Intressant middag.

Datum:2010-12-11 / Tid:19:14:31

Jag kan nästan lova att om någon hade filmat när jag åt middag så hade de hamnat direkt hos typ "americas funiest homewideos" för det var helt galet här då! Jag hade dukat fram middagen i vardagsrummet, vilket jag/vi aldrig gör. Jeff for runt på golvet som en karusell, medan katten smög bakom honom. Men så fort jag hade satt mig ner och skulle börja äta fick båda två upp ögonen för mig och min utsökta middag och båda kom farande mot mig, en på vardera sida. Katten stod med tassarna uppe med på bordet på min vänstra sida och Jeff med händerna på min högra. Jeff sträckte sig allt han kunde efter tallriken och glaset, och på något sätt lyckas han alltid få tag på nånting av det. Den här gången blev det dragkamp mellan oss medan katten hade nosen mitt i tallriken. De slutade med att jag fick tag på tallriken medan Jeff var listig som en räv och ryckte till sig glaset istället (glaset som innehöll coca cola) och ja, hur tror ni det slutade? Glaset for över en mycket förundrad unge! Han fick dock ingenting i munnen, som tur var. Katten blev i sin tur livrädd och råkade mitt i tumultet riva ner halva min tallrik. Det kan man väl kalla en mysig lördagsmiddag, eller hur?

Den här absurda händelsen fick mig att tänka på häromdagen när Per frågade mig med ett skratt.. "vad skulle du göra med mig om jag gav Jeff coca cola?" och jag svarade "jag skulle strypa dig, de vet du"

Men nu ska snart min lilla älskling få välling och en alvedon, sen är det dags för sängen.. då kanske jag gör ett nytt försök med att äta middag!


Kommentarer
victoria

Är dom köpta på kidsen? Hon kan då inte ha dom som finns där och det är nog 1-2år, är inte riktigt säker. Ebba har veeeeerkligen stora fötter, haha!

Annars gillar jag ju dom..

2010-12-11 / 20:29:52
http://vigan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback