Jonas kom också och gjorde oss sällskap! J...

Datum:2011-08-31 / Tid:16:09:30

img_6721 (MMS)

Jonas kom också och gjorde oss sällskap! Jeff är väldigt imponerad av hans motorcykel.


Fikadags! Ungarna stormtrivs.

Datum:2011-08-31 / Tid:13:53:58

img_6252 (MMS)

Fikadags! Ungarna stormtrivs.


Får! Barnen ropar "bäääää"

Datum:2011-08-31 / Tid:13:18:14

img_7272 (MMS)

Får! Barnen ropar "bäääää"


Utflykt!

Datum:2011-08-31 / Tid:10:27:49
Hej!

Det gick suveränt att jobba igår även om jag blev oerhört trött mot slutet av arbetsdagen, då ville inte alls mitt huvud eller ben vara med längre. Men jag fick ju belöningen när jag slutade när kära Mikkis kom och hämtade mig! Sen såg vi på film.. och kom närmare det oundvikliga och det var ju att hon faktiskt for neråt nu tidigt imorse. De blev inget känslosamt adjö den här gången, tur det, men vi ska ju ses igen snart ändå!

Idag ska vi åka på utflykt tillsammans med Nette och Meja till hägnan i Luleå. Där ska ungarna få kolla, mata och klappa djuren. De ska bli så roligt! Speciellt att hinna få prata av sig lite och bara umgås. Sen ska det givetvis bli extra roligt att se hur kidsen reagerar när de får se på alla djur! Jag gissar på fyra stora ögon.

Nu ska jag bara hoppa in i duschen, fixa lunch och sen drar vi!

Goodmorgon!

Datum:2011-08-30 / Tid:10:11:45

.. Fast så god är den inte, för jag är så himla trött! Det är så typiskt att jag är det just idag när jag ska jobba hela dagen. Men jag lär nog piggna till, och sen vilja lägga mig bakom disken och powernapa där kring halv nio istället. Äsch! Imorgon får jag sova, har ju inga fler pass inplanerade än så länge.

Gårdagskvällen var hur trevlig som helst! Vi såg filmen "Försvunnen" och ja.. Den började pirrigt och bra! Jag och Sandra bokstavligt talat höll fast i varandra och fick kväva små desperata skrik. Men sen tappade den helt, och då tappade vi koncentrationen vilket resulterade i en del gapskratt och att vi regisserade filmen själva. Eller mitt i när det var "spännande" och jag vänder mig till Emelie "Duuuu... vad har du för parfym på dig" Hahaha! Nåja, vi hade kul åtminstone.

Nä, nu ska jag mysa ner mig i soffan med J och kolla lite barnprogram. Sen ska jag bara äta lunch och bege mig ner till jobbet! Kika gärna in på Coop och säg hej, helst mot kvällskvisten för då är det alltid så segt.

Kramis!


Bio med tjejerna!

Datum:2011-08-29 / Tid:18:57:54

img_2722 (MMS)

Bio med tjejerna!


Jag jobbar!

Datum:2011-08-29 / Tid:17:27:58
Ja, så är det!

Både idag och imorgon blir det jobb för mig. Imorgon blir det ett monsterpass (ja, jag tycker att 12-21.30 kan benämnas som monsterpass) och då kommer jag varken orka eller ens ha tid att skriva något här åt er. Eventuellt kanske jag kan klämma in en vacker bild på mig själv iklädd en blå, rätt så ful, skjorta. Men jag vet inte om ni ens vill se det?

Sen på onsdag är tanken att jag, Per, Nette och kidsen ska åka till hägnan i Luleå. Om jag nu inte blir så illa tvungen att klä mig i blått ännu en gång.

Ikväll ska jag mest troligt på bio med kära Emelie och Sandra. De kan ju inte bli annat än roligt!

PUSS

Festelifestis.

Datum:2011-08-29 / Tid:17:24:36
Jag kan väl börja med att säga att helgen var kanonrolig! Vi hade himla roligt hos A-L och samma när vi åkte ut i krogsvängen. Tyvärr tog kvällen slut alldeles för fort! Mikkis åker neråt igen redan på onsdagmorgon och det känns så tomt. Men som tur var har jag redan planerat att hälsa på henne, och sen är hon ju klar med brandmansutbildningen senare i vinter och då kommer hon tillbaka.

Jag har inte alla bevis från helgen men här kommer några utvalda.. Resten får ni se när jag fått dom.

   

The story.

Datum:2011-08-29 / Tid:16:06:18


Den här går varm hemma hos oss just nu. Det kan omöjligt finnas en finare sång! Lyssna och njut.

Hårfix! Snart är vi redo att möta världen....

Datum:2011-08-27 / Tid:20:40:20

img_3234 (MMS)

Hårfix! Snart är vi redo att möta världen.. Eller åtminstone folket inne i stan.


Back to basic! Det är så skönt att ha till...

Datum:2011-08-27 / Tid:16:20:16

img_7957 (MMS)

Back to basic! Det är så skönt att ha tillbaka min mer naturliga hårfärg och inte massa utvuxna missfärgade slingor. Just nu är det dock lite risigt men snart är svallet på plats ;-)


Uppdatering.

Datum:2011-08-27 / Tid:16:01:56
Hej hopp!

Tonight is the night.. Mikkis sista kväll (eller ja, sista hoppas jag inte att det är men det dröjer många månader tills nästa) med gänget! Det känns så vemodigt då man haft tanten här sen tidigt i vintras, hon är ju en del av familjen. Eller som hon själv brukar säga "jag är som ditt och Pers barn". Jag kommer då sakna henne förfärligt mycket!

Jag ska med andra ord snart bege mig iväg till A-L och M för att käka och ha en trevlig kväll. Sen lär vi nog hamna på ett uteställe och dansa apdansen tills lamporna tänds. Det brukar se ut så i allafall!

Håret är då tonat, kläderna inte riktigt utvalda men accesoarerna och humöret börjar komma tillrätta. It's gonna be a good night?

Jag hoppas att ni också får en bra kväll!


Det är tur att man nog har världens finast...

Datum:2011-08-26 / Tid:18:49:12

img_8684 (MMS)

Det är tur att man nog har världens finaste arbetskamrat! Fina (och väldigt gravida) Daniela gick och köpte vatten och choklad åt mig på sin rast, underbara människa! Synd bara att hon nu ska gå hem och lämna mig själv till stängning. Sånna här grejer gör verkligen att de värmer i själen!


Uppskatta livet, och alla i din närhet ♥

Datum:2011-08-25 / Tid:16:54:25
Ja.. var ska man börja?

Min dag har varit oerhört trevlig tillsammans med Maria. Hon är en sådan fin människa och det smärtar så mycket att just hon måste gå igenom ett rent helvete! För drygt fyra månader sedan hände det rent ofattbara och hon förlorade sin sambo och stora kärlek. Det finns inget som jag beundrar så mycket som hennes styrka att kliva upp på morgonen, sätta det högra benet framför det vänstra och överleva! Det är ofattbart, totalt ogreppbart att förstå vad hon har gått/går igenom. Styrka som sagt!

Det må vara en klyscha men man ska verkligen ta vara på livet och alla viktiga människor man har i det. Påminn ofta era kära om exakt hur mycket just dom betyder för dig!




Luncha.

Datum:2011-08-25 / Tid:12:01:43
Hej bloggen!

Nu är jag färdigduschad och hyffsat fin. Snart ska jag och Jeff knata ner till stan och äta lunch med fina Maria. De ska bli himla mysigt att träffa henne och få prata lite. Sen i eftermiddag ska jag, Per och J ta och besöka retro cafét här i stan, vi hade även tänkt passa på att kolla in försvarsmuseet eftersom J helt plötsligt är skogstokig i allt som heter typ traktor så då kan ju en stridsvagn möjligtvis intressera honom.

Nä, nu ska jag piffa med det sista och sen ge mig iväg!

Ha en underbar dag och snälla snälla, kom ihåg att vara rädda om varandra.



Maria, Maria och Mikkis.. En trevlig festkväll i vintras!

Hahaha.

Datum:2011-08-25 / Tid:11:13:14


Hahahaha! Jag hittade den här bilden när jag satt och kollade igenom våran hårddisk med bilder. Minns det så väl när J var livrädd för sitt munspel han fick i julklapp, och jag och A-L tyckte det var så kul att spela med det trots allt! Hemska vi var. Men han slutade faktiskt vara rädd för det efter ett tag så det lönande ju sig!

Tjejkvällen!

Datum:2011-08-22 / Tid:23:19:31
I lördags hade vi en liten tjejkväll, jag, Mikkis, Frida, Tina och Rosanna. Vi åt pizza, fixade oss, poppade musik och bara skrattade. Sen drog vi vidare till där allt testostoron befann sig, dvs där killarna hade killkväll. Kvällen kunde nog inte ha blivit bättre än vad den blev, fantastiskt!









Och här har ni en bild på mig med två av Pers vänner som han varit iväg med utomlands.



Titta vilket fint besök vi fick här på för...

Datum:2011-08-22 / Tid:11:46:56

img_4909 (MMS)

Titta vilket fint besök vi fick här på förmiddagen! Malin och Stina kom hit för bus och lunch. Sen ska vi gå på stan och kolla lite kläder.


Jeff bestiger ugnen!

Datum:2011-08-19 / Tid:16:59:42

img_9184 (MMS)

Jeff bestiger ugnen!


Framtida belöning.

Datum:2011-08-19 / Tid:16:35:16

Bildkälla: Net-a-porter

Dessa snyggisar kommer få flytta in i min skogarderob i samma stund jag får ett jobb, helst ett välbetalt också med tanke på att priset på dessa ligger på typ vad en halv semesterresa går på. Men som sagt, de ska bli min belöning den dagen då jag lyckats knipa åt mig ett jobb!

Dags att gå in på ams kanske.. hihi

Kisselikiss.

Datum:2011-08-19 / Tid:15:47:39
Det är kallt ute, och lite kallt inomhus också.. Då är det tur att Jeffs blöja läker precis i det ögonblicket han sitter i mitt knä, så att man blir komplett nerkissad och varm. Sånt är hur trevligt som helst, eller hur? När jag började skratta och ropade "neej, kiss" började även J gapskratta, och kissa lite till. Perfekt!

Sånt som händer med barn, och tur är väl det, då får man sig många goda skratt.. och blöta kläder.

Vi ska nu ta och ägna eftermiddagen åt att busa, förmodligen försöka bestiga alla möbler i lägenheten och mysa, utan kiss.

Hahaha! Hur ofta äter vi egentligen grönsa...

Datum:2011-08-19 / Tid:12:10:40

img_2872 (MMS)

Hahaha! Hur ofta äter vi egentligen grönsaker när vi har ett paket frysta från innan ens Jeff va född? Nästa så att man måste spara det bara för att. En vacker dag kommer Per va nog förvirrad och äta av den ändå!


Depp och pepp.

Datum:2011-08-18 / Tid:21:21:13

Ja, vädret, mörkret, Per på jobbet.. Sånt gör att man känner att allt är lite hopplöst. Men det håller som tur var inte i sig särskilt länge! Jag känner mig egentligen väldigt uppåt och peppad inför hösten, det känns som att det bara kommer bli bättre och bättre. Det är så härligt! Ett jobb på det här och det är en riktig "homerun".

I helgen ska vi fortsätta på det glada linjen och då ska jag gå ut med min älskade Mikkis och några andra fina tjejer. En lite sämre sak att min käresta snart åker neråt igen för att slutföra sin utbildning till brandman, och det ska ni veta är inte roligt alls. Mikkis är en av de få som kan vända humöret från noll till hundra, få en att skratta tills tårarna rinner, ja ni förstår.

Nu ska vi inte deppa ihop totalt här, sommaren är inte riktigt slut, Mikkis har inte åkt ännu och det finns så mycket fint att se fram emot!

Pepp.





Starka (brand)kvinna! Henne skulle ni nog allt vilja bar ut er från ett brinnande hus.


150.000

Datum:2011-08-18 / Tid:13:51:41
Hehe, om man har lite att göra kan man ju alltid googla lite.. jag googlade min blogg och fick över 150.000 träffar. Inte så illa pikat faktiskt! Om jag googlar mitt namn får jag över 2 miljoner träffar (kan ju bero på att en politiker heter samma som mig), min kära sambo får ynka 95.000 träffar på sitt namn, men sämst gick det nog för J som bara hade ynkliga 5000 träffar.

Okej, jag ska sluta nu.. Inte för att jag vet vad jag ska göra nu förutom att googla onödiga saker.. Så jag fortsätter nog ett tag till!


Kunglig bebis.

Datum:2011-08-17 / Tid:16:50:00
Ingen lär väl ha missat att hovet idag gått ut med att det blir en kunglig bebis i mars nästa år.. eller? Härligt tycker jag i allafall! Jag gillar vårat kungahus, och speciellt Victoria och Daniel så det är fanastiska nyheter att dom ska bli föräldrar.

De ska också bli roligt för oss andra att få följa graviditeten, och sen få se vem det är som tittar ut och som troligtvis kommer bli kung/drottning i framtiden.

Härlig nyhet på en annars rätt regnig dag!


Det är kul att vara ute i regnet!

Datum:2011-08-17 / Tid:16:40:38

img_9868 (MMS)

Det är kul att vara ute i regnet!


"Pappa, jag vill ha en iPad" morbror har v...

Datum:2011-08-13 / Tid:18:22:46

img_2261 (MMS)

"Pappa, jag vill ha en iPad" morbror har visat Jeff tjusningen med iPad så nu vägrar han släppa den!


Min fina Jessica!

Datum:2011-08-11 / Tid:19:19:24

img_1299 (MMS)

Min fina Jessica!


Tjejmiddag på tu man hand!

Datum:2011-08-11 / Tid:16:48:35

Klingar inte det vackert i öronen? Det är som ljuv musik enligt mig, och säkerligen om ni frågar Jessica också. Ikväll ska vi nämligen ut och äta, bara hon och jag! Först skulle barnen följa men nu blev det så att bara mammorna ska få egentid tillsammans och få prata, utan avbrott! Så ikväll ska vi ägna kvällen åt att äta gott, skratta (det kan jag garantera) prata om allt mellan himmel och jord, och bäst av allt, bara ha det så jäkla bra!

Ha en trevlig kväll ni också, för det ska vi sannerligen ha!


Älskade Jessica.. som förövrigt ser bättre ut än vilken moviestar som helst!


Våran nya underbart vackra tavla! Det bäst...

Datum:2011-08-10 / Tid:10:41:20

img_6182 (MMS)

Våran nya underbart vackra tavla! Det bästa av allt är att när och om vi tröttnar på den är det superlätt att byta. Helt perfekt!


Mys i soffan med snuttefilt, napp och saga...

Datum:2011-08-09 / Tid:19:51:22

img_2209 (MMS)

Mys i soffan med snuttefilt, napp och saga! Snart är det läggdags, och då ska mamman och pappan se på film och mysa.


Hihi, vi har en ny tavla i vardagsrummet! ...

Datum:2011-08-09 / Tid:18:48:54

img_3997 (MMS)

Hihi, vi har en ny tavla i vardagsrummet! Lite 3D effekt sådär.


Snurrar!

Datum:2011-08-09 / Tid:11:21:25
Hej på er!

Ni får ursäkta den bedrövligt dåliga uppdateringen på sistone men jag känner inte att jag har tid eller lust för den delen. Det händer så mycket annat runt omkring en och då kommer man knappt ihåg bloggen, förutom när jag slänger iväg ett mms-inlägg förstås. Det måste ju räknas, eller hur?

I övrigt.. vet jag inte vad jag ska skriva om faktiskt. J är helvild, han har nyligen lärt sig hur man klättrar upp på köksbordet så nu sitter han där titt som tätt och ugglar. Prata har han äntligen börjat göra om än lite, men nu känns det som att det håller på att släppa för honom.

Måttligt intressant kanske? Äsch.. Jag får återkomma.


Vacker familjebild va..? Vi fick J att vara still ungefär två sekunder och det här blev då resultatet.

Mmm gott med napp..ar!

Datum:2011-08-07 / Tid:12:15:28

img_3044 (MMS)

Mmm gott med napp..ar!


Goood morgon! Uppe med tuppen? Det var int...

Datum:2011-08-06 / Tid:09:06:22

img_0613 (MMS)

Goood morgon! Uppe med tuppen? Det var inte vi, långt ifrån. Jeff har nog kommit på tjusningen med att sova. Idag åt han även upp hela frukosten, vilket aldrig hänt förut så han måste ha sovit väldigt bra. Jag förstår dock inte hur en hel portion havregrynsgröt och en rejäl portion youghurt med keso får plats i den där lilla kroppen men men.


Vardagstugg.

Datum:2011-08-04 / Tid:17:46:24

Såhär ser jag ut i skrivande stund.. inte alltför vacker men helt okej!

Dagen idag har gått i shoppandes tecken, inte för mig men för mamma. Vi har sprungit i affärer och letat de rätta kläderna, och till sist lyckades vi. Även jag råkade på något sätt komma hem med ett par skor, ett par vardagsskor, inget roligare.

Vi har nyss varit och handlat, och nu är Per nere i tvättstugan med Jeff och tvättar, inte J men alla våra kläder. J är näst intill livrädd för tvättmaskinerna och vägrar gå i närheten av dom, han står på avstånd, pekar och skriker "aaaaahh"

Ikväll bjuds det på min personliga favorit av lyxmat, fondue! J ska dock få en kasslergratäng, smaskens hälsar han.

<3

Bloggen hamnar på sidan om!

Datum:2011-08-03 / Tid:10:30:11
Hej på er!

Vilka konstiga dagar det har varit på sistone, inträffat saker som verkligen får en att tänka till lite. Igår fick vi lite chockerande nyheter, som jag förklarigt nog inte kan gå in på. Men det gjorde då att varken jag eller Per fick särskilt mycket sömn inatt. Vi fick lite goda nyheter nu på morgonen i allafall, skönt de!

Jag hade alltså kunnat skriva om hur renoveringen hos mamma och pappa fortsätter i full fart och hur jäkla snyggt det blir, eller hur duktig våran älskade lilla kille är och hur han pratar, låter och bara är underbar eller hur bara lyckligt lottade vi är som familj. Men det känns alltså inte helt rätt att skriva om sånt just idag.

Bloggen får komma i andra, eller tredje hand just nu. Men jag återkommer!

"jag kan själv"

Datum:2011-08-02 / Tid:12:24:00

img_1190 (MMS)

"jag kan själv"