11 månader.

Datum:2014-07-29 / Tid:17:30:32
En ynka liten månad kvar tills vi har en ettåring i huset. Märklig känsla må jag säga med tanke på att hon nyss föddes! Hon går lite nu, kan säga (typ) några små ord och har ett humör som får mitt temperament att likna en filbunke. I födelsedagspresent ska hon få ett flygplan (inte ett riktigt... Eller?) för de har hon sagt.. Nästan. Hon gillar då att flyga med händerna och brumma, solklart flygplan. 

Hon.. 
..Väger kring 8 kg
..Går, om hon själv vill
..Älskar att tuta på näsan 
..Delammas och äter i övrigt vanlig mat, gröt och ersättning ibland. 
..Har tygblöjor på sig när hon inte kryper med rumpan bar
..Sover relativt bra. Inte sovit en hel natt ännu men det kommer väl, nån gång ;-) 
..Tycker att bada är en klar favorit, sprattlar med benen innan hon ens nuddat i vattnet
..Har ett humör som heter duga och morrar/skriker när hon inte får som hon vill
..Kissar och bajsar på pottan... När vi är med och ser signalerna dvs annars har vi det lite överallt i huset istället :-) 
..Diggar alltid med till musik och kastar med huvudet, ser ut lite som att hon headbangar
..Vinkar ivrigt så fort hon hör en bil
..Suger/tuggar på ALLT!! 
..Har brunt lite lockigt hår och bruna ögon
..Älskar verkligen att sitta i cykelstolen, då njuter hon i fulla drag och gallskriker när hon lyfts av..

Hon går!!

Datum:2014-07-24 / Tid:21:41:37
Det har varit på gång länge nu men hon har inte riktigt vågat släppa taget men igår tog hon helt plötsligt sex små steg alldeles själv. Idag har hon knatat på 3-4 steg, stannat och gått några till. Hon vet att det är något stort då hon själv skrattar så gott och klappar händerna, sötnosen. 
Tjotimhejhopp!

Datum:2014-07-12 / Tid:22:12:35
Jag lämnade hus och hem igår för att styra forden mot Luleå med Jessica. Vi hängde med halva Hockeysverige och hade det allmänt trevligt. Jag gillar kvällar som ständigt bjuder på skratt! 
Inget vin blev det dock för mig, ammar ju fortfarande och jag tror inte på de här att det går fint att ta sig ett eller två glas ändå. Men alkohol är inte allt, en har roligt utan också! 

Hahahaha!

David och Jessica 

Jessica i en av många hysteriskt roliga diskussioner med David och Fredrik. 

Vackra Luleå och vackra Jessi. Sommar sommar sommar!

Datum:2014-07-06 / Tid:20:54:23
Hej och välkommen sol och värme! 

Vi håller oss hemma, eller nästan i allafall. Jeff spenderar mest dagarna med grannbarnen men vi andra är hemma i allafall. Lillan har varit naken i två dagar i rad nu, så härligt! Hon kryper mest omkring, kollar in gräsmattan, plaskar lite i baljan, ammar lite.. och så börjar hon om igen. Hon är en helnöjd liten tjej! Hela veckan ska det vara sånt här fantastiskt väder så vi ska ta oss iväg och bada, något som Jeff tjatat om nästan dagligen de senaste veckorna. 

Annars då.. Jag har bestämt mig för att plugga, vi ser och njuter av fotbolls VM och hoppas att det aldrig ska ta slut, Jeff sparar till en studsmatta och det är snart bara en månad kvar tills lillan fyller ett år.