Lekdag!

Datum:2011-09-26 / Tid:10:09:02
Morrn morrn!

Helgen har varit helt fantastiskt rolig. Vi har i princip enbart spenderat den med Nettan, Jonas och Meja. Ungarna älskar verkligen varandra, så pass mycket att J i lördags ropade "Eja" när han lekte med Meja. Ganska roligt med tanke på att Js ordförråd bara bestått ett fåtal ord. De gillar som sagt varandra, väldigt mycket! Vi föräldrar gillar även varandra och har grymt roligt ihop vi också. Lite roligt är att vi i helgen ätit lunch, middag och lunch igen tillsammans, och idag ska vi umgås hela dagen på Leos. Men inte mig emot!

Idag ska alltså J inte på dagis då både jag och Per är lediga. Han ska bara vara på dagis tre dagar den här veckan då Per har sånt bra schema och även är ledig på fredag. Men då ska han vara ute hela natten också i mitten av veckan. Men skönt för J, dagis är toppen men hemma är också rätt bra att varva med.

Appropå J så ramlade han ner från sin lilla skinnfåtölj imorse, och jag trodde helt ärligt att han antingen dött på fläcken eller åtminstone slagit sönder huvudet, för den smällen var obeskrivlig. Men som tur var gallskrek han för glatta livet sekunden efteråt. Usch, gör så ont i hela kroppen när lillen slår sig ordentligt!


Nä, nu står J och viftar med Emil i lönneberga så nu är det bara att bänka sig.

Ha en finfin dag!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback