IDAG KOMMER HAN HEM!!!

Datum:2009-06-18 / Tid:10:51:41

GOD MORGON!
Idag är det kanske världens bästa morgon, och jag känner mig på världens bästa humör, för idag kommer Per hem! Idag! Kan ni tänka er det? Inte jag, så snälla kan någon förklara? Herregud alltså! Dessa veckor har bara flugit förbi, fast jag ska inte ljuga, visst har de varit tufft vissa stunder. Klart man har velat lägga sig ner och gråta ögonen ur sig vissa dagar men jag är inte en sådan människa så jag har kämpat med näbbar och klor för att ta mig igenom de dagarna. Titta var de har lett mig, han kommer ju faktiskt hem idag och de känns helt fantastiskt! De pirrar något fruktansvärt i magen och jag kan bara jämföra den känslan med när jag träffade Per de första gångerna, eller när vi kysser varandra än idag.

Halv fyra kommer jag skratta, gråta, bli stum, skrika, skaka, ja alltihop i en enda stor röra. Då kommer jag vara världens lyckligaste människa och äntligen få se och känna min älskade igen! De kommer nog vara en av de bästa stunderna i mitt liv. Herregud, bara att sitta här och skriva om de gör mig alldeles tårögd av glädje. Hur ska de då bli när jag ser honom gå emot mig med ett stort leende? Eller när han drar mig in i hans famn och kramar mig, hårt och länge? Åh.. nu längtar jag mer än jag gjorde när de va 34, 25 och 16 dagar kvar tillsammans.

Nu ska jag gå och duscha, göra mig iordning och bara skratta och vara glad. Nästa gång jag skriver kommer nog min älskade sitta en meter ifrån mig, de känns galet!

Jag tänker på er andra "gräsänkor" ska ni veta, önskar att vi alla kunde få träffa våra älsklingar idag. Men nästa gång är de eran tur och då kommer jag sitta och tjura förmodligen. Håll ut, dagen kommer fortare än man tror!


Kommentarer
Louise

När jag läste ditt inlägg tänkte jag på när min kille kom hem första gången. Kändes overkligt, jag kunde inte fatta att han stod framför mig! Inte ens när vi gick och la oss kunde jag fatta att han skulle va där när vi vaknade igen. Men det var underbart :)

2009-06-18 / 11:12:14
http://systerlouise.blogg.se/
johanna

njuter med dig idag! Hoppas ni får underbara dagar nu när han är hemma. Hörs snart igen

KRam på dig

2009-06-18 / 16:15:14
http://busungarnasmamma.blogg.se/
Britta

Hoppas ni får en supermysig helg, och sommar tillsammans!

2009-06-18 / 16:27:28
http://sixth.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback