Tävling - Ängel från silverbiten.se

Datum:2011-02-16 / Tid:06:43:04

Jag drar nu igång min allra första tävling och den är i samarbete med Silverbiten!

Priset som ni är med och tävlar om är ett vackert handgjort halsband i form utav en silverängel med valfri smyckesten.
HÄR kan du läsa mer om smycket och alla stenars egenskaper!

För att vara med och tävla ska du gilla silverbiten på
facebook eller tipsa om tävlingen på din blogg! Sen skriver du en kommentar här och så skriver du vilken smyckesten du vill vinna. Om du inte har varken blogg eller facebook går det bra att tipsa om tävlingen via mail!




Silverängel med Rosenkvarts Silverängel med Grön Mossagat

Tävlingen avslutas nu på Söndag den 20/2.

LYCKA TILL ♥

TÄVLINGEN ÄR AVSLUTAD


Kommentarer
Britta

Jag vill vara med och tävla om en silverängel som ska skydda min fina mamma. Hon fyller år i februari och önskar därför att hon ska få en ängel med Ametist-sten som är februaris månadssten.

För att inte tala om att stenen " öppnar och förstärker dina mediala förmågor och ger dig insikter som leder till välstånd och överflöd".



Kort sagt: en beskyddande ängel till min beskyddande ängel : )

2011-02-16 / 09:40:55
http://sixth.blogg.se/
sandie

I´m in :P



Har länkat och gillat, skulle vilja ha Silverängel med Sodalit om jag vann. Har inte riktigt bestämt än vem jag skulle vilja ge den, eller kanske rentav behålla den själv. Finns många i min närhet som hade behövt en ängel, antingen mami, systern eller systerdottern. Eller någon fin nära vän. Svårt det där.

kram

2011-02-16 / 10:16:59
http://trasbella.blogg.se/
sandie

Oj, kanske hade valt Silverängel med Rosa Aventurin istället. Läste nyss att den får en att inse att den enda som begränsar en är en själv. Låter ju som en utmärkt present att ge bort till någon man bryr sig om :)

2011-02-16 / 10:21:50
http://trasbella.blogg.se/
Isabelle

Vilka fina armband! Jag skulle så gärna vilja vinna ängeln med stenen Vit Howlit att ge till min älskade mamma. Jag läste att silvret ökar stenens energi samtidigt som den drar ut negativa energier, vilket är precis vad som behövs hos min älskade mor som ständigt oroar sig över sin allvarligt sjuka far och sin dotter (jag) som reser runt och hon aldrig vet var hon har. Stenen (vit howlit) som ska reducera stress och öka tålamod, stärka dina positiva egenskaper och motverkar de negativa, är vad som behövs i hennes vardag som egenföretagare och ensamstående mor med all dess bekymmer omkring.



Detta skulle vara en gåva som mamma skulle vara tacksam över då hon tror mycket på krafter som olika medlen kan ge dig. För mig skulle de vara en ära att ge henne detta och kanske ge henne energi, livskvalitet och kraft att se livet mer från den ljusa sidan.

2011-02-16 / 11:28:41
http://web.me.com/isabellemaria
Karin

Jag är med och tävlar!

Jag har gillat på facebook och skulle jag vinna så vill jag ha Silverängel med Prehnit.

2011-02-16 / 13:53:07
Louise

Vilka fina halsband! Jag vill gärna va med och tävla. Jag har gillat på facebook. Skulle vilja ha en ängel med en bergskristall som kan driva bort lite negativ energi och hålla mig positiv när min sambo ska till Afghanistan till våren.

2011-02-16 / 14:30:04
http://systerlouise.blogg.se/
Anna

Hej Maria!

Kul med tävling! Jag hoppas att du framöver även kommer att ha någon tävling där man inte behöver gilla på facebook el länka till sin blogg. Jag har inget av det men skulle oxå vilja vara med och tävla nån gång.

Anna

2011-02-16 / 19:34:53
Anna

Har tipsat om tävlingen via mail till min syster. Om jag vann skulle jag välja stenen Vit Howlit, den sägs motverka stress och negativa energier. Jag fick en son samtidigt som min ensamstående pappa blev svårt cancersjuk och avled 4 mån efter min sons ankomst. 2010 var ett turbulent år för mig och som har satt sina spår. Jag hoppas att 2011 blir ett lugnare år då jag ska ta igen förlorad tid med min son då den mesta av tiden gick åt till att sköta om pappa under hans sista tid.

Kram

2011-02-18 / 12:19:03
Maria

Jag behöver den! :-) Behöver lite extra ork för att guida mina fyra härliga ungar genom livet. Tonåringar kräver sitt och de små behöver helt andra saker. Men genomgående är att man som mamma kommer i sista hand. Skulle älska att ha en ängel med rosenkvarts runt halsen. Och njut av er härliga Jeff - och hoppas att Per snart kommer hem. Vore så kul att få träffa dig och Jeff i verkligheten!



Kram från Pers moster Maria! :-)

2011-02-21 / 13:11:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback