Snart smäller de..

Datum:2009-06-16 / Tid:20:09:32
Nu ska ni få höra! Klockan halv fyra på torsdag så kommer jag stå med världens största leende och en öppen famn och vänta på min älskling! Ja, han landar då på kallax och jag kommer stå längst fram och skutta som ett litet barn på julafton. Jag är så fruktansvärt lycklig! Tänk, nu är de bara två ynkliga dagar kvar innan jag får träffa honom igen. Det är helt ofattbart!

Jag städade ju här hemma igår inför hans hemkomst så ikväll har jag bara tänkt att ligga i soffan och återhämta mig. De känns som att de va hundra år sen som jag sov ordentligt så behöver lite vila. Men imorgon börjar jag inte förrän kl.17 och fy bubblan så skönt de känns! Jag ska vara utvilad på torsdag, så är de bara.

Nä nu ska jag bädda ner mig och ta hand om min eländiga och irriterande hosta som bara blivit värre under dagen, nu har även halsen börjat göra riktigt ont och de känns ju verkligen toppen eller inte. Nä, lite varm choklad eller något annat gott varmt vore mer än välkommet. Fast de orkar jag inte göra när jag har Amals goda mat här hos mig, så jag ska nog ta och smälla i mig lite lamajin.

Ha de gott! Kramis

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback