Ett år.

Datum:2014-08-25 / Tid:05:46:15
Älskade älskade barn! Tänk att när du låg i min mage funderade mycket över hur jag skulle kunna älska ett till barn lika högt som jag älskar Jeff. Jag tänkte många gånger att det var omöjligt. Sen föddes du, med handen utsträckt som Stålmannen, med ett rejält skrik. Du vände upp och ner på allt, med ditt mörka hår, stora mörka ögon och humör lika hett som solen i juli. Vi älskade dig högt och oändligt från första stund, du var så självklar och med ens kändes det som om du alltid funnits. 

Men gudarna ska veta att du testat oss detta året. Emellanåt har du skrikit så mycket att vi knappt vetat vilket ben vi ska stå på. Innan du föddes visste jag knappt att ett barn kunde skrika och vara lika envis som du är. Du har en vilja av stål redan nu och visar med bestämdhet när något inte är som du vill. Vi hoppas att du håller fast vid det.. Men att du också lyssnar på oss ibland åtminstone ;-) 

Älskade Elise och Jeff. Ni är allt! 

Grattis på födelsedagen vårt älskade lilla hjärta. Ullig filt!

Datum:2014-08-23 / Tid:10:55:44
Jag har ju inte nog med saker att göra, nej nej.. Så jag måste ju börja sticka en filt också till lillan. Men förhoppningsvis går det snabbt att sticka den så jag kan fortsätta med mina andra projekt ;-) Sen hade jag velat lära mig sticka tröjor så barnen kunde få varsin tröja av ullgarn.. Meeeeen det får nog vänta lite. 

Nu ska jag amma lillan, städa lite, slå in paket, baka kakor... och sticka! 

Jag innan min arbetsintervju i förrgår. Förväntningarna på att få det är inte skyhöga men lite hoppas jag minsann! Roligaste helgen på.. Länge!

Datum:2014-08-12 / Tid:11:21:53
Vi har ju väldigt kul jämt men ibland kan de va lite extra kul att få umgås bara vuxna, och speciellt med gamla vänner. 

Per var på återträff med gänget som han var till Afghanistan med 2009. Jag passade på att åka och umgås med Jessie. Sen sammanstrålade vi allesammans på Bränna inne i stan. De va så himla kul att få träffa grabbarna som jag inte träffat sen medaljceremonin för 5 år sedan. Det blev mycket dans, skratt och andra kuligheter. 

Den här helgen kommer vi minnas länge länge :-) 
Trevligheter.

Datum:2014-08-08 / Tid:17:25:22
Snart är semestern slut för Per..... Men det ska vi inte tänka på än. 

Vi har roligt hela dagarna och njuter sannerligen av sommaren. Lillan går mer och mer för varje minut typ och speciellt efter att hon träffat kusin R som är 2 år, då lossnade det rejält. Jeff är lika klok och busig som alltid, med en gnutta envishet också ;-) Hans humör har dock börjat lugna sig lite, tidigare i våras slet vi nästan håret av oss då allt var tvärt emot. 

Å.. Snart bara en månad till utlandsresa! Det kommer sitta så fint med två veckor med sol, bad och all inclusive. 

Men nu ska vi strax ta emot farbror Pedersen som kommer på besök över helgen. Trevligt värre! Njuter!

Datum:2014-08-04 / Tid:10:25:28
Sommaren är verkligen helt fantastisk! Samtidigt får jag lite panik då hösten är just runt hörnet och lurar. Men en ska ju leva i nuet! Vi har det så himla mysigt hela dagarna, barnen springer runt nakna, badar och leker. 

Men, vi ska ju faktiskt på utlandsresa i september så då får vi ju en liten extra dos sommar, då bör vi väl klara vintern ;-) 

Jag har ju glömt skriva om vår husvagnssemester vi var på tidigare i juli med mamma och pappas husvagn. Det var såpass roligt att både jag och Per blev sugen på att köpa en egen. Men det får vänta, ett litet tag i allafall. 

Här kommer en liten bildbomb från de vi hittills hunnit göra i sommar..