Perfektion.

Datum:2009-07-31 / Tid:13:07:25
Åh! Jag kan knappt uttrycka mig bättre än så just nu. Gårdagen var helt underbar, åkte till kallax med sjuttontusen fjärilar i magen som slogs om uppmärksamhet. Jag kom dit 10 minuter innan planet landade och de kändes som 10 veckor ungefär. Sen började de välla ut folk från planet men ingen Per nånstans, träffade dock två av hans militärkompisar, som givetvis passade på att driva med mig "nää men vi har inte sett honom sen abu dhabi" roliga pojkar de där. Men sen, nästan sist, så kommer där en rufsig (ni ska se så långt hår han har fått) och orakad men ack så snygg kille, och vem är de om inte min älskling. När han fick syn på mig så fick han världens största leende och så borrade han in huvudet vid min hals, och jag skojar inte när jag säger att hans kram varade i flera minuter. Mitt lillhjärta..!

Efter de hann vi med att köra till Boden, jag körde och Per försökte ha sönder gps:en, höll på att börja bra. Vi handlade, pussades och skrattade. Jag överraskade Per med några små presenter och att vi skulle ha en liten kräftskiva. Vi hann även med att gå en promenad upp till Mikkis och Eva-Lena så dom också skulle få träffa Per. Sen när vi kom hem bäddade vi ner oss i soffan med godis och en bra film, fast de dröjde inte särskilt länge innan jag hade min lurvpelle sovandes i knät.

Idag ska vi ut till Måttis, Pers föräldrar är just nu påväg för att hämta oss. Väl där ska vi cykla och fiska, och förhoppningsvis får jag någon fisk annars finns de en risk att mitt fina fiskespö inte längre lever efter idag. Då vet ni! Jag kanske kommer blogga senare, ska i allafall ta med mig min lilla dator.

Ha en toppendag alla fina!


Jag och den andra bebisen alldeles nyss.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback