London calling

Datum:2008-02-29 / Tid:16:32:45
Imorse drog papi och storebror iväg till London, imorgon ska dom och se på Fulham - Man United.. jag är INTE avundsjuk, tro inte det! (egentligen är jag så jävla avundsjuk så jag bara vill slå någon, vill knappt ens se matchen imorgon på tv men just den infon försöker jag att inte dela med mig av)
Men jag har bett brorsan att hälsa till C.Ronaldo, så jag förväntar mig att han gör det också och skaffar hans privata mobnr, fast det är väl kanske att hoppas för mycket.. fast nej, Mats brukar kunna fixa det mesta.

Ja, så i min avundsjuka idag bestämde jag mig för att nu banne mig ska katten få sig ett bad.
Så ilade iväg med mamma och köpte kattschampo, och ja.. andra världskriget var nog lugnare än detta blodiga slag som idag var inne på badrummet. Katten tittade upp med panik i ögonen som sa något i stil med "mamsen, får jag bara upp en enda av mina sylvassa klor så kommer jag sikta direkt mot halsen, tro inget annat"
Det var kanske inte det värsta jag varit med om men snudd på.

Just nu är det rätt roligt att titta på när Saga går omkring med en fluffpäls i stil med trollet plupp, och med ett ansikte som är alltid annat än glatt och gosigt.
Jag misstänker att hon är grymt sur och redan nu planerar sin hämnd, så jag gissar på att de blir rätt lite sömn inatt..


Kul kul..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback