Nu är jag i Tyskland!

Datum:2008-08-18 / Tid:22:41:18
Hej pa er alla glada!
 
Vet ni var jag är? Jo, nu är jag i Tyskland och närmare bestämt Düsseldorf. Jag har än sa länge bara varit med familjen ett par timmar men de verkar helt okej.
Pojken som jag ska vara med mest pratar enbart Tyska och han förstar inte att jag inte förstar sa ja, det är minst sagt intressant. Han babblar pa och jag bara skrattar och säger ja da och da, funkar skit bra.

Men, jag saknar Per redan.. det är enormt jobbigt faktiskt, svarare än jag trodde till och med. Jag hade kunnat ta vändande flyg hem redan ikväll faktiskt.. men det ska jag dock inte, ett tag ska jag väl halla ut.

Nej, nu ska jag kolla lite olympisk gymnastik med pojkarna här innan jag ska ga ner i källaren, ja Per du läste rätt jag bor i källaren sa garva pa bäst du vill, och fa lite sömn.
Fast de kommer bli riktigt svart, sovit 6 veckor i sträck med Per och nu helt plötsligt är jag helt ensam, suck.

Naval, jag aterkommer imorgon mina gullungar.
Godnatt!

Per, hoppas du far lite sömn även fast jag inte är där och snor täcket hela tiden sa du fryser ihjäl. Men vi ska i allafall försöka överleva! Men du vet att jag älskar dig sötnos.

Kommentarer
Mamma

Go morron! Hoppas att du har kunnat sova. Låter bra att familjen är helt okej. Du får hälsa till alla så mycket. Puss och kram från mamma och pappa.

2008-08-19 / 06:11:35
http://slaria.blogg.se/
Anonym

du har en kärlek för tyskland du. vad tycker per om det efter allt som hände i tyskland?

2008-08-19 / 12:24:55
sandie

hej gumsi, hoppas du har det bra däröver.. konstigt att dessa anonyma människor inte kan låta bli att lägga sig i hela tiden haha...

2008-08-19 / 14:06:04
http://trasbella.blogg.se/
lisagegege

Hahah, vem är det som orkar bry sig.. det som hänt är överspelat för länge sen,:) Och vad har den saken med Per att göra ;) Hoppas att det funkar skitbra för dig, och lycka till nu!Tschüß !! :D

2008-08-19 / 20:21:36
Anna

Spännande! Men skulle du inte till Österrike? Du skrev det när du berätta att du skulle vara au pair... lycka till med allt där nere!

2008-08-19 / 21:52:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback