Inbäddad bakelse

Datum:2008-02-12 / Tid:15:23:54

Det blev lite dåligt med sömn inatt, inte direkt sådär jätte annorlunda mot för alla andra nätter men denna var till och med lite väl extrem även för mig.
Nåväl, till sist ville mina ögonfransar besöka ansiktet.. och John blund stod utanför dörren och knackade, eller nej snarare bankade i panik..
 
Jag vaknade ändå väldigt tidigt imorse (va, hur, var, när vadå) höll dock inte i sig sådär super länge så, ja jag somnade igen.
Vaknade med ett ryck sen när Mats kom hem, han tittade lite småskumt på mig och frågade hur jäkla länge jag sovit, och jag då med dreggelmunnen och håret i någon form av 80-tals punkfrisyr visste knappt vad jag skulle svara eftersom munnen fortfarande sov.
Men men, som tur var är Mats sjuk så han bäddade ner sig i fotöljen rätt omgående så jag fick en ursäkt att ligga kvar och dega i soffan (PUH) så det blev hemmagjorda hamburgare och filmen "drömkåken"

Låter inte det som en toppendag så säg..

Vi ligger faktiskt fortfarande kvar på exakt samma positioner, och ja, det verkar väl inte som att våra rövar kommer att få luft inom en allt för snar framtid.

Nu blev jag sugen på muffins.. hmm.. ska muta mamma sen att åka och köpa, jag tror dock inte hon är så lättlurad.. men prova kan man ju..


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback