Jag räknade lite fel..

Datum:2009-06-30 / Tid:21:22:07
Tihi, till min stora förvåning så har jag räknat fel när de gäller antal dagar tills Per kommer hem! Jag har skrivit 32 och varit bombsäker, men så började jag räkna lite i almenackan och hur jag än räknade så fick jag de bara till 30 dagar. De kan ju bero på att just är 30 dagar tills han kommer hem, så vips försvann två dagar. När den här roliga nyheten uppdagades smög sig ett litet leende upp på mina läppar! Tänk att så lite kan få en så glad..

De är roligt att man får veta något uppmuntrande en dag som denna när allt känns allt annat än roligt och uppiggande. Men nu är snart den här dagen över och förhoppningsvis känns de lite bättre imorgon, inte för att jag riktigt tror de eftersom att jag ska jobba men håll tummarna. Jag ska då ta och gå och lägga mig nu eftersom jag är helt slut, tyvärr är sängen tom, kall och inte alls lika välkomnande som den brukar vara.

Kram på er och godnatt!

Kärlek.

Datum:2009-06-30 / Tid:19:22:09


Åh, kan vi inte spola tillbaka tiden litegrann? Helst en vecka sådär, de räcker alldeles utmärkt. Jag vill ha min älskling hemma igen hos mig! Någon som vet hur man fixar ihop en fungerande tidsmaskin?

En månad.. suck

32 dagar kvar..

Datum:2009-06-30 / Tid:06:41:54
God morgon eller nånting.

Jag gick och la mig kring ett-tiden, vaknade kring fyra och lämnade av Per på flygplatsen kring halv sex. Dagen har knappt börjat och den är redan förstörd! Jag trodde aldrig att de skulle bli så här jobbigt att vinka av Per den här gången eftersom att han inte är borta särskilt länge den här omgången, men ack så fel jag fick. Redan igår brast de för mig, till både min och Pers förvåning faktiskt, med tanke på hur samlad och glad jag varit även fast jag har vetat om att han skulle åka. Men min älskling var lika lugn och älskvärd som alltid, och på något sätt lyckades han lugna ner mig, som han alltid lyckas med. Det är så roligt, ingen människa har hittills lärt sig konsten att lugna ner mig, tills nu alltså.

Inatt när jag var ledsen och deprimerad över att jag skulle få sova ensam nu i fyra veckor framöver så började Per berätta exakt vad han menat med att "han vill ha ett liv tillsammans med mig" och de var så mysigt att jag tror tiden stannade. Han kom inte med massa gulligull utan de mer vardagliga sakerna som man kanske glömmer, som att få äta frukost tillsammans med mig, bli gamla och senila, gnabba på coop över småsaker och få vakna upp bredvid varandra varje morgon.

Jag hoppas, och tror litegrann, att 32 dagar går fort som attans. Eftersom att jag nu ska jobba 11 dagar i sträck så tror jag ju att tiden ibland kommer bokstavligt talat flyga förbi, men de behövs de också emellanåt. Men jag tänker så här, om en vecka är de bara 3 veckor kvar och när de var 3 veckor kvar denna gången så kändes de som ingenting och då var vi ifrån varandra i drygt 7 veckor. Äsch, de är kommer nog funka fint.. eller vad tror ni?

Åh, men jag saknar honom förfärligt mycket..


1 år ♥

Datum:2009-06-28 / Tid:20:24:33


Idag för ett år sedan blev jag och Per "tillsammans" eller vad man nu ska kalla de. De var i allafall då vi "bestämde" att nu får de vara nog, vi är ju ett par så varför inte säga de högt. De var efter en rätt rolig diskussion som vi bestämde de, de var mycket "nämen alltså, vad skulle du säga om någon frågade om du va singel" och väldigt mycket "typ singel eller typ upptagen"

Vi har då haft ett år fyllt av massvis med kärlek, omtanke, lycka och fjärilar i magen. Vi känner och beter oss minst lika nyförälskade som vi gjorde förra året, om inte lite mer! De känns helt ofattbart att man kan vara så här lycklig, de är en obeskrivlig känsla som jag önskar att alla får uppleva. Dock önskar och hoppas jag att vi nästa år kan säga att vi inte varit ifrån varandra lika mycket som vi varit i år, men de tror jag. Lite saknad går ju bra, men inte så här mycket hela tiden..

Ikväll ska vi först fira med pizza, och lite senare ska vi korka upp våran dyrchampagne och skåla lite extra för våran fina och speciella kärlek! ♥

THE dress.

Datum:2009-06-27 / Tid:21:18:14


Åh, klänningen gör sig verkligen inte lika bra på bild som i verkligheten! Den är snygg!! Jag hade lätt kunnat ha den ikväll igen, men Per tyckte att de va en dålig idé tyvärr. Men denna skönhet kommer förmodligen bli en riktig favorit i framtiden!

Våran lilla bebis.

Datum:2009-06-25 / Tid:22:41:54


Hahaha, gud vad jag skrattade när jag fick se den här bilden när jag la in den på datorn! Jisses så söt hon är våran lilla Sierra. Bilden är tagen igår när de va varmt som attans ute, kissen fick ju givetvis också vara ute med oss då och eftersom hon var helvild och skuttade efter varenda fluga/mygga/myra/fjäril/geting hon såg, blev hon ju lite andfådd som bilden visar tydligt och bra. Tungan hängde utanför munnen hela tiden också, och så flåsade hon som en gammal tant med dålig kondis. Hur sött som helst!

Tillskott i garderoben.

Datum:2009-06-25 / Tid:22:36:34
   

Här får ni se mina nykomlingar som jag inhandlade idag! Visst är skorna exakt lika snygga som jag påstod i inlägget innan? Jag älskar dom! Sen är de ju lite roligt att de faktiskt är mina allra första röda skor som jag äger, ja i vuxen ålder alltså. Klänningen då, den köpte jag på REA till och med, snacka om klipp! De känns som att den kommer bli välanvänd. Skjortan kommer jag nog använda mest som jacka/kofta vilket den kommer passa perfekt som.

Vad tycks? Bra köp?


Kläderna kommer ifrån Acne, Vila, Gina tricot och Tiamo/Scorett.

Vår son kommer bli en playboy.

Datum:2009-06-25 / Tid:20:55:13
Per är så rolig ibland, vi har varit och hyrt film nyss och i bilen hem började vi diskutera hur vi ska uppfostra våra framtida barn. Ungefär så här lät det..

Per - Våran son ska ta gitarr- och sånglektioner, plus att han ska gå i någon kampsport.
Jag - Jasså, varför det då?
Per - Jamen, för hans eget bästa..
Jag - Han ska alltså bli en muskelös kille som alla tjejer blir dödsförälskad i när han slänger upp gitarren och börjar sjunga?
Per - Yes box!
Jag - och våran dotter?
Per - Hon ska bli nunna!!!

Ja, där ser man..

Rolig shoppingrunda!

Datum:2009-06-25 / Tid:18:10:52
Hej på er alla glada!

Gud vad jag är dålig på att uppdatera, men beror mestadels på att min älskling är hemma och då vill jag inte sitta vid bloggen och tråka. När han åker igen lär de alltså bli bättre och tätare uppdatering igen.

Idag har jag jobbat, öppnat, sen när jag slutade så for vi nästan direkt iväg till Luleå för att shoppa loss lite. Tanken var att hitta lite kläder att ha på sig i helgen när de är Boden Alive och allt. Jag trodde dock inte att jag skulle hitta något passande men där fick jag felfelfel! Ni får inte riktigt veta eller se ännu, men kan avslöja att de är en färgsprakande Acne-klänning som kommer bli en av kreationerna i helgen. I Luleå fick jag även ett par urläckra skor av Per, i ett-års-jubileum-present och ohlala säger jag bara. De är skyhöga, röda och de är nitar på dom, ja, de är grymma på ren svenska! Ni ska få se bilder på alltihop, köpte även lite annat småt och gott.

Nu ska jag däremot fortsätta städa och så ska vi grilla, mumsi.

Vackraste.

Datum:2009-06-24 / Tid:09:59:24
Godmorgon älskade blogg.

Åh vad jag älskar att kliva upp ur sängen, se hur solen lyser och kolla på tempen att den står stadigt på +20 grader. Så här borde alla dagar vara, året runt. Sen att få titta ut på altanen och se min älskade sitta och läsa tidningen, de är också en syn som jag helst av allt skulle vilja se varje morgon resten av mitt liv. Självfallet ska jag snart dra på mig bikinin och gå ut och sola, ska dock vänta lite till. Jag har fortfarande hosta och fruktansvärt ont i mina lungor, kan knappt andas ibland pga värken. Så jag har tagit lite värktabletter och väntar snällt på att de ska börja värka så jag kan bli lite normal igen.

Igårkväll jobbade jag förövrigt, min första ensamna stängning, eller jag var inte egentligen ensam eftersom jag hade en tjej med mig som vi håller på att lära upp. Men eftersom att hon inte kan nånting så anser jag då att jag var ensam. Men de gick då hur bra som helst, enligt mig, någon annan har kanske en annan åsikt.

Vad händer idag då? Vi ska som sagt sola, tänkte ta en liten tur upp mot stan och kika runt lite också. Vi har inget alls planerat, vilket vi nästan aldrig har och de är alltid lika härligt att ha det så. Enda som jag vet att vi ska göra är att kramas, pussas och säga "jag älskar dig" cirka en miljon gånger, men de gör vi varje dag.

Ni får ha en trevlig och fin dag!

Inte lika risig längre..

Datum:2009-06-23 / Tid:11:41:03
Förlåt för den här bedrövligt dåliga uppdateringen men har varit så sjuk de senaste dagarna så har knappt orkat prata eller äta. Men idag mår jag mycket bättre! Igårkväll somnade jag i Pers knä kring halv åtta och jag sov ända tills kl tio imorse, och jag har inte hostat en enda gång. Igår trodde jag inte ens att jag skulle orka jobba idag men jodå minsann.

Eftersom jag har varit frånvarande så har jag ju inte ens visat er bilder ifrån midsommar men de kommer alltså nu istället. Vi ser lite halvmongo ut på vissa bilder men de bjuder vi så gärna på, helst Per!

           

Febrig.

Datum:2009-06-21 / Tid:13:41:14
Per står och lagar mat och medan han gör de så sjunger han "jag har världens bästa tjej" om och om igen. Sött va? Ibland lyckas han minsann! Ibland ändrar han texten lite efter humör, så ibland är jag inte bäst utan näst bäst. Ja, när han har en ego-dag alltså.

Nä, huvva vad jag yrar. Men jag har faktiskt åkt på en rejäl förkylning så jag mår allt annat än prima. Igårkväll hade vi ju folk här på lite grillning och öl. Dock så smällde de bara till och så blev jag knallröd i ansiktet och så vips hade jag feber. De var ingen höjdare kan jag ju meddela. Idag mår jag då ännu sämre också, men min älskling tar hand om mig så gott han bara kan så de känns ju åtminstone bra. Jag har tagit rätt mycket hostmedicin också så han är nog lite rädd att jag ska svimma eller något, så de är rätt sött när han frågar varannan minut hur jag mår och om jag känner mig yr.

Nä, nu ska jag fortsätta kurera mig i soffan i min älsklings varma famn..

Älskling.

Datum:2009-06-20 / Tid:21:30:48


Det är underbart att ha dig hemma älskling.

Puss :-*

GLAD MIDSOMMAR!

Datum:2009-06-19 / Tid:13:18:39
Glad midsommar på er alla glada!

Hoppas ni hittills haft en underbar dag och den fortsätter på samma sätt. Här är allt tipptopp som ni säkert redan förstått! Vi myser och pussas hela tiden, kan inte låta bli varandra helt enkelt. Men de blir väl så när man har varit ifrån varandra drygt 7 veckor. Vi har precis varit ute i heden hos la familia och fikat lite, vi hann även ta oss en svängom ute på gräsmattan, tydligen tränade vi inför vårat framtida bröllop. Våran första dans som äkta makar kommer förmodligen bli en katastrof men de bjuder vi våra gäster på i såfall.

Nu lagar älsklingen mat, sen ska vi kolla på lite tv innan de är dags för att fixa oss iordning inför kvällen. Vi ska ut till sunderbyn ikväll och grilla med Pers kompisar. Så de blir nästan som förra året fast på ett annat ställe och med lite fler människor. Innan vi åker dit ska vi dock ut till våran stuga och hälsa på släkten och önska lite glad misommar.

Jaja, nu ska vi fortsätta mysa..

Ha en toppenfin dag allihopa!

Min älskling är hemma!

Datum:2009-06-19 / Tid:00:01:34
Oh herregud säger jag bara!

Jag var som sagt och mötte upp Per på flygplatsen kring halv fyra tidigare idag. När jag fick se honom komma emot mig med ett stort varmt leende trodde jag att mitt hjärta skulle lägga av där och då. Sen när han kramade mig och lyfte upp mig samtidigt som han bara skratta och sa "hej älskling" då försvann allt runt omkring mig. Han gav mig sen en stor lång kyss och de kändes bara helt makalöst och overkligt, precis som han också sa sen. Men alldeles alldeles underbart givetvis! Vi kunde inte låta bli att titta på varandra och bara skratta, vi kunde heller inte låta bli att kramas, pussas och bara ta på varandra, som om vi inte egentligen trodde att de va verklighet.

Sen när vi kom hem la vi oss i soffan och bara kramades, länge. De va länge sen som jag var med om något så fantastiskt! Efter lite mat och besök så tog vi fram champagneflaskan som vi fick av mami tidigare idag, och så gick vi ut på uteplatsen och pratade lite. Det är lite skrämmande att höra vad han varit med om samtidigt som de känns otroligt skönt att han kan dela med sig av de han upplevt.

Dagens bästa kommentar fällde Per också tidigare när vi diskuterade en sak, och som vanligt var de mitt i prick.
Jag - Då blir jag nöjd..
Per - Vadå, du blir ju aldrig nöjd!

Det stämmer nog rätt bra, eller? Ja, emellanåt i allafall.

  
Jag innan de bar av mot kallax, sen har vi Per i sin fina afghan-mössa.

IDAG KOMMER HAN HEM!!!

Datum:2009-06-18 / Tid:10:51:41

GOD MORGON!
Idag är det kanske världens bästa morgon, och jag känner mig på världens bästa humör, för idag kommer Per hem! Idag! Kan ni tänka er det? Inte jag, så snälla kan någon förklara? Herregud alltså! Dessa veckor har bara flugit förbi, fast jag ska inte ljuga, visst har de varit tufft vissa stunder. Klart man har velat lägga sig ner och gråta ögonen ur sig vissa dagar men jag är inte en sådan människa så jag har kämpat med näbbar och klor för att ta mig igenom de dagarna. Titta var de har lett mig, han kommer ju faktiskt hem idag och de känns helt fantastiskt! De pirrar något fruktansvärt i magen och jag kan bara jämföra den känslan med när jag träffade Per de första gångerna, eller när vi kysser varandra än idag.

Halv fyra kommer jag skratta, gråta, bli stum, skrika, skaka, ja alltihop i en enda stor röra. Då kommer jag vara världens lyckligaste människa och äntligen få se och känna min älskade igen! De kommer nog vara en av de bästa stunderna i mitt liv. Herregud, bara att sitta här och skriva om de gör mig alldeles tårögd av glädje. Hur ska de då bli när jag ser honom gå emot mig med ett stort leende? Eller när han drar mig in i hans famn och kramar mig, hårt och länge? Åh.. nu längtar jag mer än jag gjorde när de va 34, 25 och 16 dagar kvar tillsammans.

Nu ska jag gå och duscha, göra mig iordning och bara skratta och vara glad. Nästa gång jag skriver kommer nog min älskade sitta en meter ifrån mig, de känns galet!

Jag tänker på er andra "gräsänkor" ska ni veta, önskar att vi alla kunde få träffa våra älsklingar idag. Men nästa gång är de eran tur och då kommer jag sitta och tjura förmodligen. Håll ut, dagen kommer fortare än man tror!


Är jag verkligen helsvensk?

Datum:2009-06-18 / Tid:01:09:06
Jag började kolla på lite bilder på min facebook nyss och så hittade jag den här bilden på mig ifrån min och Pers turkiet resa i somras. Allvarligt talat, jag har hört större delen av livet hur jäkla brun jag är och blir när jag är utomlands, dock har jag alltid skrattat åt de och sagt "Näämen inte blir jag väl brun" men alltså, jo nog fasiken blir jag brun! När jag ser den här bilden börjar jag ju fundera, är jag verkligen helsvensk? Svaret är väl inte ja direkt, men jag härstammar ju inte från något land där man är mörk direkt. Fast man kan ju tro de när man kollar på den här bilden, eller vad säger ni?



Tydligen så var jag ju ännu brunare efter Maldiverna.. de ni!

Sista passet denna veckan.

Datum:2009-06-17 / Tid:16:41:51
G'day.

Idag har de blivit extremt lite uppdatering här men har varit så himla trött och småsjuk så har behövt vila och bara ta de lugnt. Men nu ska jag iväg och jobba igen, fast de är ett sånt kort pass så de är knappt att de gills. Eller, de är ju klart att jag hellre hade velat vara hemma.

Imorgon kommer Per hem, tänk, imorgon! De känns så obegripligt så har inte förstått de ännu, min hjärna säger att jag kommer att förstå när han står en cm ifrån mig. Eller när jag får krama honom och känna hans underbara lukt, då förstår jag nog. Åh, jag längtar! Tur att jag fick ordentligt med sömn inatt eftersom jag kommer inte sova många minuter inatt. Men de kan jag ta!

Nä, dags att springa iväg till jobbet och jobba undan sista passet för den här veckan. Jag ska ju inte jobba sen förrän på tis tror jag, så de blir långledigt.

Ha en bra kväll allihopa!

Snart smäller de..

Datum:2009-06-16 / Tid:20:09:32
Nu ska ni få höra! Klockan halv fyra på torsdag så kommer jag stå med världens största leende och en öppen famn och vänta på min älskling! Ja, han landar då på kallax och jag kommer stå längst fram och skutta som ett litet barn på julafton. Jag är så fruktansvärt lycklig! Tänk, nu är de bara två ynkliga dagar kvar innan jag får träffa honom igen. Det är helt ofattbart!

Jag städade ju här hemma igår inför hans hemkomst så ikväll har jag bara tänkt att ligga i soffan och återhämta mig. De känns som att de va hundra år sen som jag sov ordentligt så behöver lite vila. Men imorgon börjar jag inte förrän kl.17 och fy bubblan så skönt de känns! Jag ska vara utvilad på torsdag, så är de bara.

Nä nu ska jag bädda ner mig och ta hand om min eländiga och irriterande hosta som bara blivit värre under dagen, nu har även halsen börjat göra riktigt ont och de känns ju verkligen toppen eller inte. Nä, lite varm choklad eller något annat gott varmt vore mer än välkommet. Fast de orkar jag inte göra när jag har Amals goda mat här hos mig, så jag ska nog ta och smälla i mig lite lamajin.

Ha de gott! Kramis

Ska vi gifta oss?

Datum:2009-06-16 / Tid:08:51:11
Godmorgon.

Inatt har jag drömt en sådan mysig dröm, och den fortsätter få mig att må bra även fast jag nu vaknat. Jag drömde faktiskt att jag och Per gifte oss! Alltihop var med från kyrkan till bröllopsfesten till första dansen till smekmånaden. De va hur härligt som helst! Man kan ju hoppas att Per kommer hem med en fet diamantring och friar, men jag skulle ju inte sätta några pengar på de direkt. Jaja, det var åtminstone en väldigt trevlig dröm!

Tyvärr har jag dock varit lite febrig och hostig under natten, så mår väl inget vidare i övrigt. De retar som tusan i min hals och de känns ju inte roligt med tanke på att Per kommer hem på torsdag och då vill man ju vara pigg och glad. Men jag får hoppas att de är något tillfällligt! Imorgon ska jag då sova ut ordentligt och se om de hjälper något. Idag ska jag dock jobba hela dagen lång och de känns väl sådär men men.

Nu ska jag försöka äta lite frukost innan de är dags för jobbet.
Ha en bra dag allihopa och ta hand om er!

Kram

Fint litet brev.

Datum:2009-06-15 / Tid:22:55:39
   

Kolla in de här söta brevet som låg i min brevlåda när jag kom hem ifrån jobbet! De va urgulliga Nina som hade skickat ett långt brev och så en bild som hon tog på mig, henne och Sandra när vi va uppe i Kalix på testhelgen i början av maj. Jag blev så himla paff, och framförallt glad, kunde inte låta bli att skratta när jag såg bilden eftersom jag minns hur jäkla roligt vi hade! Sen vet jag att jag har två underbart roliga år framför mig med dessa två damer.

Tills vidare hänger bilden på kylskåpet och varje gång jag går förbi den så ler jag och känner sån enorm glädje över livet och min otroligt ljusa framtid! Härligt va?

This is my cup of tee.

Datum:2009-06-15 / Tid:22:48:06
Åh vad jag gillar att ha de välstädat omkring mig! Idag kändes de dock lite motigt att städa men de gick ändå snabbt och de blev hur fint som helst här hemma. Fast städade inte allt idag eftersom jag vet att jag kommer få göra om de på onsdag eller torsdag eftersom katten inte är den allra renaste. Men så är det!

    

Här får ni se lite bilder ifrån vardagsrummet och de nya grejerna. Blommorna, krukorna och kuddarna är alltså nytt! Vad tycks? Jag tycker de passar så mycket bättre än de vi hade innan så jag är nöjd som ni säkert redan förstått! Visst är lillan söt förresten? Ibland ramlar hon ner bland kuddarna och så gosar hon in sig och ser sådär mjuk och dunbollig ut, helt underbar!

Crazyclean.

Datum:2009-06-15 / Tid:18:15:47


Yeah! Jag fick nyss värsta rycket, slängde mig i duschen och fick ett litet lyckorus. Sedan kände jag bara "nä nu ska jag fanimej städa upp ordentligt här hemma" så nu ska jag sätta igång och när jag är färdig ska de skina! Vad tror ni om de va? När jag väl bestämt mig så kan inget stoppa mig och så känns de nu!

Jag ska sätta igång, sen ska ni få se vilka fina saker som fått flytta till våran lya och även vilket fint brev och tillhörande present som jag fick hem i brevlådan idag. Don't miss it!

Jag har en extra-mamma.

Datum:2009-06-14 / Tid:22:40:10
Visste ni det? Amal känns då åtminstone som de emellanåt. Ikväll så ringde hon och frågade om hon skulle komma förbi med lite middag och sitta och prata ett tag. De tackar man ju givetvis inte nej till! Så hon kom förbi med min favoriträtt lamajin, det är nog de godaste jag vet! Jag vet inte hur många gånger hon har kommit hit med de nu, men de är några gånger och de är lika uppskattat varje gång. Jag brukar bara slänga i mig maten direkt när hon har gett mig de, och hon brukar alltid skratta lika mycket åt mig. Men vadå, det är ju gott!

Amal, min lilla älskling! De känns otroligt värmande att man har en sådan snäll människa som bryr sig så otroligt mycket om en. Det är guld värt!

Bloggdesign.

Datum:2009-06-14 / Tid:19:53:14
Jag blir lite deprimerad varje gång som jag klickar mig in på min blogg och ser min header. Visst, den är fin men nu vill jag ha en ny, eftersom den gamla inte riktigt överenstämmer med mitt liv idag. Eller vad säger ni? Någon som känner sig manad? Jag hade gärna satt mig ner och gjort det om jag nu hade haft photoshop och en uns kunskap.

Jaja, en vacker dag ska de nog lösa sig så jag blir nöjd..

4 dagar kvar..

Datum:2009-06-14 / Tid:18:33:32


Titta så litet måttbandet är nuförtiden! På torsdag åker jag till Kallax och hämtar min älskling, kan ni tänka er de? På torsdag! Det är helt galet att tiden har gått så här fort. Var det inte i förra veckan som jag satt och klagade över att de va över 6 veckor innan han skulle komma hem?

Någon som är avundsjuk på att min älskling kommer hem på leave på torsdag? Tihi.
Nä jag ska inte vara elak, de kommer vara tvärtom sen och då kommer jag vara så fruktansvärt avundsjuk!

Söndagstråk.

Datum:2009-06-14 / Tid:15:32:36
Ja, som ni redan vet så ogillar jag söndagar, men man måste ändå ta sig igenom dagen vare sig man vill eller inte. Jag ska då i allafall på fotboll och slå ihjäl några timmar. Egentligen är jag alldeles för trött men måste ta mig ut genom dörren känner jag annars blir jag tokig. Men vinner inte BBK idag så kommer jag bli skogstokig och då är de definitivt sista gången som jag satt min fot där den här säsongen!

Sen ikväll ska jag då bara bädda ner mig i soffan och kurera mina fötter, min rygg och mina onda blåsor som jag har i handen. Imorgon är de dags att jobba igen, fast jobbar bara 6 timmar vilket känns som en bra start på veckan.

Nä, nu ska vi strax åka.
Ha en bra och förhoppningsvis härlig söndag!

Western-bilder.

Datum:2009-06-14 / Tid:13:15:48
       

Här får ni se lite bilder ifrån igår när jag jobbade! Den första och andra bilden är innan vi började jobba, de är därför vi ser hyffsat fräscha ut fortfarande. Dock så lyckades jag bli av med min hals på just den bilden men men, så kan de bli ibland. Resten är efter att vi stängt, och då var man hyffsat trött efter att ha haft en trång korsett på sig i cirka 5½ timme. Ja, korsetterna sitter exakt lika hårt som de ser ut om inte hårdare! Sista bilden är på Ellinor precis innan vi skulle sluta, och precis efter vi hade brottats bakom baren.

Ja, nu vet ni hur jag ser ut en arbetskväll på Western Farm.

Nattarbetare.

Datum:2009-06-14 / Tid:04:15:26
Godmorgon?

Jag är precis hemkommen ifrån jobbet, och jisses så trött jag är i fötterna, ryggen och magen. Idag hade jag på mig en riktigt tight korsett också, de kändes kan jag säga. Men men, den gav mig en hel del dricks också! De har då varit roligt ikväll med tjejerna, trots att vissa gäster blev alldeles för fulla och därmed odrägliga, men de får man ta när man jobbar på ett uteställe. Kvällen flöt då på smärtfritt, tills Ellinor fick ett frispel efter stängning och skulle börja brottas, de slutade med att vi stod och drog varandra i håret som två 7åringa flickor som bråkar om en barbiedocka. Våran chef höll på att skratta ihjäl sig, och jag förstår honom! Men kul hade vi även om jag är lite öm i hårbotten just nu.

Jag har även fått dricks, sammanlagt 573:- ligger på min byrå. Dock har jag inte fått allt på farmen utan för att jag gjorde lite chaufför-tjänster innan jag började jobba, men de gör jag så gärna för en liten slant.

Nä, nu ska jag försöka få mig lite sömn även om de kommer bli svårt med dessa värkande (och stinkande) fötter, och ingen älskling som kan massera. De känns surt!

Natti allihopa..

je t'embrace!

Datum:2009-06-13 / Tid:19:34:40

Snart är de dags att jobba, och jag känner absolut ingen motivation nånstans i min kropp. Men de kommer nog kännas lite lättare när jag kommer dit och får träffa alla mina tjejer, de brukar alltid kunna få mig att le! De är just de jag älskar med Western farm, personalen! Vi allihopa kommer så himla bra överens och vi har i princip alltid roligt och skrattar nästan jämt. De är exakt så de ska vara enligt mig! Dock brukar de vara en del grimarser när klockan börjar ticka mot 5,6 på morgonen men de är rätt naturligt.

Jag pratade faktiskt med Per nyss förresten! Vi pratade om midsommar och om hans stundande hemresa. Jag kan fortfarande inte förstå att han verkligen ska komma hem, de känns så overkligt. De va så roligt att höra honom skratta och vara glad när han pratade om att få komma hem, de värmde verkligen i mitt hjärta. Jag längtar så otroligt mycket efter att få hålla om honom och bara njuta!

Nä, nu ska jag lägga sista touchen på mitt smink och sedan hitta lite kläder som kan passa att ha under korsetten. Ni får ha en underbar kväll både om ni ska ut och ta några glas vin eller bara ligga hem och slappa framför tvn!

Kram på er alla!

 
Så här ser jag ut ikväll, har till och med sminkat mig och de tillhör ju inte till vanligheterna.



P.S Tänkte kolla era kunskaper i franska, je t'embrace, vem vet vad de betyder? Enligt mig är de nog den vackraste meningen i de franska språket..


Värdelöst humör!

Datum:2009-06-13 / Tid:15:08:36

Det är inte riktigt min dag idag känner jag! Innan jag träffade Amal så var jag lite halvnere och irriterad, sen när jag träffade henne så höjde jag humöret men nu är de värre igen. Jag vet inte vad de är för fel, men jag misstänker att de beror på att jag ska jobba hela natten och det är inget som tilltalar mig direkt. Jag hade hellre velat vara hemma ikväll med någon god vän och bara ta de lugnt, men så kommer de alltså inte bli. Istället ska jag stå i en bar halva(hela?) natten.

De kanske känns bättre imorgon när de är gjort? Fast jag tror inte de, imorgon kommer jag vara helt slutkörd och uttråkad, så kommer nog inte ens orka gå på BBK matchen vilket är något som jag verkligen vill gå på. Men men, allt kommer kännas bättre när måndagen kommer och jag får jobba bort några timmar.

Nä, nu ska jag sluta gnälla och vara positiv, har ju egentligen ingenting att klaga över..


Off i go.

Datum:2009-06-13 / Tid:12:44:48


Igårkväll hade jag tänkt mig en mysig hemmakväll med godis och tv-tittande, men de blev inget med det. Amal kom hit och så gick vi upp en sväng på stan och köpte glass, sedan blev det ett spontanbesök på bränna där käre bror + vänner redan var. Men jag drack bara två öl, sen gick jag hem, kände kanske att huvudet inte riktigt var med och sen ska jag ju faktiskt jobba inatt. Förra året när jag jobbade exakt den här helgen så gick jag ut med Sandra & c/o, skrev om de i bloggen då, och så skulle jag jobba på farmen på lördagen. Jag var så fruktansvärt bakis då, minns att jag pratade i telefon med Per på dagen eftersom han skulle komma dit på kvällen och trodde aldrig att jag skulle klara de men jodå. Jag jobbade med en huvudvärk, nästan enbart för Pers skull, blev förkyld och for sen hem till lägenheten med Per och höll honom vaken hela natten med min hosta. Så blir det inte ikväll, tyvärr!

Jaja, nog med gamla historier! Nu hade jag tänkt kila upp mot stan och käka lunch med Amal, annars lägger jag mig nog och somnar på soffan vilket inte är optimalt eftersom jag behöver mat och energi inför inatt. Sen ska jag nog hem och städa upp lite så jag slipper göra de imorgon när jag kommer vara trött som en gris.

Ha en bra dag hörni!


Pssssst, bara 5 dagar kvar nu..♥

Mysigt samtal.

Datum:2009-06-12 / Tid:20:05:55
Åh vad glad jag blev när telefonen ringde och de stod +88 i början. Mitt hjärtade skuttade som en duracell kanin på amfettamin! Sen när jag fick höra mitt älskade hjärtas mysiga röst så blev jag som en fnittrig 14åring efter ett par folköl. Per frågade faktiskt om jag drack ikväll eftersom jag lät så svammlig och skrattig, men så är ju inte fallet, jag är bara väldigt kär!

Vi hade då ett förvånandsvärt långt samtal där vi pratade om allt från att kocken dansat fram en regnskur nere i öknen till att om exakt en vecka är Per här hemma igen och hur overkligt de känns. Det är sådana konstraster när vi pratar, jag sitter och tittar på katten hur hon busar medan jag hör snorungar köra omkring i sina raggarbilar här utanför. Medan Per håller på att svettas ihjäl mitt ute i öknen under en helt stjärnklar himmel, han berättade även att de var så becksvart att man inte kunde se handen framför sig i princip. Alltså inte ett ställe som jag ska besöka inom en snar framtid!

Vad pratade vi mer om då? Jaaa, om mina jobb, vad vi ska göra när han kommer hem och de viktigaste av allt, vad vi ska äta. Sen var det ju givetvis de vanliga jag-saknar-dig-så-mycket-snacket, och de blir jag aldrig less på!

Bara 6 dagar kvar nu, det är ju nästan ingenting, eller hur..?

Lockigt hår.

Datum:2009-06-12 / Tid:19:51:32
Eftersom jag som sagt är nyklippt och nyfärgad så var jag ju bara tvungen att prova locka håret och se hur de såg ut, och jäklarns så snyggt de blev! Kolla här själva..

 

Dock så har jag ju inte fixat till håret ytterligare på bilderna därav en hel del hår i ansiktet, men hyffsat snyggt ändå enligt mig själv.

Nytt hår!

Datum:2009-06-12 / Tid:15:56:34
 

Vad tycker ni? Jag är så himla nöjd alltså! De blev exakt som jag hade föreställt mig, lagomt blonda slingor och enbart toppat och lite uppklippt. De är ingen radikal skillnad så här på bild om man jämför med innan men för mig är de en enorm skillnad, håret känns så lätt och fräscht nu.

Nu är det dags..

Datum:2009-06-12 / Tid:09:32:41

.. Idag ska jag äntligen klippa och slinga mitt hår. Klippa är väl att ta i när jag bara ska toppa igenom det men men. Fast jag vet ännu inte exakt hur jag ska göra med håret men hade tänkt att hon som ska göra de ska komma med lite förslag så får vi se. Jag misstänker att de kommer bli lite slingor i allafall sen utöver de är de blankt. Men snyggt lär de nog absolut bli!

Efter att jag är klar hos frisören så ska jag nog promenera upp till stan (är ju i princip i stan redan men jaja) och kolla på studenterna. I år har jag ju faktiskt några vänner som går ut, det är rätt märkligt förra året visste jag knappt någon som gick ut men i år när de är yngre så har jag flera stycken. Jaja, så kan de va! Nästa år kommer jag nog inte känna någon förutom min kusin då.


Nä nu ska jag pallra mig iväg. Ha en bra dag!


En vecka kvar..

Datum:2009-06-11 / Tid:10:32:26
Det börjar närma sig med stormsteg, nu är det bara en ynka vecka kvar innan jag ska styra bilen mot kallax och möta min älskade Per! Då har han varit iväg i ungefär 7 veckor, och om jag ska vara ärlig så börjar de kännas lite nu. I början var de tufft men sen blev de lättare och lättare, men nu när de bara närmar sig mer och mer blir de tvärtom alltså tyngre och tyngre igen. Sen hoppas jag inte att de blir några problem med hans leave-resa för i såfall kommer jag bli fullkomligt galen, och då menar jag inte sucka-djupt-och-bli-lite-besviken-galen, nej då menar jag åka-till-afghanistan-och-strypa-hans-chef-galen! 

Jag hoppas i allafall den här veckan går snabbt som attans, men de tror jag. Jag ska ju jobba rätt mycket och de brukar ju göra så att tiden bara springer iväg.


Tänk om en vecka, jag kommer sväva på små rosa moln.. ♥

Brunett? Blond? Slingor?

Datum:2009-06-10 / Tid:23:35:03
Guess what, på fredag så är det äntligen dags för mig att fixa till håret! Dock vet jag ännu inte vad jag ska göra exakt, men jag försöker sakta men säkert ta reda på det. Jag skulle gärna vilja ha eran hjälp också! Det som jag har funderat på själv är att ljusa upp hela håret och inte göra några superljusa slingor, utan mer bara ljusa upp i någon gyllenbrun färg kanske och så ha lite slingor i det också. Vad tror ni? Eller ska jag göra massvis med ljusa slingor så det ungefär kommer se ut som jag hade förut? Det som är problemet med det är ju då att jag måste slinga det igen om ett par veckor och sånt kostar pengar. Eller ska jag bara köra på mörkt, eller är de alldeles för trist?

Hjälp mig lite här nu va!

 

Ja, första bilden är för två år sedan och den andra för två helger sedan. Jag hade ingen när jag hade någon mellanfärg, och tror aldrig riktigt att jag haft en snygg sådan heller. Så kanske dags nu? Hjälp.

Appropå klippningen så kommer de enbart bli lite toppning och lite uppklippning, inget mer, jag odlar numera ett långt, fräscht och snyggt hår.

Grattis Linus!

Datum:2009-06-10 / Tid:17:54:49
Idag har de som sagt varit utbildning hela dagen i Luleå. Dock så insåg jag rätt snabbt att "hey, de här kan jag ju redan" så halvsov mig igenom större delen av dagen, men de gick suveränt de också. Linus skrattade rätt gott när jag ringde honom imorse för att gratta honom och jag berättade om utbildningen, men ja, det är ju roligt när man kan roa någon.

Linus fyller ju då år idag, hela 24 år har lillgrabben hunnit bli! Herregud så tiden går, eller vad säger ni? Det känns ju som att de var i förrgår som han fyllde 20 och satt hemma hos oss i heden och öppnade presenter. De känns även som att de va i förra veckan som han fyllde 21 på min studentbal, men ja, det är några år sedan nu. Han fick då dagen till ära en fin blomma och en chokladask av mig, visst är man en snäll liten ex-flickvän?

Grattis Linus, och jag behöver inte önska dig en bra dag för de vet jag att du redan har!

Hopp i säng.

Datum:2009-06-09 / Tid:23:38:56
Nu ska jag göra en djupdykning ner i min stora, sköna säng. Imorgon är de utbildning hela dagen i Luleå, känns väl sådär men vad ska man göra? Jag kommer ha med mig min dator och om tid finns kommer jag givetvis att uppdatera er om min otroligt roliga dag.

Godnatt, och dröm sött allesammans!

Ljuva minnen!

Datum:2009-06-09 / Tid:20:53:30


När jag hör den här låten så kan jag knappt låta bli att le..!

Jag tänker på en balkong, ljumma vindar, skratt, marlboro menthol, efes och härligt roliga tjejer..

Somrig långklänning.

Datum:2009-06-09 / Tid:20:04:14


Åhhh, titta vilken vacker långklänning! Den här skönheten hade jag så himla gärna velat ha i sommar, helst på bröllopet som vi ska gå på i början av Augusti. Är de inte någon vänlig själ som vill köpa denna åt mig i storlek 36? Kom igen, snälla!


Bild: H&M

Åka utomlands?

Datum:2009-06-09 / Tid:19:07:37
Tihi. Igår kom Amal förbi och pratade lite, och helt plötsligt så hade vi spontanbokat en resa ner till Turkiet i Augusti. Den var alldeles för billig för att låta bli att boka, så de fick bli så. Vi vet ju dock inte ännu om vi kommer att åka men de ser då ut så just nu, och de känns så himla roligt! Jag satt precis och räknade lite på de och de verkar som att jag kan få de att gå ihop vilket känns ännu bättre givetvis. Nu ska Amal bara få klartecken sen är vi halvvägs där!

Åh, tänk en vecka med sol, bad, trevligt sällskap, god mat och öl..

Farmenpremiär.

Datum:2009-06-09 / Tid:12:53:51
           

Ojojoj så många bilder de nu blev, men men, här får ni se hela våran roliga kväll! De började med grillat, och de fortsatte med levande charader där alla våras Anna-Lena var lekledare, och vilken lekledare alltså. Sen blev det att åka lite spontant sådär till farmen och festa loss lite till. Fast alla påpekade friskt om att jag var så "himla städad hela kvällen" och det är väl inget dåligt betyg?

Mina billiga inköp.

Datum:2009-06-09 / Tid:11:47:43

Jag skrev ju igår om att jag hade shoppat billigt och här får ni se mina fynd. Jag är så nöjd och funderar på att inviga kjolen redan idag tillsammans med en t-shirt instoppad och så armbanden. Vad tror ni?

  

Toppen ser mer grå ut än svart på bilden men det är precis tvärtom. Vill ni veta vad toppen kostade då? Jo, klart ni vill.. ynka 50 kronor. Är inte det ett fynd så vet jag då inte vad som ska kallas för ett fynd..


Uppfriskande shoppingtur.

Datum:2009-06-08 / Tid:20:07:34

Jaha, nu blev de dåligt med uppdatering igen. Men efter jobbet så var jag och åt lunch hos mormor, sen for jag ut till farmen med Lenis. Sen tog vi en tur på stan och kollade i affärer. Jag köpte två toppar, en kjol, två armband och en ljuslykta till uteplatsen. Ni ska få bilder på mina fynd men inte just nu, för jag ska strax iväg och köpa mat med Amal.

Den här dagen har varit enormt jobbig, har varit så himla trött. När jag kom efter kring 16 så somnade jag nästan direkt på soffan med en gosig kisse på magen. Jag vaknade för en timme sen och var halvt panik över att jag råkat somna och sovit så länge. Hoppas bara att jag kan somna senare annars kan de bli jobbigt imorgon igen.

En annan liten kul sak, i dagens Kuriren så har jag en bild med från i Lördags. Alltså inte på mig då utan från balen där jag var och hjälpte pappa att skriva. Det var väl lite roligt va? Ibland kan man.

Nä nu ska jag åka och få i mig lite mat så jag vaknar till liv litegrann..


Lång helg med trubbel.

Datum:2009-06-08 / Tid:07:28:00
Godmorgon!

Nu har det varit dålig uppdatering igen, men har haft himla dåligt med tid eftersom jag har haft fullt upp hela tiden. Men nu ska jag försöka ta igen lite. Dock inte exakt just nu, eftersom att jag sitter och äter frukost och snart ska iväg på jobbet. Men senare!

Helgen har då varit helt fantastisk, länge sedan som jag haft så kul faktiskt! De är inte jag som har hamnat i trubbel så ni vet det, utan min kära vän Anna-Lena, men den historian tar vi senare. Hon är då helt otroligt på att hamna i problem och göra det ännu värre. Nåväl, igår var jag på fotboll också, och de var bortslängd tid och pengar. Efter fotbollen så for jag till Lenis och klippte henne och som belöning köpte vi pizza, hur gott som helst.

Nä nu måste jag skynda på lite.. Jag har kort dag idag så jag är hemma innan ni ens hunnit läsa de här kanske.
Ha en bra dag i allafall, och ta hans om varandra!

En liten fotomodell!

Datum:2009-06-05 / Tid:22:03:56
Idag var jag och lilla Sierra till Mats för att fotografera Sierra till hans fotobyrå. Jag trodde väl aldrig att lillan skulle vara så duktig som hon var. Hon var inte ett dugg rädd snarare nyfiken på alla grejer och ville nosa på exakt allting. Sen när de kom till att fota henne var hon väl lite vresig men hon skötte sig ändå utmärkt.

Mats skickade nyss bilder på henne, och ja, jag visste att han var en bra fotograf men inte så här bra, eller jo kanske, men blev ändå lite överraskad. Så, jag säger ju bara de, vill ni fota er hos en riktigt bra och proffsig fotograf så vänd er till honom!

Kolla själva hur duktig han är, och här har han fotat en katt som springer åt alla håll som inte är de minsta intresserad av att någon vill fota henne. Bra jobbat va?


Foto: Mats Engfors/fotographic.se


Foto: Mats Engfors/fotographic.se


Foto: Mats Engfors/fotographic.se

Mina stora tjej!

Datum:2009-06-05 / Tid:21:20:25


Linus, minns du när hon var ett sådant här litet pyre?

Idag fyller min och Linus lilla älskling Saga hela 3 år! Det känns som att tiden bara sprungit iväg. Var det inte i förra veckan som jag, Linus och Lotta körde ner till Lund och hämtade henne? Lilla gumman, jag minns de så väl, jag körde och var halvt panik över alla vägarbeten och så satt lilla Saga därbak i buren och pep. De rann även från hennes ögon så Linus satt och sa hela tiden "aaaw hon gråter, och skriker var är min mamma" lägg också till en bebisröst.

Hon är så fin mitt lilla hjärta! Men till sommaren/hösten har jag faktiskt tänkt att åka och hälsa på henne så jag får gosa lite med henne.

Jag behöver sömn!

Datum:2009-06-04 / Tid:23:04:47

Nu är jag riktigt trött! Jag har varit uppe sen tidigt imorse, jobbat större delen av dagen och sen direkt iväg till heden för att hjälpa till att sälja fika på fotbollsmatchen. När jag kom hem kring halv tio så hade jag varit hemma sammanlagt en timme idag. Snacka om att det är skönt att parkera rumpan i soffan! Jag har nu suttit i soffan ett tag och mina ögon börjar kännas extremt tunga så det är nog dags att besöka sängen. Dock fryser jag något fruktansvärt så vore ju inte helt fel om Per hade legat därinne i sängen redan, men de gör han ju inte. Men jag överlever, hoppas jag.

Per ringde då i allafall tidigare ikväll och vi har nu börjat prata på allvar om när han kommer hem om två veckor, och de känns så otroligt overkligt!

Nä, nu ska jag gå och drömma lite om min älskade som ligger och sover nere i Afghanistan tillsammans med massa kamelspindlar och svettiga pojkar.


Första dagen!

Datum:2009-06-03 / Tid:22:04:34
Åh, första dagen har gått så himla bra, över all förväntan! Fast de här är ju något som jag jobbat med tidigare så kände igen de mesta men det är några saker som man måste träna på och sen komma in i rutinerna. Men jag är då inte orolig. Det var bara en gång som de körde ihop sig, men då ringde jag Lasse, han som jag jobbade med på mitt förra jobb (ni vet på Linus jobb) han lät lite förvirrad först men han hjälpte mig.

Jag är i allafall helt slut nu, och mina fötter stinker som koskit. Men jag är ändå glad! Jag har till och med hunnit att prata med Per ikväll, blev så överraskad och lycklig när jag hörde hans fina röst i telefonen. Imorgon är de faktiskt bara två ynka veckor kvar tills vi ses, de känns helt galet faktiskt, veckorna har bara flugit iväg.

Nä nu ska jag fortsätta äta någon kanelbulle som mamma varit förbi med, sen ska jag slänga mig i sängen och förhoppningsvis somna inom två minuter. Imorgon börjar jag kl. 11 och jobbar till 17, och efter de ska jag direkt och kolla fotboll så de kan bli lite inlägg imorgon.

Natti!

Nytt jobb!

Datum:2009-06-03 / Tid:14:21:39
Idag börjar jag introduktionen på mitt nya jobb, de känns helt okej faktiskt, nästan lite spännande. Jag minns när jag började min introduktion på mitt gamla jobb i Ängelholm, min chef ville då att jag skulle provjobba för att se så att jag var rätt person för jobbet, jag tog en kund och sen sa han bara "perfekt, du är anställd" Så de gick du lätt som en plätt kan man säga. Nu är jag ju redan "anställd" men man har väl ändå lite press på sig. Dock är de här något som jag redan kan och har jobbat med tidigare. Men de var ju ett tag sen nu så de känns väl lite pirrigt att "börja om igen" men tror att jag kommer in i de fort. Jag börjar ju ändå inte jobba på riktigt förrän om tre veckor så känner mig hyffsat lugn.

Visst håller ni tummarna?

Måttbandet har krympt ännu mer!

Datum:2009-06-03 / Tid:13:41:42
Ja, det är helt otroligt! Jag började på 42 dagar (42 cm) och då kändes de som att måttbandet aldrig blev mindre, men nu syns det en sådan enorm skillnad. Ni fick ju se de för ett par veckor sen, och redan då var de enorm skillnad. Men kolla nu då!

    

Ser ni vad pyttigt måttbandet är nu? Helt otroligt!

En speciell läsare!

Datum:2009-06-03 / Tid:12:34:29
Vet ni vem som har börjat läsa min blogg? Jo, min älskade Per! Dock är jag ju lite besviken på att han inte har kommenterat något inlägg ännu. Men nu kanske? Det känns roligt att han äntligen börjat läsa lite här och uppdatera sig nu när han är iväg.

Men nu är han ju faktiskt snart hemma, imorgon är de bara två veckor kvar innan jag ska åka till kallax och möta honom. Det känns helt underbart på alla sätt och vis! Jag saknar honom förfärligt mycket, och förhoppningsvis saknar han mig minst lika mycket.

Jag älskar dig bebis!

Dispyter av längtan?

Datum:2009-06-03 / Tid:08:24:48
Godmorgon mina kära!

Jag borde inte vara vaken just nu, och om allt går som de ska så ska jag somna om en timme alldeles strax. Innan dess måste jag bara berätta om gårdagen. Per ringde mig precis innan vi skulle äta, och hur som helst slutade samtalet inte lika lyckligt som jag hade föreställt mig. Sen när jag kom hem hade jag fått ett mail som inte var alltför trevligt, men insåg rätt snart att de var ett mail som han skrivit i ren och skär frustration, men visst, jag blev arg ändå. Sen när man fått läsa något sådant och vet att man inte får prata igen på länge, då blir man helt galen och frustrerad. Men så ringer telefonen där kring halv elva, både jag och Sandra tittade bara på varandra av förvåning, men jodå det var afghanistan calling. Så vi hade ett långt samtal där vi redde ut alla missförstånd och bad om ursäkt, sen blev de givetvis de vanliga mys-snacket. Men som vi båda kom överens om "nu är de nära!" det är kanske därför de blir så här då, man vet att man snart ska ses och helst av allt vill man ses redan idag. 

Men men, jag kunde åtminstone sova gott inatt, vilket jag inte trodde efter våran lilla dispyt. Jag gillar också att ha mina älskade Sandra här, hon får mig verkligen att må så bra och tänka positivt! Hon är underbar. Sen fick hon ut mig på en långpromenad igår, som dock slutade med att vi köpte godis men jaja. Plus att jag även fick en present igår, en riktigt "frisörpresent" men ack så bra och fin present.

Nä nu ska jag sova en timme så jag inte är helt borta sen med tanke på att jag ska jobba i eftermiddag, jo minsann, ni läste rätt!

Fullspäckad dag.

Datum:2009-06-02 / Tid:11:34:53

Idag känns de som att jag kommer få fullt upp, ja, det känns så men kommer förmodligen inte alls att bli så. Jag ska ju faktiskt inte iväg förrän kl.13. Då ska jag i allafall ut på en liten sightseeing och visa staden för en vän som inte bott här innan, de ska bli riktigt intressant med tanke på att jag inte har den minsta aning om vad jag ska visa men de löser sig nog. Sen ska jag och lämna några nycklar till Sandra eftersom att hon ska sova här inatt. Ikväll ska hela la familia faktiskt ut på restaurang och äta, vi ska fira mami ännu en gång. De ska bli riktigt trevligt så de ser jag fram emot!

Okej, de lät allt annat än fullspäckat, men lite grejer har jag åtminstone att sysselsätta mig med, och de lär ju dyka upp mer. Nu ska jag försöka få i mig lite lunch innan jag måste åka.


Pssst, nu är det bara 16 dagar kvar innan min älskling är hemma igen..


Min helg i bilder.

Datum:2009-06-02 / Tid:00:05:40
Okej, jag använde ju inte direkt kameran flitigt i helgen. Men några bilder blev det! I fredags tog jag bara bilder på mig själv dock. Här får ni se i allafall! Bilderna är i kronologisk ordning eller vad man ska säga, första är ifrån i fredags andra från lördag på dan osv. Ja, ni fattar nog!

           

Vad gillar ni? Det är väldigt många bilder på mig som ni ser, sen ser ni även Sandra, Hanna, brorsan + vänner, Vikki, Drew & Alex.

Inga bilder.

Datum:2009-06-01 / Tid:10:46:12
Godmorgon.

Igår blev det ingen uppdatering alls, lite ovanligt när de gäller mig. Jag brukar ju ändå kunna klämma in ett litet inlägg. Men jag hade så mycket annat för mig igår så jag struntade helt enkelt i det. Dock har jag nu inga bilder att visa eftersom min kamera är hos Hanna, men tror hon skulle kika förbi med den senare idag så då ska ni få se ifrån i helgen. Vi hade riktigt roligt i lördags, började här hemma med att brorsan och några av hans kompisar kom hit. Men ganska snabbt drog vi vidare till bränna där vi mötte upp alex och drew, sen träffade man ju givetvis alla möjliga under kvällens lopp.

Sen igår firade vi mamma lite, eller vi var och åt middag, mamma ska få en present lite senare. När jag sen kom hem ville jag inte sitta inne och uggla eftersom vädret fortfarande var helt underbart så jag ringde Amal och tvingade ut henne på en promenad. De slutade med att vi satte oss hemma hos mig och bara prata om allt möjligt.

Idag så hade jag tänkt äta lunch med mami, sola om vädret tillåter (solade igår och jisses, snacka om att man har bra pigment eller bra grund sen maldiverna) och sen umgås lite med Amal. De låter väl som en toppendag? De lär väl dyka upp några andra saker också som måste göras, men de här är väl de som jag vet.

Nu ska jag dra på mig bikinin, slänga i mig lite frukost och gå ut i solen.