10 månader

Datum:2014-06-25 / Tid:08:00:07
10 månader och bara två ynka månader från ett helt år. Var tog tiden vägen? Vi må ha haft vår beskärda del av sömnlöshet men ändå har tiden flugit iväg snabbare än vi hunnit med. Nu händer det grejer dagligen och det märks att hon förstår mer och mer. Till exempel vet hon att när vi säger "nej" så måste hon skynda på lite ;-) 

Lillan.. 
..Väger 7,9 kg. 
..Delammas och äter vanlig mat till lunch och middag. 
..Har nästan enbart tygblöjor. 
..Sover sådär fortfarande, somnar oftast vid 20-tiden och vaknar vid 7-8 på morgonen, under natten har hon mellan 2 till 10 uppvak men somnar oftast om snabbt. 
..Kryper snabbare än blixten, speciellt när hon får syn på något skoj. 
..Ställer sig upp själv titt som tätt, testat att ta något steg men brukar då inse att det är lättare att krypa istället. 
..Skrattar som en dåre när Jeff busar med henne, då är allt kul. 
..Ogillar häftiga rörelser och mörker! 
..Är en blyg tös emellanåt men brukar mjuka upp efter en liten stund. 
..Vinkar glatt om vi säger vinka och lika glatt klappar hon händerna när hon blir glad. 
..Har ingen snuttefilt eller napp, hennes snutte är nog tuttarna. 
..Kallar pappa för "Baba" och annars ropar hon bara "öööööh" när hon vill få uppmärksamhet. 
..Klättrar i trappen snabbare än en gepard, tur då att vi äntligen fått upp en grind. 

Snart snart..

Datum:2014-06-19 / Tid:21:05:32
Lillan ställer sig som sagt upp själv hela tiden. Sen skrattar hon och klappar händerna och sätter sig på rumpan, händer nästan varje gång. Hon blir bara mer och mer stabil. Idag släppte hon till och med bordskanten, tog ett steg och greppade en stol.. Helt plötsligt kommer hon strunta i att hålla i sig. 
Sommarlov!

Datum:2014-06-18 / Tid:15:58:49
Det verkar nästan som att bloggen gått på sommarlov och det är väl inte alltför långt ifrån sanningen. Jag pysslar med annat just nu helt enkelt. Igår kom vi hem från Västerås/Sala där vi varit på bröllop. Pers syster gifte sig 150 meter ner i marken inne i Sala Silvergruva, en handla häftig upplevelse. 

Ungarna är ganska mätta nu på bilåkande och samma gäller att sova på hotell. Vi har avverkat fyra olika boende på 5 dagar. Ganska skönt då att få komma hem till sin egen säng igen! Men de har skött sig exemplariskt båda två och det har varit förvånansvärt lite gnäll. 

Lillan ställer sig förövrigt upp nu själv titt som tätt, tog fart rejält när vi var därnere. Det känns inte som att de är långt bort nu innan hon tar ett litet steg själv.