Less.

Datum:2010-08-18 / Tid:15:23:13
Idag blev jag för första gången rejält trött på att vara själv här hemma med allt vad det innebär. Det var disk, tvätt och annat tjafs överallt! Sen hade jag ju en liten kille som låg på babygymmet och ville ha min uppmärksamhet till varje pris. Det går som inte riktigt ihop som ni säkert förstår. Men lite hann jag väl åtminstone göra, eller jag städade snabbt medan jag försökte underhålla J.

Nu när de mesta är så gott som färdigt, och energin är som bortblåst, ja då sover givetvis J som en stock.

Vi ska strax fixa oss iordning för att ta en promenad till stan, träffa Angelica, hämta ut två paket och handla lite mat. Eller, jag ska köpa mat till J, något annat har jag knappt råd med så här en vecka innan lön.

Kommentarer
Vi2blir3.se - Malin

Har också hört de :) men det ska tydligen inte vara någon fara, det är helt okej förutsatt att du är frisk och har en problemfri graviditet i övrigt att dricka teet. Det innehåller så pass små mängder att de inte kan starta en förlossning :) Pratade med BM om de och ingen som helst fara :) Det är mer en skröna sa hon samma sak med färdknäppen och putsa fönster att de ska starta en förlossning, men de är klart - lite hoppas man ju så här i lagom tid att de ska hinna mogna lagom till slutet för att slippa gå över tiden :) Men än så länge så vill vi att bebis stannar där inne och myser - nu får teet bara kurera min hostiga hals! =)

2010-08-18 / 18:45:26
http://vi2blir3.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback