Inga bilder.

Datum:2009-06-01 / Tid:10:46:12
Godmorgon.

Igår blev det ingen uppdatering alls, lite ovanligt när de gäller mig. Jag brukar ju ändå kunna klämma in ett litet inlägg. Men jag hade så mycket annat för mig igår så jag struntade helt enkelt i det. Dock har jag nu inga bilder att visa eftersom min kamera är hos Hanna, men tror hon skulle kika förbi med den senare idag så då ska ni få se ifrån i helgen. Vi hade riktigt roligt i lördags, började här hemma med att brorsan och några av hans kompisar kom hit. Men ganska snabbt drog vi vidare till bränna där vi mötte upp alex och drew, sen träffade man ju givetvis alla möjliga under kvällens lopp.

Sen igår firade vi mamma lite, eller vi var och åt middag, mamma ska få en present lite senare. När jag sen kom hem ville jag inte sitta inne och uggla eftersom vädret fortfarande var helt underbart så jag ringde Amal och tvingade ut henne på en promenad. De slutade med att vi satte oss hemma hos mig och bara prata om allt möjligt.

Idag så hade jag tänkt äta lunch med mami, sola om vädret tillåter (solade igår och jisses, snacka om att man har bra pigment eller bra grund sen maldiverna) och sen umgås lite med Amal. De låter väl som en toppendag? De lär väl dyka upp några andra saker också som måste göras, men de här är väl de som jag vet.

Nu ska jag dra på mig bikinin, slänga i mig lite frukost och gå ut i solen.

Kommentarer
Fru Evelina

jaa, eller vi får väl se vad som händer =) men ett alternativ är att flytta uppåt och att jag då får plugga i luleå isf!



kramis sötaste du!

2009-06-01 / 13:06:29
http://evelinas.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback