Välkommen till familjen!

Datum:2012-05-29 / Tid:15:16:20

Jag, Louis och Marc hälsar en underbart fin nykomling till familjen :-)

Tillåt mig presentera Mulberry! En oerhört vacker skapelse som ligger perfekt på axeln. Vi har många fina år framför oss!

Förresten, finns det någon godare lukt än äkta skinn?

https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/204872/images/2012/pic_204536282.jpg" class="image">


Äntligen!

Datum:2012-05-29 / Tid:12:38:07

Jag har länge funderat på att antingen ta bort eller täcka över en utav mina tatueringar. Äntligen har jag tagit ett första steg i rätt riktning! Det ser ut som att de blir att täcka över den faktiskt med en annan tatuering. Jag ska få ett förslag uppritat sen får vi se! Först ska jag göra den jag skrev om igår men sen så!

Ibland är det "tur" att man inte sköter om sina tatueringar som man ska haha, då är de så bleka att de är lätt och göra något åt ;-)


Resa bokad!

Datum:2012-05-28 / Tid:20:08:24
Yes!

Idag bokades resa nummer två. Den 1:e september sitter jag och Mikkis på flyget påväg till solen! Längtan är total redan ;-) Fast först ska jag jobba häcken av mig så man har en rejäl reskassa.

Jag har även fixat en ny bikini idag, den som jag fick av Per i födelsedagspresent gick ju sönder i Turkiet efter 1(!!) dag. Sånt är ju roligt när den kostade 600 spänn! Men som tur är så köptes den på en väldigt bra butik där de har sådant fint bemötande och service. Jag fick en ny direkt utan krångel! Jag hade kunnat välja en likadan men eftersom den förra gick sönder blev det en annan, en jäkligt snygg svart en.

Mer då.. Jag har bokat tid för tatuering, min 7:e.. Även till det längtar jag :-) Mycket längtan här i bloggen idag!


Love.

Datum:2012-05-27 / Tid:17:36:58
Jag och mitt lilla älskade hjärta, tagen sista kvällen i Turkiet. Ni kanske kan ana en rejäl fläskläpp på lillen, och den fick han efter ett obehagligt fall från fotöljen i lägenheten, med huvudet och tänderna före rakt ner i stengolvet. Stackarn! Men som ni ser blir allt roligare med en ballonghund :-)

Home again!

Datum:2012-05-26 / Tid:23:10:37
Ikväll landade vi i Sverige igen, vemodigt men rätt skönt trots allt!

Jag har försökt uppdatera er men bloggen har tvärvägrat. Vi har då haft en alldeles underbar vecka och har sällan sett Jeff vara så glad och sprallig! En bättre uppdatering med bilder och berättelser kommer framöver, ikväll ska här kollas på Eurovision.

Heja Loreen!

RESFEBER!

Datum:2012-05-19 / Tid:17:22:00

Resfebern har nu kommit på riktigt och fjärilarna flyger runt i hela kroppen på mig.

Väskorna är färdigpackade, Jeffs hosta är i princip borta och han verkar vid gott mod. Han "vet" att vi ska åka flygplan till Turkiet och att de kan låta mycket men att det är roligt att flyga. Han ser dock mest fram emot bussresan!

Ha en fin vecka här hemma! Uppdateringar lär ni få men de lär inte bli särskilt många.

Puss på er!


Åka buss till Turkiet?

Datum:2012-05-18 / Tid:19:48:28

Vi pratar ju om resan väldigt mycket här hemma, allt för att förbereda Jeff så bra som möjligt. Han älskar att åka buss, vilket vi kommer göra imorgon när vi landat i Turkiet. Jeff går dock omkring och säger "åka buss tukiiiet nu" och så tar han min lilla plånbok, trycker ner nappen och säger "kom mamma" haha ;-)

Jag är fortfarande nervig inför flygresan men det får gå som de går och skriker han stundtals så är de bara att försöka lugna honom. Jag ska även bli bättre på att strunta i vad alla andra tycker om att han lever om!


Packningskaos!

Datum:2012-05-18 / Tid:15:09:37

Det packas för fullt här hemma. Jag har nyss fått ihop bugaboo-pusslet, tack och lov att vi har en transportväska som vi kan packa dagen innan avfärd.

Jag ska nu försöka ta mig an kläderna, och fixa handbagaget. Jeff har sin bilar-resväska full med aktiviteter, såsom målarböcker, klistermärken, böcker, kritor och en uppsjö av olika bilar. Sen har han mammas iPad som nödlösning :-)

Tror ni alla kläderna får plats? ;-)

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/204872/images/2012/pic_203076105.jpg" class="image">


Lite bättre.

Datum:2012-05-18 / Tid:13:43:01

Jeff vaknade imorse och var som en ny unge, i alltför om man jämför mot igårkväll. Vi for ändå på vårdcentralen, där han var så duktig. När läkaren ropade upp honom så sa Jeff glatt "dokktoon" och när hon skulle lyssna på lungorna stod han blixtstilla och lyfte upp tröjan. Han har ju eget läkar-kit hemma som han älskar att leka med! Men allt såg då bra ut, bara en lätt rodnad i öronen som hon inte trodde skulle bli något bekymmer.

Jag ska därmed börja packa på riktigt nu och ställa in mig på att imorgon åker vi på semester :-)


Tom i knoppen!

Datum:2012-05-17 / Tid:18:40:04

Jösses, snacka om att en semester skulle sitta fint exakt nu! Mitt huvud är helt slut, de går ständigt tusen tankar genom det samtidigt som jag ska fungera på jobbet och fokusera. Ingen lätt sak kan jag meddela! Min största huvudvärk just nu är Jeffs hosta, men de vet ni ju.

Imorgon ska jag ringa vårdcentralen och boka tid, då ska hans öron kollas. Men jag är optimistisk än så länge, på lördag ska vi åka på semester!!

Mina roliga jobbarkompisar under en väldigt lugn period idag.


Stress A.B

Datum:2012-05-16 / Tid:22:35:01
När ska jag egentligen få andas ut i två hela sekunder och inte behöva oroa mig för nånting? Jag trodde ju att de va på söndag när vi landat i Turkiet och vår semester ska börja. Men nu kan ni ju få gissa vem som gått och blivit sjuk.. Helt rätt, Jeff är återigen krasslig! Jag känner mig nästan hysterisk! Kommer han hinna bli frisk? Kommer han va sjuk därnere? Kommer han skrika tills han svimmar under flygresan? Kommer han ha förfärligt ont i öronen under flygresan? Kommer jag bryta ihop?

Jag hoppas så innerligt att han piggnar till och helst av allt sover hela flygresan ner till Turkiet. Men med min oerhörda tur så lär han väl gallskrika redan i säkerhetskontrollen för att sen hålla låda i 4½ timme uppe i luften. Sen behöver jag ju knappast gå in på att vi sen ska åka buss i två timmar till hotellet när vi väl har landat...! Tjohej.

Jag har ju varit lite mer positiv än vad är just nu, men det känns bara allmänt negativt förtillfället!

Mixad dag.

Datum:2012-05-15 / Tid:18:05:17

Vi kickade igång dagen med att gå ut och leka. Först fikade vi med mormor, sen tog vi en promenad i solen, eller Jeff cyklade faktiskt, till lekparken. Efter lunchen tog Jeff och Per en promenad och då passade jag på att åka med mamma och handla grejer inför resan. Jag passade även på att inhandla några plantor, tomat, gurka och paprika.

Nu har vi precis ätit middag och Nettan, Jonas och Meja är påväg hit. De var sjuka när jag fyllde år så de ska få fika idag istället. Jeff har velat vara med Meja hela dagen och har inte alls haft tålamod att vänta, sötnosen!

 


Fråga.

Datum:2012-05-14 / Tid:18:37:03
Resfebern har ju börjat krypa sig på nu när lördagen närmar sig med stormsteg. Jag har redan börjat försöka packa ihop Jeffs kläder och gjort en rejäl "sjukväska" med nödvändiga saker såsom plåster, vätskeersättning osv.

Men, kom helt plötsligt på en sak, mitt i alltihop. Jeff är ju i princip blöjfri numera, sover utan på nätterna också och även om han har blöja på sig så säger han till och vill kissa i pottan. Men hur ska man göra utomlands? Vi kan ju inte direkt ta med oss en potta. Vad är bäst, köpa en potta på plats eller ta med sån sits till toaletten? Till saken hör att han än så länge totalvägrar att kissa i vanliga toaletten utan sits eller nånting, så det funkar inte.

Hur gör man?


Snart där..

Presenter!

Datum:2012-05-13 / Tid:16:30:48

Jag har ju fått några små presenter idag, även om det är långt ifrån det viktiga.

Jag fick mest pengar, vilket var vad jag helst ville ha också, men även ett halsband med en stjärna av mamma och pappa, ett Efva Attling armband av kusinerna, presentkort på en restaurang, och en helt underbar bikiniöverdel av älsklingen och Jeff. Tack världens finaste ni!

 


Grattis mig själv!

Datum:2012-05-13 / Tid:10:40:16

Hipp hurra, idag är det miiin födelsedag!

Dagens klart bästa grattis-sms kom tidigare imorse ifrån Skåne "Ha den äran gorgeous! Du är tveklöst Sveriges hetaste mamma!! Hoppas du får en grym födelsedag!" man kan inte låta bli att le lite extra då :-)

Nu ska här fixas de sista och sen i eftermiddag kommer släkten hit!


Dammsugare!

Datum:2012-05-12 / Tid:19:47:39

Vi köpte en ny dammsugare idag, och den är så fantastiskt bra! Våran förra ramlade bokstavligt talat ihop så vi var sannerligen i behov utav en ny.

Det blev en vrålsnygg (och bra också givetvis hihi) en ifrån Nilfisk.

Ikväll ska här bakas och städas :-)


At Work.

Datum:2012-05-12 / Tid:14:20:01

Japp, tar en snabblunch och försöker varva ner lite. Denna veckan har innehållt mycket jobb, sjukdomar och alldeles för lite sömn. Men imorgon är jag ledig! Då ska här njutas.


Gamla foton.

Datum:2012-05-11 / Tid:19:00:41

Vem gillar inte sånna?

Nu när vi lagt nya golv har vi fått bära runt på lite grejer och då har gamla foton letat sig fram.

Här är några av alla som jag hittade.. Kolla in pappa, inte såg han så pjåkig ut (kanske för att de blonda håret fortfarande satt kvar på skallen) och älskade Cnoe, så saknad men aldrig

 


Plantera mera!

Datum:2012-05-06 / Tid:15:21:26

Våren är här, trots all snö som föll igår. Det är så roligt när man får börja plantera och pyssla. Mest av allt längtar jag tills mina blommor får flytta ut på balkongen men de får allt vänta ytterligare en månad ungefär.

Men tills dess har jag idag planterat bland annat basilika, krasse och blommor. Jag ska även se till att köpa hem frön till att plantera andra örter och kryddor.

Haha, jag hade inte nog med krukor så fick använda en gammal mugg som ändå är kantstött. Man tager vad man haver :-)


Vårat nya golv!

Datum:2012-05-05 / Tid:19:34:30

Vi har slitit i ett par dagar nu men äntligen är golvet på plats i köket, vardagsrummet och hallen. Sovrummen får vänta tills Per är långledig igen om 10 dagar.

Rätt snyggt va? Jag älskar när det är enhetligt!!

 

 


Världens bästa!

Datum:2012-05-05 / Tid:18:47:04

Snacka om att vi har världens bästa vänner i Nettan och Jonas. De ställer alltid upp när de behövs!

Vi håller ju på att renovera hemma och ha en 2åring mitt i det är ingen höjdare. Så Nettan kom hit imorse och hämtade Jeff så fick han va med henne och Meja hela dagen. Tror ni han ville åka hem med oss när vi skulle hämta honom för en timme sen? Knappast va! Men skönt att han trivs så bra hos dom, man behöver ju aldrig va orolig direkt.

 

 


Nya golv!

Datum:2012-05-02 / Tid:20:19:31

Äntligen!!

Jag avskyr vårat golv som mest ser ut som ett lapptäcke. Inte alls min smak!

Vi har nu bestämt oss för ett nytt som ska ligga i hela lägenheten. Imorgon börjar arbetet! De ska bli kul men troligtvis rätt slitsamt.

Det var mellan dessa vi valde.. Ni får se vilket de blev när de ligger på plats!