloggen.

Söta va?...

Datum:2010-03-16 / Tid:15:57:50

0-670f0e0ab55e08120d57ea5b66bd507b.png

Söta va? Vi var förbi toys r us idag och dessa två fick följa med hem till busis. De var till och med på rea så vi betalade bara 70 kronor för dom båda.


Fynd! Vi...

Datum:2010-03-16 / Tid:13:00:17

0-6519ecffdafb4355825df9f543598012.png

Fynd! Vi har varit i luleå idag och fixat lite grejer till köket. Givetvis hann jag med en sväng i några affärer och den här underbart söta ringen fick följa med mig hem. Pris? 44 kronor, det kallas nästan stöld. Jag fick även med mig ett par pilotbrillor. Så nu är jag nöjd och glad ett tag.


Smygtitt! Här...

Datum:2010-03-15 / Tid:21:00:11

0-5c9fcb80af861cc4b2ef88f51c8bc15d.png

Smygtitt! Här får ni se en liten del av lägenheten, den enda delen där vi inte behöver renovera nånting alls faktiskt. Mysigt badrum va?


Älskade kök.

Datum:2010-03-15 / Tid:20:40:29
Åhhh, nu händer det grejer! Ikväll är våra medhjälpare här och fixar i köket, och det kommer verkligen bli helt galet snyggt. Jag trodde att jag skulle svimma när de satte på bänkskivan, då föll några pusselbitar på plats minst sagt.

Mmmmm.. vitt vitt vitt, svart bänkskiva och glasmosaik på väggen. Visst ska det bli spännande att se när allt är klart?

Drömmar.

Datum:2010-03-15 / Tid:11:29:41
Hej på er.

Usch, vad trött och sliten jag är idag. Natten var återigen lite jobbig med halsbränna och ryggont, men inget som man inte kan överleva. Vi sitter nu i nya lägenheten och väntar på elektrikern som ska komma och hjälpa oss dra om lite kablar till ugnen och mikron, sen är det bara att börja installera och göra klart. Om nu allt går som jag hoppas så är köket nästan helt klart om en vecka bra precis, men man vet aldrig.

En helt annan sak, det är ju himla kallt här idag så vad har jag och Per sysselsatt oss med då? Jo, vi har kollat på lite resor. Vi är väldigt sugna på att dra iväg till Thailand två veckor i oktober med lillbus. Men det är så mycket som måste klicka innan vi ens kan fundera på att boka, t.ex måste ju Per prata med sitt jobb om ledighet och som de flesta vet är försvaret inte de mest flexibla människorna direkt. Vi får se helt enkelt, men nog fasiken hade det varit mysigt.

Ni ska snart kanske få veta en liten hemlighet förresten, men jag har inte bestämt mig ännu om jag ska vänta eller inte.. vi får se. Tids nog..!

Vackert.

Datum:2010-03-12 / Tid:21:29:16

Att mötas och skiljas är en del av livet. En del människor lär vi känna redan som barn och vandrar med genom livet. Tillsammans med andra vandrar vi bara med en kort stund. Men dessa stunder, om än korta, kan vara nog så betydelsefulla. Var därför nyfiken på människor du möter och lär dig någonting om dem. Alla har en egen och unik historia..

Den här underbart fina texten hittade jag via försvarsmakten, det är en text som prästen nere i Afghanistan läste upp under en minnesstund för de stupade soldaterna. Tyvärr vet jag inte vart ifrån den är hämtad så om det är någon som har den informationen får de gärna skriva en kommentar.


Papa.

Datum:2010-03-12 / Tid:18:52:27
Vi håller på för fullt här i lägenheten och framåt kommer vi minsann, även om det går sakta emellanåt. Vi har beställt kaklet nu så till veckan kommer nog köket var så gott som klart, med lite tur och hårt arbete.

Vi fick även fint besök här idag av ingen mindre än papsi! Han är uppe i fjällen just nu på en helikopterövning men så behövde han åka ner hit en sväng för att ta gula febern vaccin, så då kom han förbi en liten stund. De var ju en stund sen han var hemma så det var roligt att ses ett tag. Han har de lite stressigt just nu men nu ska han bara till Afrika en sväng och sen kommer han hem lite längre förhoppningsvis, vi längtar.

Dags att fortsätta jobba lite nu, ingen rast ingen ro.

Jag måste ta det lugnt.

Datum:2010-03-12 / Tid:10:06:17
Godmorgon.

Igår kom som sagt köket, och vi började nästan på en gång att montera och sen kom Pers pappa och morbror för att hjälpa oss med att få upp lite skåp. Jag kan ju säga så här, köket kommer bli så underbart fint! Men tyvärr måste jag börja inse att jag måste ta det lugnt även fast det är mycket att göra med köket, igår insåg jag väl inte det även fast jag hade ont i magen och mådde lite konstigt, så jag monterade jag också när alla hjälpredare hade gått hem. Men när vi sen kom hem och jag kände hur ont kroppen gjorde och hur dåligt jag mådde insåg jag att jag inte kommer göra om det misstaget igen, nu ska jag bara titta på när andra jobbar.

Idag mår jag i allafall lite bättre och frukosten gled ner utan problem tack och lov. Snart kommer Per hem ifrån gymmet och då ska vi iväg och beställa vårat kakel till köket, sen ska vi fortsätta i lägenheten.. eller hmm, han ska fortsätta och jag ska vara en jobbig arbetsledare tihi.

Just ja, idag går jag och busbebis in i vecka 35, de närmar sig.

Uppdaterar er senare kanske med mms, men har inte bestämt än om ni ska få se köket innan de är helt klart, vi får se..!

Jag måste ta det lugnt.

Datum:2010-03-12 / Tid:10:06:17
Godmorgon.

Igår kom som sagt köket, och vi började nästan på en gång att montera och sen kom Pers pappa och morbror för att hjälpa oss med att få upp lite skåp. Jag kan ju säga så här, köket kommer bli så underbart fint! Men tyvärr måste jag börja inse att jag måste ta det lugnt även fast det är mycket att göra med köket, igår insåg jag väl inte det även fast jag hade ont i magen och mådde lite konstigt, så jag monterade jag också när alla hjälpredare hade gått hem. Men när vi sen kom hem och jag kände hur ont kroppen gjorde och hur dåligt jag mådde insåg jag att jag inte kommer göra om det misstaget igen, nu ska jag bara titta på när andra jobbar.

Idag mår jag i allafall lite bättre och frukosten gled ner utan problem tack och lov. Snart kommer Per hem ifrån gymmet och då ska vi iväg och beställa vårat kakel till köket, sen ska vi fortsätta i lägenheten.. eller hmm, han ska fortsätta och jag ska vara en jobbig arbetsledare tihi.

Just ja, idag går jag och busbebis in i vecka 35, de närmar sig.

Uppdaterar er senare kanske med mms, men har inte bestämt än om ni ska få se köket innan de är helt klart, vi får se..!

Köket är...

Datum:2010-03-11 / Tid:16:09:33

0-2f02bff7bfe953c3d2ff49a55ce07676.png

Köket är här! De håller nu på att plockas in, sen ska vi börja montera. Det här är hur roligt som helst! Dock har jag fortfarande lite småvärkar men de verkar ändå ha lugnat ner sig lite.


Förvärkar?

Datum:2010-03-11 / Tid:10:38:03
Ajajajaj! Jag vaknade tidigt imorse/inatt av att det slet och drog i magen med jämna mellanrum, hann tänka fler än en gång "nä nu jäklar kommer bebisen". Men det lugnade ned sig där vid 6-tiden men har fortfarande småvärkar då och då, och de är allt annat än behagliga kan jag ju meddela. Jag har ingen aning vad det här kan betyda eller vart det ska leda, men förhoppningsvis lugnar de ner sig och slutar för nog vill jag att busis ska stanna därinne i åtminstone två veckor till. Men vi får väl se, de är ju inte jag som bestämmer över de ändå.

Jag ska nu försöka vila lite i soffan innan Per kommer hem. Uppdaterar er sen hur det går!

Föräldrautbildning.

Datum:2010-03-10 / Tid:12:20:21
Hej på er!

Idag har jag en sån där mellan-dag då jag är ganska less på att vara gravid, men det beror nog mestadels på att jag har sån fruktansvärd halsbränna hela tiden. Inatt har jag knappt fått sova nånting, så har fått sitta upp för att inte riskera att spy eller sluta andas. Jag är därmed rätt trött nu, och jag längtar redan tills jag ska få gå och lägga mig igen.

Jaja, jag har egentligen inte tid att hålla på att klaga så här, idag har vi ju fullt upp som vanligt. Nu först ska vi iväg till lägenheten och städa upp lite inför köket som kommer imorgon. Sen ska vi på en föräldrautbildning i eftermiddag. Jag är lite skeptisk till den men förhoppningsvis ger den lite nyttig information, vi får väl se.

Ha en fin dag hörni så hörs vi ikväll!

Högst upp på önskelistan!

Datum:2010-03-09 / Tid:17:31:52


Är det bara jag som tycker att jordglober är vrålsnygga? Jag har länge velat ha en men inte hittat den rätta, förrän nu givetvis. Den här skulle mer än gärna få flytta hem till oss och vårat nya sovrum! Den är ju både snygg och allmänbildande, helt perfekt.

Jag fyller ju inte år ännu men snart, och då skulle jag bli hur glad som helst om den här fanns i ett paket.

Jordgloben hittar ni här!

Sommaren är snart här va?

Datum:2010-03-09 / Tid:15:09:42
Tihi, Per står i köket och håller på att måla taket och vad gör jag? Jo jag sitter nedborrad i datorn och kollar på kläder givetvis. Tur att han är fullt upptagen med sitt så han inte märker det. Men vadå, han tjatar hela tiden om att jag ska ta det lugnt och inte överanstränga mig, då är det här det bästa jag kan göra förtillfället. Eller hur?

Titta här på de underbara sommarkläderna. Jag vill kunna dra på mig detta, känna mig ursnygg och öppna dörren och känna solen mot ansiktet. Fy bubblan så härligt!


Min pappa...

Datum:2010-03-09 / Tid:12:50:39

0-22ca75b97c9c6d7ddb80a14ef0b599e4.png

Min pappa är rätt söt! Igår kom som sagt mamma hem ifrån Linköping och det här hade hon med sig ifrån pappa. Sött va? De stämmer ganska bra!


Napp eller inte?

Datum:2010-03-09 / Tid:11:26:48

Det väcks tydligen en hel del känslor och åsikter när man tar upp hurvida ens bebis ska få ha napp eller inte. Jag och Per har försökt diskutera och fråga runt lite om saken så vi har lite kött på benen. Fast vi har nog redan från första början varit rörande överens om att kan vi undvika napp så kommer vi göra det. Vi kan ju aldrig veta i förtid hur det kommer bli eller om lillbus kommer vara en gaphals utan dess like, det kan ju då komma att förändra saken. Sen vet vi ju inte ens om busis vill ha en napp att suga på, alla barn vill ju inte de faktiskt. Titta bara på Per och hans sex syskon, ingen av dom har sugit på napp.

Men nu vill jag ju givetvis höra era åsikter, napp eller inte? Om ja, varför? Om nej, varför? Jag är himla nyfiken ska ni veta så skriv på nu hörni! De spelar heller ingen roll om ni har barn eller inte, man kan ha åsikter även om man inte har en bebis hemma eller på g.


Vi har internet!

Datum:2010-03-08 / Tid:20:21:32
Åh hallelujah!

Idag kom mamsi hem ifrån Linköping och med sig hade hon min lilla dator som pappa har lånat och sen glömt därnere, vilket betyder att vi numera har internet här hemma igen! Vi slåss nästan här i soffan om vem som ska få ha datorn och hur länge varje gång, och ja.. Per gnäller nu när jag har den och sitter här och skriver.

Vet ni förresten vad vi fick veta idag? Jo, vårat nya ursnygga IKEA kök kommer på torsdag! Till helgen blir det alltså att börja montera ihop skåp så vi får upp de någon gång, för närvarande har vi ju inget kök i våran nya lägenhet så det är ju tur att vi fortfarande har vår gamla kvar. Dock får ju inte jag jobba särskilt hårt och mycket men lite ska jag nog försöka göra utan att riskera att busis kikar ut.

Vi ska nu fortsätta mysa i soffan, utan datorn har jag bestämt. Jag kommer nog varva med att packa BB-väskan litegrann, fast den börjar snart bli full så får nog packa om istället fast väskan är så pytteliten så funderar på att byta väska istället helt enkelt. Fast vi har bestämt oss för att inte ta med en massa struntsaker som alla påstår att man måste ha med sig.

Ha nu en bra kväll hörni! Jag fortsätter att uppdatera er imorgon om våran renovering och fix i lägenheten. Jag kan meddela att det är hur roligt som helst att hålla på att pyssla, men de kommer bli ännu roligare när allt är klart.

Barnrummet har...

Datum:2010-03-05 / Tid:17:07:20

36bd1cc3caea8d23f252464561dadffd.png

Barnrummet har fått lite grejer nu också. Fåtöljen köpte jag på second hand förra veckan och den är helt underbart fin! Nu ska det bara in en liten byrå, en matta, en lampa och så givetvis spjälsäng sen fattas bara lillbus.


Gissningslek! Är...

Datum:2010-03-04 / Tid:17:55:33

3eee7c1100d6cfff804839ced28239f2.png

Gissningslek! Är det någon som vågar sig på en gissning om vad mitt nya beroende är? Kanske inte supersvårt!


Rund och...

Datum:2010-03-04 / Tid:17:48:03

3732436840199dcbde11bf138baeb2ce.png

Rund och go! Men inte så himla länge till om man ska tro på vad barnmorskan sa idag. Tydligen ligger lillbus numera väldigt djupt neråt och det kan betyda att h*n snart vill titta ut. Men ett par veckor till får h*n gärna ligga därinne och mysa!


Tror ni...

Datum:2010-03-04 / Tid:14:34:39

0-20642b8cde619cce4b52a9d24bad8042.png

Tror ni att vi har mycket snö eller vad? Det har fullkomligt öst ner. Våran lillgumma tycker dock att det är himla roligt!


Är man...

Datum:2010-03-03 / Tid:20:35:24

644972b6bc6b0b64e2663654337e6686.png

Är man uttråkad.. Så bakar man hallongrottor! De är så enkla att göra och helt perfekta att bjuda på, sen är de ju helt underbart goda också tihi.


Här lyser...

Datum:2010-03-03 / Tid:13:08:30

46fee87801abb6f283e1fde5b562f448.png

Här lyser flitighetens lampa! Vi håller nu på att fixa väggen inför tapetseringen. Idag kommer vi nog bli klara i sovrummet alltså, vilket känns underbart! Förresten, vi har inget internet längre det är därför som det blir dåligt med uppdateringar men jag gör så gott jag kan.


Vår nya...

Datum:2010-03-02 / Tid:11:47:52

4134f27a37e9e4374cc491eb829e4c07.png

Vår nya fina hallmöbel! Igår var jag och mamma till luleå och köpte en fin hylla till hallen. Det är faktiskt våran första möbel till nya lägenheten.