Sjuk, IGEN!

Datum:2011-10-29 / Tid:20:54:07
S-U-C-K!

Ni kan aldrig gissa vem som är sjuk, igen! Eller jo, det kan ni säkerligen. Jeff såklart! Han har blivit rejält förkyld och har sådan hemsk hosta att jag nästan var påväg till akuten tidigare idag. Han tappar andan, får panik och rosslar. Det gör så ont att höra hur han kämpar och se rädslan i ögonen när han inte förstår vad det är som händer. Ikväll kom även febern på besök igen, och man såg hur de små fina ögonen blev alldeles glansiga och trötta. Men nu sover han i allafall efter en flarra välling och en alvedon.

Dagen blev som sagt inte riktigt som vi tänkt oss men vi har ändå varit ute hos mormor och morfar hela dagen. Morbror Mats är ju på besök och vi har hållt på att lära J att säga "Mats" vilket tillslut blev "ma", halva namnet är bättre än inget. Sen blev det oxfilé, vin till Mats och Per och en tidig hemgång för mig och sjukisen. Ikväll ska nämligen grabbarna ut och ha en helkväll. Lite tålig tajming i och med att J är såpass sjuk men men.

Nä, nu ska jag bädda ner mig i soffan med vatten och något smarrigt. Blir nog en tidig kväll och förbereder mig för en natt med lite mindre sömn än vanligt.

Godnattttt!

Grusigt.

Datum:2011-10-28 / Tid:09:55:33

Goooood morgon godingar!

Jisses, vad grusiga mina ögon är och mitt huvud är lika tungt som bly. Jag undrar om jag sovit två minuter inatt, känns då så åtminstone. Jeff har hostat en del inatt så kan bero på det.

J är då lämnad på dagis, och där var det bara två andra pojkar, så snacka om lugnt. Han blev ledsen och halvt panikslagen som vanligt, men de har sagt att han brukar sluta gråta nästan direkt så jag känner mig lugn.

Jag och Per ska äta lunch bara han och jag idag innan vi hämtar J. Det ska bli mysigt att få bara sitta ner och prata i lugn och ro en stund. Sen ska vi på BVC och se hur mycket våran lilla prutt har växt på sistone.




Vem kommer ikväll? Precis, morbror Mats.. Vi Läääängtar!


Nyklippt snygging!

Datum:2011-10-27 / Tid:19:18:13

Så här snygg blev vårat lilla hjärta idag efter att vi varit till en frisörska. Hon fick kämpa lite men tillsist blev det fint!

Snacka om att han helt plötsligt blev SÅ stor!


♥ Puss ♥

Datum:2011-10-27 / Tid:16:20:42

Hihi, efter att jag hämtat J från dagis kom Nettan, Jonas och Meja förbi på ett besök. Barnen sprang som vanligt runt och lekte som galningar, medan vi vuxna pratade skit om lite allt möjligt. Det är alltid lika roligt att ha våra fina vänner här!

Det bästa av allt hände när de skulle åka härifrån och vi som vanligt kramades och pussades (med barnen alltså) och vi sa åt barnen att ge varandra en puss. Förut har vi halvt lyckats med det, men idag gav de varandra en rejäl blöt puss på munnen! Våra söta små troll som gillar varandra!




Snart kommer även pappan hem, trodde att han skulle hinna hem till middagen men så blev det inte. Men vi ska åka och hämta honom så fort han ringer, vi längtar!







JAG VANN!

Datum:2011-10-27 / Tid:11:00:45

Jag hade fått ett sånt härligt, upplyftande e-mail när jag kom hem efter dagislämningen! För ett par veckor sen var jag med i en tävling på Babyshops blogg och idag hade de dragit vinnarna, och jag var en av 5 vinnare!

Vill ni veta det ironiska? Jag har vunnit ett set med vintermössa + handskar ifrån Elodie details! Vad beställde jag häromdagen? Just det, en vintermössa. Nåja! Det är inte samma i allafall, så nu har vi två. Jag funderar på om inte den ena ska få bli en present.. Jo, tror nog det.

Jag är gladgladglad!

Tralalalala


Här har ni det jag vunnit, förutom tossorna då.


Godnatt!

Datum:2011-10-26 / Tid:22:03:07

Jisses, mitt huvud är blytungt, och så var även Js huvud precis innan han marscherade in till sovrummet och ville klättra upp i sängen tidigare ikväll. Dagis tar verkligen på krafterna, och inte bara på Js.

Imorgonkväll kommer dock pappa militär hem igen, och då ska vi mysa ordentligt! Hela nästa vecka är han ledig också, och det är välbehövligt. Då ska vi ta tag i allt som hamnat lite efter på sistone, såsom lite renoveringar och sådär. Vi ska även ta oss ut på någon loppis/auktion och leta efter ett gammalt linneskåp.

Men nu ska jag gnugga in huvudet ordentligt i kudden och sova!




Godnatt kära ni


Vår lilla picasso!

Datum:2011-10-26 / Tid:15:16:14

Jag har precis varit och hämtat en glad Jeff från dagis. Han skrek "mamma" när jag klev innanför dörren!

Vi sitter nu och skapar mästerverk. J älskar att rita, de kan man se både på papper och på väggen i hans rum. Titta noga så ser ni vad jag menar.

Jeff använder dock helst bara två färger, rött eller gult. Fråga mig inte varför men så är det!


No more!

Datum:2011-10-26 / Tid:12:15:45

Okej, ni får gärna tycka vad ni vill nu, men nu har jag nyss beställt en klipptid åt Jeff! Jag är så himla less på att klippa honom själv eftersom han gallskriker, viftar med huvudet och man är konstant livrädd att man ska klippa av honom ett öra. Sist jag klippte honom slet jag bara tag i håret och klippte en tofs här och en tofs där, och det ser ju ut därefter då.

Imorgon ska han direkt på morgonen iväg och klippa sitt långa men helt platta hår. Det ska klippas rejält så vi slipper göra det igen på ett bra tag!


Nytt i lilla garderoben!

Datum:2011-10-26 / Tid:11:14:23


(Bild: Babyshop)

Jag märkte igår när jag lämnade Jeff på dagis att de va svinkallt och att han inte har någon direkt vintermössa. Eller han har ju Lindberg mössan från förra året men den sitter lite väl tight på det lilla huvudet. Så igår la jag en beställning på en ny mössa ifrån Molo, som kommer matcha hans overall perfekt! Idag klämde jag dock på honom gammel-mössan, men förhoppningsvis dyker denna upp redan idag så han får ha den imorgon.

Appropå kallt, det känns så himla svårt just nu att veta hur fasiken man ska klä de små. Imorse var det -1 och jag stod länge och velade mellan skaloverallen och vinteroverallen, men valet föll tillsist på den förstnämnda. Resonerade som så att de är ju väldigt aktiva när de är utomhus plus att J är en liten kamin (de säger på dagis att han alltid är kokande varm, förutom om händerna, precis som sin far)

Men fortsätter vädret så här blir det nog vinteroverall och Kuoma-skorna imorgon! Brrrrrrr!


"jag kan själv"

Datum:2011-10-24 / Tid:18:14:45

Det roligaste Jeff vet just nu är att snyta sig själv. Vare sig det är med papper eller inte så älskar han det! Han snyter sig för att sen sitta och skratta för sig själv. Ganska sött faktiskt!


Trevligheter!

Datum:2011-10-24 / Tid:16:04:50

Hejhopp!

Här har det varit lite mindre aktivitet igen, men det beror på att jag har haft fullt upp och knappt använt datorn. Mikkis kom ju som sagt i fredags och i lördags gick vi ut och hade en otroligt trevlig kväll, en kväll som slutade väldigt sent. Sen är jag ju så mesig att när jag hör att Jeff är vaken på morgonen vill jag ändå kliva upp vilket jag då gjorde efter enbart två timmars sömn, mer än så blev det inte. Men sova kan man göra nån annan gång!

Idag var tanken att J äntligen skulle få gå till dagis efter all sjukdom. Men då glömde jag att ställa klockan och J valde att ta en rejäl sovmorgon, så då ringde jag och bestämde att han ska dit imorgon. Det fick bli en mysig dag hemma igen!

Det är sån lycka att få vara med J, se hans framsteg, stora som små. Förra veckan sa han "mommo" för första gången, och han kan nu bygga ihop en sak och sen ställa sig upp med armar utåt och ropa "taaadaaa". Det finns sannerligen inte mycket som slår detta! Tänk att man får sköljas över med mycket kärlek, varje dag.. DET är livet ♥



♥♥♥


Vi har en utedag med Nettan, Jonas och Mej...

Datum:2011-10-21 / Tid:14:46:00

img_6833 (MMS)

Vi har en utedag med Nettan, Jonas och Meja. Vi kastar macka och grillar! Så mysigt!


Julgran!

Datum:2011-10-21 / Tid:10:12:55
Det är sånt vi sitter och diskuterar om en fredagsmorgon i oktober, hurvida vi ska ha en riktig julgran i år eller fortsätta köra på plastgran. Vi lutar åt en riktig och om Per fick bestämma hade han nog åkt och köpt en redan nu och börjat pynta, men där går nog gränsen även för mig. Men en liten fråga till er med lite kunskap om riktiga julgranar, om man köper en kungsgran, hur tidigt kan man köpa den då måntro? Vi vill ha gran från Lucia ungefär, men kan vara lite för tidigt.

Fan, slå till mig så jag håller tyst om julgranar! Men jag måste väl ändå erkänna att jag börjat längta.. litegrann!

Längtan är snart över!

Datum:2011-10-20 / Tid:17:10:33

Oh ja! För ikväll kommer äntligen våran älskade Mikkis till stan, och vi längtar så mycket! Ju närmare man kommer att hon är hemma igen, desto mer inser man hur mycket man egentligen saknat henne. Det är ju så att när hon är hemma är hon här flera dagar och kvällar i veckan, så när hon åkt blir det tomt.

En helt annan sak är att J fortfarande är hängig, grinig och allmänt ja, vad ska man säga, hemsk.. Haha, nämen han är ingen lätt match att ha att göra med, mycket tårar, hysteriska utbrott och matvägran. Idag har jag börjat misstänka att en förkylning börjat smyga sig på och om så är fallet kommer jag nog ta en sista minuten och åka utomlands i två veckor. Jag pallar inte med att gå igenom ännu en sjukdom så här tätt! Vi får se, håller tummarna att vi slipper.

Middagen är uppäten (nedslängd på golvet till katten gäller mer för Jeffs del) och nu ska här busas tills lillen bokstavligt däckar. Sen kommer Mikkis!


Paus!

Datum:2011-10-18 / Tid:19:18:49
Hej på er!

Här har vi fortfarande en liten sjukstuga. J är dock på bättringsvägen och febern är sen inatt borta, men nu ska vi bara få igång hans mage och aptit igen. Imorse skrek han i ca 2½ timme bara för att, eller kanske för hunger och trötthet. De tar på krafterna kan jag meddela! Som tur var kom Nettan och Meja på besök i eftermiddags och då blev genast lillkillen på bättre humör. Allt löser sig så länge man får busa med M!

Ni förstår att uppdateringarna här ligger lite på is så länge läget är som det är. Men jag kommer tillbaka!

Just ja, vet ni vem som kommer hem på fredag? JA, älskade Mikkis! Vi längtar så jädrans mycket efter henne!

Puss!

Världens bästa vänner!

Datum:2011-10-17 / Tid:14:29:41

Titta vad världens bästa vänner nyss kom förbi med till Jeff.

Notera även det lilla plåstret på ballongen som Meja tyckte att Jeff skulle ha eftersom att han är sjuk.

Finaste ni!

I eftermiddag ska de titta förbi en längre sväng så barnen får busa litegrann. Jeff mår lite bättre nu och var lite ledsen när Meja skulle gå lika fort som hon kom hit så då skrek han "Meeeeja" medan Meja själv sa "ta bort" och ville ta av sig ytterkläderna. Dom är sannerligen bästisar!


Sjukis!

Datum:2011-10-16 / Tid:14:13:43

Febern verkar inte alls vilja ge med sig. Jeff fullkomligt kokar och har gjort sen i fredags. Igår efter besöket på vårdcentralen fick vi nog och for till akuten istället. Efter ca tre timmar, en bajsblöja och en snäll barnläkare for vi hem.

Per var idag och köpte Alvedon, Nalle Puh filmer och glass till våran sjukling. Han såg först lite smått chockad ut över att han fick en glass i handen men snart smaskade i sig!

Älsklingen ligger just nu och sover gott i mammas och pappas säng. Sen när han vaknat blir det Alvedon och ett besök hos mormor och morfar!


1½ år.

Datum:2011-10-15 / Tid:10:11:34
Grattis min fina älskade son på din 1½ års dag!

Vi var igår och köpte några små presenter åt honom, några djur och en Brio-tågbana. Tyvärr hann han inte leka så värst mycket med de innan febern kom. Idag är den uppe i 39,5 grader och han är rejält förstoppad! Vi ska och träffa en doktor lite senare idag, så då får vi se vad han säger. Förhoppningsvis får han någon mirakelmedicin så han blir frisk på ett kick!

Skicka ett litet grattis till honom, så kanske han kryar på sig fortare..


Modellat!

Datum:2011-10-13 / Tid:14:24:34

Yes, på förmiddagen var jag och Jeff iväg och modellade. J skötte sig som vanligt exemplariskt, även om de emellanåt är lite svårt att få honom att göra som fotografen vill. Men det funkade med lite hjälp av gräs och hästar.

Till veckan ska jag få kika på bilderna och även få betalt(!) ja ni läste rätt! Men är ju inte direkt någon förmögenhet men ändå.

Snart kommer Nettan och Meja hit. Ikväll kommer även pappa Per att kliva innanför dörren.


Plask plask!

Datum:2011-10-12 / Tid:18:24:37

Här badas det för fullt sen en halvtimme tillbaka. Jeff lär nog helst av allt vilja sova i badkaret. Men han måste i säng tidigt ikväll för imorgon ska han och jag iväg på en fotografering. Jag blev tillfrågad tidigare i veckan av en vän som är fotograf åt ett mediabolag om jag och Jeff kunde ställa upp som modeller för ett kommande projekt. De ska som vanligt bli spännande att bli fotade men förhoppningsvis är J på sitt vanliga soliga humör och bilderna blir perfekta!

Jag ska höra med A imorgon när och om jag kan få nån bild som jag kan visa här.


Idag blev det sushi lunch med Maria och he...

Datum:2011-10-11 / Tid:14:31:36

img_0739 (MMS)

Idag blev det sushi lunch med Maria och hennes lilla Charlie. Visst är han underbart söt?


Suck!

Datum:2011-10-11 / Tid:10:36:01
Jeff är på dagis och eftersom att han inte varit där på ett tag nu så blev det många tårar och gallskrik när jag skulle gå därifrån. Men jag vet hur kul han brukar ha där så jag är ändå rätt lugn. Men nog ska de bli skönt att få hämta honom i eftermiddag.

Appropå J, han har fått sån stark egen vilja. Han har fått en favoritmössa som han ska ha på sig varje dag och försöker man ta på honom en annan blir han förbannad, sliter av sig den och hämtar den andra. Sötnos!

Snyggisar på stan! Idag har vi varit till ...

Datum:2011-10-10 / Tid:15:53:18

img_7813 (MMS)

Snyggisar på stan! Idag har vi varit till Luleå med mormor och shoppat. Nya skor, tröja och en därför-att-jag-tycker-om-dig present till Per i form utav ett par byxor.


Mmmmm här blandar vi proviva mango med avo...

Datum:2011-10-09 / Tid:11:06:16

img_2882 (MMS)

Mmmmm här blandar vi proviva mango med avocadobitar för att sen dricka upp alltihop. Det vänder sig i min mage! Är jag förresten den enda som har problem med blogg.se nya app? Enligt mig är den helt värdelös då den aldrig funkar.


♥♥♥

Datum:2011-10-08 / Tid:19:56:53
 

Mitt allt, mitt hjärta, min största glädje i livet

Angelica.

Datum:2011-10-08 / Tid:15:47:20
Det blev en liten spontanfika med Angelica idag på stan. Det är verkligen en människa som jag kan prata fritt med, som lyssnar, förstår och försöker hitta lösningar på allt. Det är terapi för själen att träffa henne! Just idag blev det inte särskilt mycket terapi, men det var pga lite andra trista saker, men så är det.

Ni vet, när man är så nära någon man vill prata med men som inte vill.. Får huvudvärk av att tänka på det och bättre blir det inte av att jag inte kan tränga undan det. Ja jag ska ta och slå mig själv i huvudet lite till.

Äsch struntsamma! Jag ska inte spåra iväg här nu.

Jeffisen är fortfarande hostig så nu ska jag bädda ner honom och mig själv under täcket och se Emil tills man kan alla repliker utantill.

Paul Frank.

Datum:2011-10-08 / Tid:09:25:31
Klicka för att stänga fönster

Nettan hade beställt en sån här tröja åt Meja och den var så himla snygg, och kvaliteten var oslagbar. Jag kan ju då inte vara sämre så nu har jag beställt en likadan till Jeff. Så nu ska de vara två mumsbitar tillsammans, som Nettan så fint sa.

Hopflock.

Datum:2011-10-07 / Tid:23:18:48
Jag vill inte gå och lägga mig riktigt ännu. Jag vill sitta uppe, lyssna på gamla låtar, titta på bilder från förr och vara sådär härligt sentimental.

Här får ni se ett par bilder från förr.. Där jag är med.











 



Oj, nu ska jag nog ta och ge mig.. Blev många bilder! Det är allt ifrån 2006 tills 2011. Blandad kompott minst sagt!

Ni såg bilden på mig och Måns Zelmerlöv? Jag vet att jag absolut inte är ensam, men jag kan i allafall säga att jag kysst honom (eller han kysste mig rättare sagt) och fått hans privata mobilnummer och e-mail. De får jag faktiskt vara lite mallig över, eller som Mikkis, som höll på att dö på fläcken när jag berättade det hahaha.

I Love You.

Datum:2011-10-07 / Tid:22:50:54


Jag saknar er båda två!

Nettan och Meja är här. Vi har gjort play ...

Datum:2011-10-07 / Tid:15:21:18

img_9897 (MMS)

Nettan och Meja är här. Vi har gjort play doh och fingerfärgen är framme så nu ska här skapas konstverk!


Minisar!

Datum:2011-10-07 / Tid:11:22:44

Häromveckan hittade jag den perfekta silverramen på loppis till min gamla dagisbild. Nu står min och Pers bredvid varandra. Jag ska dock byta ut min bild mot en större version men detta får duga så länge. Men visst är de fina?

Jag vet inte om de syns men jag kan verkligen se Jeff när jag ser mig själv på den bilden.


Ajajajajaj!

Datum:2011-10-06 / Tid:21:33:41

Jag har ju då blåskatarr och jag har haft det förut men det här är värsta gången hittills. Jag har ont i hela nedre delen av magen, äggledarna, höfterna ja ni fattar.

Men idag fick jag penicillin utskrivet och imorgon ska första tabletten tas.

Är det nån som vet ungefär hur länge de tar innan symptomen börjar avta?


Nya rejäla skor

Datum:2011-10-06 / Tid:19:45:29

Jag var på stan idag med Jeff och mamma. Då va vi förbi på stans nästan enda skoaffär, förutom eurosko och där vägrar jag att handla pga priset. Affären heter i allafall bekväma skor och som ni då förstår av namnet är skorna jag idag köpte där riktigt bekväma men också snygga!

Jag har länge letat efter de perfekta skorna, låg klack, lite adrogyna, äkta skinn och helt släta utan spännen och sånt skit. Idag hittade jag dom äntligen!

Jag är såå nöjd! Visst är de klassiskt snygga?





Rehab.

Datum:2011-10-05 / Tid:19:58:29

Vilken dag! Jeff har varit gnällig mestadels, vilket varken mina öron eller huvud orkade med riktigt. Tillråga på allt, plus min egna hosta, verkar det som att jag fått uvi också. Ikväll blir det alltså att dricka litervis med vatten och proviva mango. Roligare har man ju haft!

Vilken tur att allt händer medan Per är iväg på övning i 10 dagar.....!


Dermanord - Ansiktsvård

Datum:2011-10-05 / Tid:09:57:22
Jag tänkte komma med ett litet morgontips på ansiktsvård. Då menar jag, som rubriken avslöjar, Dermanord! Jag har använt den ett tag nu och den har gjort underverk för min annars lite irriterande blandhy. Förut hade jag bra hy ena dagen för att ha problemhy dagen därpå, men det problemet är i princip borta nu. Huden känns fräsch, uppstramad utan att kännas torr och den bästa av allt, ren!

Men det finns ännu en anledning till att jag verkligen älskar Dermanord och det är att alla produkterna är ekologiska och innehållsförteckningen på produkterna står på begriplig svenska istället för på latin. Därför vet man exakt vad man sätter på sitt ansikte! Priset ligger lite högre än vad jag normalt brukar betala för ansiktsprodukter men det är helt klart värt varenda krona.

Vill du beställa eller bara läsa lite mer om Dermanord kan ni gå in på Lillakliniken, där jag beställde och fick paketet enbart två dagar efter min beställning. 

Host host host!

Datum:2011-10-04 / Tid:22:45:53
Jag har åkt på en sådan irriterande hosta, och som om inte det vore nog har min kära lilla Jeff smittats av den. Han mådde bra imorse och på dagis men så i eftermiddags när vi va hos Nettan och Meja började han gnälla, svettas och tillsist, hosta. Ikväll tog det länge innan han somnade men efter en alvedon och lite kärlek sover han nu, men lär troligtvis vakna inatt i panik. Det blir alltså inte dagis imorgon (känns som att jag skriver den meningen minst en gång i veckan) istället ska vi åka och hämta hem mormor och morfar som varit utomlands.

Nä, nu ska jag, min hosta och den snoriga näsan gå och lägga sig.

Natti!


Receptet på Nettans underara vaniljbullar ska jag försöka hinna lägga upp imorgon. Men det är egentligen rätt enkelt, men de kan vi ta imorgon sötnosar.

Bullens egna dag!

Datum:2011-10-04 / Tid:09:16:33

Jag tänker inte ställa mig och baka några idag, så då är det tur att jag bakade bullar två gånger förra veckan. Varav ena gången använde jag Nettans recept som är med marsansåspulver och det är nog de godaste bullarna jag någonsin ätit!

Om det är någon av er som är intresserad av ett recept får ni hojta till! Här får ni se några frestande bilder från ett av mina bullbak


Jag saknar ♥

Datum:2011-10-03 / Tid:21:41:09

Jag är inne i en period då jag saknar rätt många personer som tidigare fanns i mitt liv, delvis jobbigt då jag inte längre kan träffa dom.

Men det finns en jag saknar lite extra mycket just nu, men henne får jag träffa om bara några få veckor. Jag längtar oerhört! Snart är hon färdigbakad brandman och då ska hon komma tillbaka hit och släcka bränder häruppe i närheten av oss, hennes "familj".

Jag pratar givetvis om ingen mindre än min älskade älskade fina Mikkis ♥ Hon är ju ändå min bästa vän, den jag alltid kan lita på och veta att hon finns där, hon känner mig utan och innan, upp och ner, ja ni fattar och så är hon ju också Jeffs gudmor.

Jag älskar dig!










Fotohög

Datum:2011-10-03 / Tid:12:39:10

Idag med posten damp det ner ett stort paket från Fujidirekt med bilder, mestadels på Jeff givetvis. Jag försöker vara duktig på att framkalla bilder men nu var det ett tag sen sist så paket var proppfullt!

Vi ska här framöver någon gång få till en fotovägg i vardagsrummet, men de lär nog dröja ett tag till. Tills dess ska jag sätta ihop ett album och sätta in några av dessa bilder i ramar.


Klump i halsen!

Datum:2011-10-03 / Tid:09:36:42
.. Av två olika anledningar. Dels en mindre förkylning som letat upp mig och slagit bo, men sen också för att jag nyss lämnade Jeff på dagis och tårarna forsade. Det finns nästan inget värre än att höra sitt barn skrika i fullständig panik efter en, och så måste man gå därifrån och lämna honom. Men, som tur är skrev Elina nyss ett sms att J slutade gråta kort efter att jag gått och sen va glad över att få ut och leka på gården. Man kan säga att hon just räddade min dag!

Nu ska jag ta tag i städningen här hemma och sen blir det att jobba lite. Sen ska jag hämta min älskade J, tror ni att jag längtar något?

Vilken kväll!

Datum:2011-10-02 / Tid:14:30:40
Jag och min älskade Nettan lämnade barnen hemma med sina pappor igårkväll medan vi själva slog klackarna i taket! Vi hade hur jäkla roligt som helst och det är sällan som jag skrattat så mycket som igår.

Innan vi for ut igår var jag och lämnade Per och Jeff hemma hos dom. Då fick vi se barnen pussa varandra på munnen för första gången, och de va så gulligt att man nästan höll på att börja gråta. Det är lika underbart varje gång man ser hur de verkligen gillar varandra! Idag har förövrigt J suttit i sitt rum och ropat "Meeeja, biiiil" så jag tror minsann han ville att vi skulle åka dit.

Åter till vår kväll ute så innehöll den de mesta, galna skratt, driva med folk som kan driva tillbaka, liten catfight, rökning på balkongen (Nettan) skaka rumpa på dansgolvet och den bästa incidenten när Nettan skulle locka mitt hår.

Nettan - jag blir tokig!! De blir ju ingenting!!!! (efter att ha försökt å försökt att locka mitt hår, irritationen börjar smyga sig på)

Maria - det KAN ju vara en bra ide att slå på den först!

Varpå stackars Nettan kastade locktången och nästan dog av skratt!


Hur många rynkor har Nettan i pannan? Hahaha

Kuoma - till halva priset!

Datum:2011-10-01 / Tid:10:41:36

img_8985 (MMS)

Ja, vi var ju som sagt till Finland igår för att först och främst köpa Kuoma skor till Jeff och Meja. Där finns dom nämligen till halva priset, dvs ca 350 kronor (34 Euro) Ett fynd med andra ord, speciellt med tanke på att man inte kan få bättre vinterskor än just Kuoma. Jag kommer aldrig mer att köpa ett par vinterskor i Sverige till Jeff utan åka till Finland varje höst. Jag valde dessa till J i storlek 24, och en extra sula. Snygga va?