Pirrigt..!

Datum:2009-12-07 / Tid:10:18:18
Godmorgon.

Jag är kanske inte världens bästa på att uppdatera just nu men ni förstår säkert att all uppmärksamhet riktas mot Per. Jag har väl så smått börjat förstå att han verkligen är hemma men man slås fortfarande av ett "wow". Han verkar då må bra också av att vara hemma trots att han har sovit dåligt sen han for ifrån Afghanistan, men det börjar bli bättre och bättre. Han säger själv att han älskar att vara hemma och det märks hur mycket han har längtat efter magen, varje kväll ligger han och stryker och väntar på att få känna av lillbus. Men ni ska veta, första kvällen han var hemma så låg han och kände och kände men ingen aktivitet, men så kände jag att det var på g så jag tog hans hand fort som attans och så gick det ett par sekunder och så säger Per "där rörde sig nånting.. eller så var det gaser i magen" Det tyckte han ju givetvis var himla roligt också.

Idag ska vi faktiskt iväg på ultraljud, så idag ska Per för första gången få se vad som egentligen döljer sig därinne. Det känns mysigt att vi äntligen ska få uppleva det tillsammans, och framförallt att han ska se miraklet. Dock ska vi inte ta reda på könet på bus därinne, det har vi kommit överens om att det ska bli en överraskning.
Men jisses alltså vad pirrigt det är nu, hur mysigt det än är med ultraljud så kan man ju inte låta bli att oroa sig lite nu innan.

Efter ultraljudet ska vi till Luleå och kolla kläder till Per, och så ska vi träffa hans familj. Men jag hör av mig via mms.

Ha en fin dag nu!

Kommentarer
Anonym

all lycka till er! man bli varm i kroppen av att höra hur fint ni har det! hoppas ni får en underbar jul, det är ni värda.

2009-12-07 / 11:33:02
mallan

Äntligen ultraljud :D Hoppas det går bra! Hör av dig :) kram

2009-12-07 / 12:45:30
http://gabson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback