Är jag tråkig?

Datum:2009-07-13 / Tid:22:00:04

Det är möjligt att jag är lite tråkig förtillfället men jag är inne i en väldigt trött period eftersom att jag jobbar ganska mycket. När jag väl är hemma så försöker jag mest ta igen mig och andas. Imorgon är jag dock ledig så då ska jag försöka ta tag i saker och ting, typ ta och städa upp lite här hemma och fixa massa småsaker som behövts göras i veckor. Jag ska nog även hinna lägga upp lite nya bilder, de låter väl som en bra idé?

Vet ni vad jag ska göra på onsdag då? Då ska jag och mami till Luleå för då ska jag inhandla mig ett par vandringskängor! Jag pratade med Pers kära mamma förut och snäll som hon är så ska hon ge mig ett välbehövligt bidrag till kängorna så nu känns de ännu roligare att få köpa dom faktiskt. Dock är de ju ändå ohyggligt dyra men alla bidrag gör ju den totala summan lite mindre. Tihi, jag är så glad! Jag ska även titta på en ryggsäck men de blir inget köp den här månaden i allafall, men kanske blir lite annat smått och gott. Vi får se..

Ikväll har jag då varit ute i heden förresten hos la familia. Vi hade en liten tävling med luftgevär och första omgångarna vann jag innan de andra kom igång, allra mest mami. Jaja, jag var inte sämst i allafall! Käre bror har ju kommit hem ifrån sin europa-tripp nu också, och de var riktigt roligt att höra hur de varit, speciellt eftersom han varit där jag också har varit innan. Även lite kul att få presenter, tihi. Men de gillar väl i princip alla..?

Men nu gott folk ska jag sätta på en film, duka fram godis och coca cola light och bara njuta av att jag kan gå och lägga mig när jag vill eftersom jag inte behöver ställa väckarklockan imorgon. Visst lät de härligt?


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback