Familjedag.

Datum:2009-05-21 / Tid:23:56:45
Idag har de blivit lite bloggande men jag har varit hos la familia hela dagen. Vi har haft en riktig familjedag med allt va de innebär, och hos oss innebär det grillat, golf, brännboll och ett evighetslångt kubbspel. Men de har varit riktigt roligt och efterlängtat! Dock så var jag kanske världens sämsta när de kom till kubb, men jag fick min revansch efter att ha förlorat ca 10 gånger på raken. Jag behövde nog bara lite uppvärmning! Jag har även hunnit ha ett långt samtal med Per, de var faktiskt ett sånt där mysigt samtal som vi annars brukar ha när vi ligger hemma i soffan. Vi pratade om allt från frieri till taktik i kubb. Ni kan ju gissa hur mycket jag saknade honom precis efter vi avslutat samtalet.. galet mycket, ja!

Efter alla spel så var alla mer eller mindre slut så då for  vi till stan, och gjorde ett litet stopp på godis arenan och inhandlade lite godis, jag försöker dock att inte trycka i mig allt på en gång. Tur i allafall att Per inte är hemma, så fort vi har lite godis hemma så ser han ut som en utsvulten varg.

Nä nu ska jag fortsätta se lite tv innan de är dags att besöka den stora ensamna sängen, men jag får väl försöka drömma om när Per kommer hem om exakt 4 veckor. De kommer nog bli en av de bästa dagarna i mitt liv, en vild gissning sådär.

Godnatt hörni!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback